X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Odnosnie pierdzioszkowania.
    Chcialabym zlozyc wniosek formalny o zakaz reklamy gazow pieprzowych.
    Toz to czysta chemia, ktora tak krytykowalyscie pare dni temu.

Gaz taki jak sadze, szkodzi jajom, niszczy srodowisko naturalne czlowieka..Powoduje mutacje genetyczne.
    Badzmy moze konsekwentni?
    Moim skromnym zdaniem Pinda powinna przed wyjsciem z pracy- zjesc po prostu podwojna porcje smazonej brukselki..ze skwarkami.
    W razie ataku- tylko bron biologiczna moze nam pomoc.Gazy tylko wlasne, z wnetrza jelit.
    Reszta to czysta chemia i zlo!
    Mozna tez beknac wieprzowina w twarz. W rylo.

Mimbla, Sabina, Bozia3, moremi, krycha.stara, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No raczej. Pacz, przegapilam ten potwarz
    Pani jest czujna jak ważka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:07

Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Dobra czas sie ogarnac bo wstyd zeby o 10 jeszcze nic nie zrobic :/
    Pies chce isc, obiad trzeba zrobic...

Buźka! :)
    Przeczytalam ze pies chce obiad.
    Ale mam dzisiaj bardzo male oczy

Sabina, Mega, Reni, BISCA, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiście bardzo się cieszę, że choć Rosjanie mieli jaja i zrobili cząstkowy porządek tym dzikusom. To i tak za mało - trzeba było jaja uciąć kilku z nim - szczególnie tym, którzy cały dzień gwałcili tę trzynastolatkę...to może trochę by się opamiętała reszta.....

Tak się zastanawiam - kiedy się objawi następny niemiecki nazista pokroju Hitlera....bo ta poprawność polityczna za chwilę się skończy....

ivf-ivf, Sabina, Mega, kapturnica, Magda*, Pinda 6769, Iwone, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    a czy ja powiedzialam, ze to sa niewartosciowe osoby?
    tak to odebrałam...że tu tylko śmietanka zostaje - a chłam odpada - bo za słaby, za głupi, za.... wstaw co lubisz...:)

Magda*, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak to odebrałam...że tu tylko śmietanka zostaje - a chłam odpada - bo za słaby, za głupi, za.... wstaw co lubisz...:)
    Paszcza przeciez napisala ze nieodpowiednie. Nieodpowiednie dla tego forum - ja to jednak tak rozumiem.
    Mozna byc nieodpowiednim na jakies forum. Ja na przyklad czuje ze bylabym kompletnie nieodpowiednia na forum o fizyce kwantowej.

Mimbla, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A doczytalas dlaczego im wpierdol spuscili??Doczytalas>???Bo zgwalcili dziecko!

a doczytałyście, że to farmazon? np..
    http://www.polishexpress.co.uk/rosyjski-samosad-masakra-imigrantow-w-niemczech/
    Okazuje się, że informacja o zemście Rosjan na imigrantach w Niemczech jest zmanipulowana. Materiał zamieszczony początkowo przez rosyjską telewizję pochodził z 2009 roku. Sprawa nie miała więc ostatnio miejsca, co potwierdziła zarówno prokuratura, jak i berlińska policja. Wojna informacyjna pomiędzy Rosją, a Europą Zachodnią trwa w najlepsze.

Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra jestes, Reni.
    Powiem Wam, ze Brytole dla przykladu, od dziesiatek lat badaja wplyw publikacji medialnych na nastroje w spoleczestwie.
    I wychodzi na to, ze zasada odwetu gora.Oko za oko zab za zab..

moremi lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paszcza przeciez napisala ze nieodpowiednie. Nieodpowiednie dla tego forum - ja to jednak tak rozumiem.
    Mozna byc nieodpowiednim na jakies forum. Ja na przyklad czuje ze bylabym kompletnie nieodpowiednia na forum o fizyce kwantowej.

co wiecej, "najodpowiedniejszych" napisalam..
    jakos nie widze na naszym forum osoby o miekkim serduszku, ktora przejmuje sie wszystkim i wszytkimi.. moze byc najlepsza osoba na swiecie, ale tu sie nie nada, bo wedlug mnie, zeby sie tu dobrze czuc, trzeba miec opanowane wdupiemanie/twarda dupe/dystans do slowa pisanego w necie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:50

kapturnica, Mimbla, BISCA, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, beates, moremi, Simba, Berenika, Kisiel, satori lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Okazuje się, że informacja o zemście Rosjan na imigrantach w Niemczech jest zmanipulowana. Materiał zamieszczony początkowo przez rosyjską telewizję pochodził z 2009 roku. Sprawa nie miała więc ostatnio miejsca, co potwierdziła zarówno prokuratura, jak i berlińska policja. Wojna informacyjna pomiędzy Rosją, a Europą Zachodnią trwa w najlepsze.
    a to wielka szkoda.....

kapturnica, ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    też miałam menopur- jakby co możesz pytać :)
    Kometa już brałam... do iui ... ale wolę gonal bo on w penie a tu rozrabiać trzeba..
    ps. dzięki

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    no tak...bo byłabyś tam za głupia..;)

Simba, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    A szkoda jesli tak bylo.Bo pokazaliby ruscy niemcom jak sie chroni swoje kobiety ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:29

ivf-ivf, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A szkoda jesli tak bylo.Bo pokazaliby ruscy niemcom jak sie chroni swoje kobiety ;)

tak samo mogliby napisać o każdej innej nacji
    czy to oznacza, że jak polak gwałci w Angli, to anglicy mają lać każdą polkę, dziecko, mężczyznę??

nie lubię takich rozwiązań, bo na koniec obrywają niewinni, często wartościowi ludzie

Mimbla, caffe, BISCA, moremi, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anulka1978 wrote:
    Gosia nareszcie!! teraz to juz z górki...
    Koszty straszne... czy naprawdę nie mogliby zrefundowac takich zabiegów...
    Na koszt podatnikow leczy sie takich co to na wlasna prosbe testują na sobie dopalacze a żałuje sie pieniedzy na ivf
    Niesprawiedliwe i nieuczciwe

Nie wkurzaj mnie. 5000 zl to nie jest drogo za ivf. Jak popatrzysz po ile w europie sie na to wydaje.

Dzien dobry.

Przylaczam sie do klubopartii antypierdzioszkowej. No nie moje klimaty no. Jednak z gory mowie, ze bede dziecko w brzuch bulbonic.

Jestem tez przeciwko emigrantom rozsiewajacym zaraze po europie.
    Nie wiem o co to chodzi. Zamiast jakos sie zjednoczyc i wspolnie dzialac na chwale i spokoj europejczykow wylazi taki jeden z druga przed szereg i okazuje przychylnosc.
    Oni w dupie maja nasze dobre serce. Chca kasy i wygodnego zycia po swojemu kosztem nas. A przynajmniej wiekszosc z nich.
    Szkoda mi jedynie dzieci, ale brac same dzieci to tez nie rozwiazanie.

Mam przyjaciolke w burce. Polke co zmienila wyznanie i wyszla za maz. Po slubie a zwlaszcza po ur dziecka jej zdaniem maz sie zmienil. Bynajmniej nie na lepsze. I jako ze jest w tym srodowisku zna duzo innych kobiet w tym Polek. Mowi ze kazda z nich potwierdza ze mezowie sa po slubie inni. Zaborczy, agresywni, samolubni i przestaja sie z nimi liczyc.

ivf-ivf, Bozia3, kapturnica, Pinda 6769, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Simba, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie,ja nie zaakceptuje tych hord uchodźców ekonomicznych,z jakiej paki europa ma ich sponsorować... Nawet Niemcy przyznali,ze 70% z nich wojny na oczy nie widziało. Mogę być faszystką,ksenofobem i nacjonalistką,ale ktoś popełnia ciężki bląd wpuszczając ich do EU.

Bozia3, kapturnica, Magdala, Mega, Pinda 6769, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak samo mogliby napisać o każdej innej nacji
    czy to oznacza, że jak polak gwałci w Angli, to anglicy mają lać każdą polkę, dziecko, mężczyznę??

nie lubię takich rozwiązań, bo na koniec obrywają niewinni, często wartościowi ludzie
    Reni błagam....Polak zdarzy się szurnięty jeden na sto....a tutaj cała ta banda przyjezdna to jedno wielkie bydło.....które trzeba w całości socjalizować...

ivf-ivf, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Magdala Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moim zdaniem oni sie nie zmieniaja tylko przestaja udawac.

ivf-ivf, Bozia3, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Nie wkurzaj mnie. 5000 zl to nie jest drogo za ivf. Jak popatrzysz po ile w europie sie na to wydaje.
    Każdy mierzy swoją miarą.
    W takim razie porównaj też zarobki polskie i europejskie. Dopiero potem można mówić co gdzie jest droższe lub tańsze.

Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, beates, Berenika lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Każdy mierzy swoją miarą.
    W takim razie porównaj też zarobki polskie i europejskie. Dopiero potem można mówić co gdzie jest droższe lub tańsze.
    Dokładnie tak.... dla większości to wydatek, na który ich nie stać...Trzeba się sprężyc i odkładać...

Mega, caffe, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13131 13132 13133 13134 13135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ