35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Bozia, ta sukienka jest bardzo ladna, ale taka ksiezniczkowata.
Ja osobiscie szukalabym czegos mniej szczypankowego.
Aczkolwiek tego lata podobno nosic sie bedzie falbanki, paski, gole ramiona i boho (niezmiennie).rozglądam się...ale dzięki za każdą uwagę...bo to dla mnie ważne - zawsze to babskie spojrzenia...:
Mój A. się upiera na ciemną - niebieską lub granatową - takie mu sie podobają...no ale jeszcze kupę czasu jest....efcia, ivf-ivf, Magdala lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:ja bym od razu zglosila
a ja bym zapłaciła za kebaba, a nie uciekałaComeToMeBaby, efcia, Bozia3, kapturnica, moremi, BISCA, paszczakin, Simba, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Coś jak szybka randka (speed dating)?
Kurde Kometa, dokladnie!
Wiedzialam, ze cos mi to przypomina.
Pojedyncze stoliki pod scianami, zapoznanie sie, szybka rozmowa i bang, nastepny.Reni, efcia, ComeToMeBaby, Mega, moremi, pierwiastka, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Pinda 6769 wrote:próbował mnie dopaść facet na ulicy z wygladu arab, w ostatniej chwili uratowała mnie niemka z samochodem ale myslałam że niezdąże zapukać do szyby, jestem roztrzesiona , jutro to zglaszam na policje
ale co to znaczy w ostatniej chwili? Myślisz, że coś by CI zrobił na środku ulicy? I co to miałoby być?
moremi, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to taki wstęp...
rozglądam się...ale dzięki za każdą uwagę...bo to dla mnie ważne - zawsze to babskie spojrzenia...:
Mój A. się upiera na ciemną - niebieską lub granatową - takie mu sie podobają...no ale jeszcze kupę czasu jest....
Bozia kup taka w ktorej bedziesz sie dobrze czula, ktora tobie sie podoba a nie innym
a i garsonko zdecydowanie NIEBozia3, Iwone, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:to taki wstęp...
rozglądam się...ale dzięki za każdą uwagę...bo to dla mnie ważne - zawsze to babskie spojrzenia...:
Mój A. się upiera na ciemną - niebieską lub granatową - takie mu sie podobają...no ale jeszcze kupę czasu jest....
Bozia najlepiej przymierz
wtedy zobaczysz w czym Ci dobrze
a A. zobaczy Cię dopiero przed ceremoniąwięc taaadam postawisz go przed faktem
z resztą jak nie powie "Kochanie Tobie we wszystkim ładnie" to w zębyefcia, Bozia3, ivf-ivf, Iwone, Mega, moremi, pierwiastka, BISCA, Simba, kapturnica, Mimbla, Berenika, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja bym zapłaciła za kebaba, a nie uciekała
mogłam juz nie zobaczyc w sumie Tomka gdyby nie odrobina szczęścia
ta niemka co mnie uratowała powiedziała że wczoraj w samym centrum jej kolezanka dostała w twarz czyms twardym , facet zabrał torebke i uciekł
zaczynaja nas ubogacac kulturowokrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:bardzo smieszne
mogłam juz nie zobaczyc w sumie Tomka gdyby nie odrobina szczęścia
ta niemka co mnie uratowała powiedziała że wczoraj w samym centrum jej kolezanka dostała w twarz czyms twardym , facet zabrał torebke i uciekł
zaczynaja nas ubogacac kulturowo
Będzie tylko gorzej,wracaj.Pinda 6769, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pinda 6769 wrote:jakim srodku? pusta i ciemna ulica obok parku, chodze do pracy na skroty przez park
efcia, Pinda 6769, kapturnica, Iwone, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Zarty zartami, ale to sie moglo skonczyc tragicznie. Ten napad.
Wspolczuje.
Nie brakuje swirow, a teraz po tych emigracjach to juz zupelnie nie wiadomo kto jest kto.
Zglos na policje i kup sobie gaz pieprzowy albo inny obronny gadzet.
Wspolczuje.Bozia3, kapturnica, efcia, Pinda 6769, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyszedł za mna i cos czulam ze przyspiesza a ja chodze naprawde szybko wiec ja jeszcze szybciej to on tez , przeszlam na rownolegla strone on tez no to ja znowu pzreszlam a on znowu tez...zauwazyłam ze jakas kobieta wsiada do auta jakies sto metrow pzrede mna zaczelam biec zeby ja dopaśc jak ruszała to udało mi sie zapukac w szybe i mnie usłyszała , no to z placzem zeby mi pomogla...wpuściła mnie, facet uciekl
efcia lubi tę wiadomość