35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Odnosnie pierdzioszkowania.
Chcialabym zlozyc wniosek formalny o zakaz reklamy gazow pieprzowych.
Toz to czysta chemia, ktora tak krytykowalyscie pare dni temu.
Gaz taki jak sadze, szkodzi jajom, niszczy srodowisko naturalne czlowieka..Powoduje mutacje genetyczne.
Badzmy moze konsekwentni?
Moim skromnym zdaniem Pinda powinna przed wyjsciem z pracy- zjesc po prostu podwojna porcje smazonej brukselki..ze skwarkami.
W razie ataku- tylko bron biologiczna moze nam pomoc.Gazy tylko wlasne, z wnetrza jelit.
Reszta to czysta chemia i zlo!Mimbla, Sabina, Bozia3, moremi, krycha.stara, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No raczej. Pacz, przegapilam ten potwarz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:07
Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Dobra czas sie ogarnac bo wstyd zeby o 10 jeszcze nic nie zrobic
Pies chce isc, obiad trzeba zrobic...
Buźka!
Ale mam dzisiaj bardzo male oczySabina, Mega, Reni, BISCA, moremi, krycha.stara, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Ja osobiście bardzo się cieszę, że choć Rosjanie mieli jaja i zrobili cząstkowy porządek tym dzikusom. To i tak za mało - trzeba było jaja uciąć kilku z nim - szczególnie tym, którzy cały dzień gwałcili tę trzynastolatkę...to może trochę by się opamiętała reszta.....
Tak się zastanawiam - kiedy się objawi następny niemiecki nazista pokroju Hitlera....bo ta poprawność polityczna za chwilę się skończy....ivf-ivf, Sabina, Mega, kapturnica, Magda*, Pinda 6769, Iwone, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak to odebrałam...że tu tylko śmietanka zostaje - a chłam odpada - bo za słaby, za głupi, za.... wstaw co lubisz...
Mozna byc nieodpowiednim na jakies forum. Ja na przyklad czuje ze bylabym kompletnie nieodpowiednia na forum o fizyce kwantowej.Mimbla, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A doczytalas dlaczego im wpierdol spuscili??Doczytalas>???Bo zgwalcili dziecko!
a doczytałyście, że to farmazon? np..
http://www.polishexpress.co.uk/rosyjski-samosad-masakra-imigrantow-w-niemczech/
Okazuje się, że informacja o zemście Rosjan na imigrantach w Niemczech jest zmanipulowana. Materiał zamieszczony początkowo przez rosyjską telewizję pochodził z 2009 roku. Sprawa nie miała więc ostatnio miejsca, co potwierdziła zarówno prokuratura, jak i berlińska policja. Wojna informacyjna pomiędzy Rosją, a Europą Zachodnią trwa w najlepsze.Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, Dziobak, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Dobra jestes, Reni.
Powiem Wam, ze Brytole dla przykladu, od dziesiatek lat badaja wplyw publikacji medialnych na nastroje w spoleczestwie.
I wychodzi na to, ze zasada odwetu gora.Oko za oko zab za zab..
moremi lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Paszcza przeciez napisala ze nieodpowiednie. Nieodpowiednie dla tego forum - ja to jednak tak rozumiem.
Mozna byc nieodpowiednim na jakies forum. Ja na przyklad czuje ze bylabym kompletnie nieodpowiednia na forum o fizyce kwantowej.
co wiecej, "najodpowiedniejszych" napisalam..
jakos nie widze na naszym forum osoby o miekkim serduszku, ktora przejmuje sie wszystkim i wszytkimi.. moze byc najlepsza osoba na swiecie, ale tu sie nie nada, bo wedlug mnie, zeby sie tu dobrze czuc, trzeba miec opanowane wdupiemanie/twarda dupe/dystans do slowa pisanego w necie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:50
kapturnica, Mimbla, BISCA, Sabina, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, beates, moremi, Simba, Berenika, Kisiel, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a doczytałyście, że to farmazon? np..
Okazuje się, że informacja o zemście Rosjan na imigrantach w Niemczech jest zmanipulowana. Materiał zamieszczony początkowo przez rosyjską telewizję pochodził z 2009 roku. Sprawa nie miała więc ostatnio miejsca, co potwierdziła zarówno prokuratura, jak i berlińska policja. Wojna informacyjna pomiędzy Rosją, a Europą Zachodnią trwa w najlepsze.kapturnica, ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:też miałam menopur- jakby co możesz pytać
ps. dziękiComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Paszcza przeciez napisala ze nieodpowiednie. Nieodpowiednie dla tego forum - ja to jednak tak rozumiem.
Mozna byc nieodpowiednim na jakies forum. Ja na przyklad czuje ze bylabym kompletnie nieodpowiednia na forum o fizyce kwantowej.Simba, Berenika lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a doczytałyście, że to farmazon? np..
Okazuje się, że informacja o zemście Rosjan na imigrantach w Niemczech jest zmanipulowana. Materiał zamieszczony początkowo przez rosyjską telewizję pochodził z 2009 roku. Sprawa nie miała więc ostatnio miejsca, co potwierdziła zarówno prokuratura, jak i berlińska policja. Wojna informacyjna pomiędzy Rosją, a Europą Zachodnią trwa w najlepsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 10:29
ivf-ivf, Bozia3, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A szkoda jesli tak bylo.Bo pokazaliby ruscy niemcom jak sie chroni swoje kobiety
tak samo mogliby napisać o każdej innej nacji
czy to oznacza, że jak polak gwałci w Angli, to anglicy mają lać każdą polkę, dziecko, mężczyznę??
nie lubię takich rozwiązań, bo na koniec obrywają niewinni, często wartościowi ludzie
Mimbla, caffe, BISCA, moremi, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Gosia nareszcie!! teraz to juz z górki...
Koszty straszne... czy naprawdę nie mogliby zrefundowac takich zabiegów...
Na koszt podatnikow leczy sie takich co to na wlasna prosbe testują na sobie dopalacze a żałuje sie pieniedzy na ivf
Niesprawiedliwe i nieuczciwe
Nie wkurzaj mnie. 5000 zl to nie jest drogo za ivf. Jak popatrzysz po ile w europie sie na to wydaje.
Dzien dobry.
Przylaczam sie do klubopartii antypierdzioszkowej. No nie moje klimaty no. Jednak z gory mowie, ze bede dziecko w brzuch bulbonic.
Jestem tez przeciwko emigrantom rozsiewajacym zaraze po europie.
Nie wiem o co to chodzi. Zamiast jakos sie zjednoczyc i wspolnie dzialac na chwale i spokoj europejczykow wylazi taki jeden z druga przed szereg i okazuje przychylnosc.
Oni w dupie maja nasze dobre serce. Chca kasy i wygodnego zycia po swojemu kosztem nas. A przynajmniej wiekszosc z nich.
Szkoda mi jedynie dzieci, ale brac same dzieci to tez nie rozwiazanie.
Mam przyjaciolke w burce. Polke co zmienila wyznanie i wyszla za maz. Po slubie a zwlaszcza po ur dziecka jej zdaniem maz sie zmienil. Bynajmniej nie na lepsze. I jako ze jest w tym srodowisku zna duzo innych kobiet w tym Polek. Mowi ze kazda z nich potwierdza ze mezowie sa po slubie inni. Zaborczy, agresywni, samolubni i przestaja sie z nimi liczyc.ivf-ivf, Bozia3, kapturnica, Pinda 6769, paszczakin, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, krycha.stara, Simba, Berenika, Kisiel lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
No nie,ja nie zaakceptuje tych hord uchodźców ekonomicznych,z jakiej paki europa ma ich sponsorować... Nawet Niemcy przyznali,ze 70% z nich wojny na oczy nie widziało. Mogę być faszystką,ksenofobem i nacjonalistką,ale ktoś popełnia ciężki bląd wpuszczając ich do EU.
Bozia3, kapturnica, Magdala, Mega, Pinda 6769, Sabina, ComeToMeBaby, krycha.stara, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak samo mogliby napisać o każdej innej nacji
czy to oznacza, że jak polak gwałci w Angli, to anglicy mają lać każdą polkę, dziecko, mężczyznę??
nie lubię takich rozwiązań, bo na koniec obrywają niewinni, często wartościowi ludzieivf-ivf, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Nie wkurzaj mnie. 5000 zl to nie jest drogo za ivf. Jak popatrzysz po ile w europie sie na to wydaje.
W takim razie porównaj też zarobki polskie i europejskie. Dopiero potem można mówić co gdzie jest droższe lub tańsze.Bozia3, Mega, ComeToMeBaby, beates, Berenika lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Każdy mierzy swoją miarą.
W takim razie porównaj też zarobki polskie i europejskie. Dopiero potem można mówić co gdzie jest droższe lub tańsze.Mega, caffe, Berenika lubią tę wiadomość