35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
I oczywiscie słusznie wpierdol im spuscili...
Artykuł wrzucilam odnosnie napadu (Pinda?) w Niemczech i tej ciszy medialnej jaka tam panuje... nie nagłasnia sie takich spraw jak gwałty czy napady
Ruscy wzięłi sprawy w swoje ręce
Wpier*** spuscili pewnie nie tym ktorzy dokonali gwałtu ale dali przynajmniej do zrozumienia w ten sposob ze nie beda cicho siedzieckrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Anulka jakby Cie kilkusmierdzacych kozobijcow zapinalo przez 30godzin pewnie przestalabys cala nacje lubic
Ale kazdy lubi co chce
Dobra wywnetrznilam sie .Ide dopic kawe .
Ivfka wlasnie szukam kto u mnie zbiera podpisyivf-ivf, ComeToMeBaby, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
kawa zrobiona a nadal spać się chce
Wizyta u doktorka ok... był mocno kaszlący.. wszystkich pytań nie zadałam, ale mam na to czas oczywiście jak to ja coś pokręciłam w kalendarzu i powiedziałam inną datę @ i wyszło 19dc zamiast 12dc... to chyba z nerwów... wszystko ustalone kwiecień ivf, teraz dostałam testim (krem z testosteronem) i mam codziennie smarować 1/4 tubki, estrofem na marzec i w marcu mam przyjść na wizytę... wtedy dopytam się więcej... procedura 5000zł plus wizyty i badania ok.1000zł, badanie na chlamydię pcr będę miała na miejscu.... zapomniałam się spytac na co ten krem ale wiem że doktorek wie co robi..zaczyna się dziać..
ps. w aptece zostawiłam 430zł..ivf-ivf, anulka1978, ComeToMeBaby, kapturnica, Bozia3, Mega, Sabina, BISCA, beates, moremi, Aasiula, Iwone, sandra80, macduska, krycha.stara, Berenika, Dziobak, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Doczytalam.
Uwazam, ze grupa dyskryminujaca pierdzioszkowanie (to chyba ta sama co trzyma tu podobno wladze lub czasopisma) zaczyna byc mocno dyskryminowana.
Zakladam KOO
Komitet Obrony Odpierdzieszkowatosci
może raczyłabyś przestać się włóczyć po internetach?! Bo forum nam się rozjeżdża!Mega, Simba, Sabina, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:rusek tez moze okazac sie ch****
stąpasz po kruchym lodzie
Simba prać?Mega, Simba, Bozia3, Sabina, kapturnica, BISCA, moremi, Iwone, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki
kawa zrobiona a nadal spać się chce
Wizyta u doktorka ok... był mocno kaszlący.. wszystkich pytań nie zadałam, ale mam na to czas oczywiście jak to ja coś pokręciłam w kalendarzu i powiedziałam inną datę @ i wyszło 19dc zamiast 12dc... to chyba z nerwów... wszystko ustalone kwiecień ivf, teraz dostałam testim (krem z testosteronem) i mam codziennie smarować 1/4 tubki, estrofem na marzec i w marcu mam przyjść na wizytę... wtedy dopytam się więcej... procedura 5000zł plus wizyty i badania ok.1000zł, badanie na chlamydię pcr będę miała na miejscu.... zapomniałam się spytac na co ten krem ale wiem że doktorek wie co robi..zaczyna się dziać..
ps. w aptece zostawiłam 430zł..
Koszty straszne... czy naprawdę nie mogliby zrefundowac takich zabiegów...
Na koszt podatnikow leczy sie takich co to na wlasna prosbe testują na sobie dopalacze a żałuje sie pieniedzy na ivf
Niesprawiedliwe i nieuczciwemalgos741, Mega, Simba, Sabina, paszczakin, moremi, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Małgoś- to się zaczyna dziać!
wspaniale
nie bardzo rozumiem ten plan, no ale każda ma inny jak widać.
Ja też myślałam że dostanę jakieś tablety a tu jakiś krem...
ps idę długim protokołem.. z menopurem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 09:57
ComeToMeBaby, Sabina, beates, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Odnosnie pierdzioszkowania.
Chcialabym zlozyc wniosek formalny o zakaz reklamy gazow pieprzowych.
Toz to czysta chemia, ktora tak krytykowalyscie pare dni temu.
Gaz taki jak sadze, szkodzi jajom, niszczy srodowisko naturalne czlowieka..Powoduje mutacje genetyczne.
Badzmy moze konsekwentni?
Moim skromnym zdaniem Pinda powinna przed wyjsciem z pracy- zjesc po prostu podwojna porcje smazonej brukselki..ze skwarkami.
W razie ataku- tylko bron biologiczna moze nam pomoc.Gazy tylko wlasne, z wnetrza jelit.
Reszta to czysta chemia i zlo!
Simba, paszczakin, Reni, malgos741, moremi, sandra80, gretka, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Nie mogę głośno powiedzieć,żeby Reni nie wkurzać
ivf-ivf, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:stąpasz po kruchym lodzie
dla przykladu mam sąsiada Polaka - chu**
a mam przyjaciół wyznania islamskiego którzy sa wspaniałymi ludźmi (on w islamie wychowany, więc rdzenny że tak powiem, a ona przeszla na islam po wyjsciu za mąż)
Dobrze ze przez lata wypracowali sobie szacunek ogromnego % Polaków
-
Bozia3 wrote:nie wiem, czy tak jest do końca...po prostu części osób nie chciało się tu przebijać przez te wszystkie wymyślane głupoty i walczyć jak z wiatrakami - a są wartościowymi osobami - z niektórymi utrzymuję kontakt poza forum....
a czy ja powiedzialam, ze to sa niewartosciowe osoby?Mega, kapturnica, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość