35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:podaj mi choć mój jeden cytat - w którym piszę o grupie trzymającej władzę - bardzo Cię proszę....bo mam chyba jakąś amnezję...
Pisałam o tym, że admini ustalają regulamin forum i to wszystko .....
Nie admini ustalają regulamin, tylko właściciele forum.
Wszystkich nas też obowiązuje przestrzeganie polskiego prawa.
Powinnaś o tym wiedzieć, jako moderator.
-
Pinda 6769 wrote:idiotka do kwadratu
też tak myślę, że nią jesteś
bo takie rzeczy zgłasza się od razu, na gorąco
no nic, nie ma co się martwić!
następnym razem o tym pamiętajmoremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:też tak myślę, że nią jesteś
następnym razem o tym pamiętaj
Renia, daj spokój. Lepiej podrążmy, czy jest rysopis sprawcy i potwierdzenie zgłoszenia.
Bo jak nie ma - no to ewidentnie historia jest nadmuchana...moremi lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:Nie admini ustalają regulamin, tylko właściciele forum.
Wszystkich nas też obowiązuje przestrzeganie polskiego prawa.
Powinnaś o tym wiedzieć, jako moderator.
ivf-ivf, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimbla wrote:Rozumiem że podałaś rysopis i posiadasz potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Nadano mu jakiś numer, z kodem?
maja jeszcze przesłuchac ta dziewczyne co mi pomogla bo ona studiuje w tej samej szkole co sprzatam i do której mnie podrzuciła -
nick nieaktualny
-
toż nie gwałcą tam podobno takich bab w naszym wieku, tak pisałaś pinda, kazałaś nawet co niektórym w lustro spojrzeć, także ten, może o drogę chciał zapytać?
ivf-ivf, moremi, Mega, BISCA, paszczakin, kapturnica, gretka, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:też tak myślę, że nią jesteś
następnym razem o tym pamiętaj
poczekam sobie na twoje pierwsze lepsze niepowodzenie i wtedy razem sie posmiejemy koleżankoReni lubi tę wiadomość
-
sandra80 wrote:toż nie gwałcą tam podobno takich bab w naszym wieku, tak pisałaś pinda, kazałaś nawet co niektórym w lustro spojrzeć, także ten, może o drogę chciał zapytać?
No i takich pasztetow jak ja tez niemoremi, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzytam se ja biedna to nasze forum. Denerwować mi się nie wolno. I tak się zastanawiam. Co kogo obchodzi, z kim śpimy? Czy to Bicsi, mnie czy Ewki dotyczy. Co to.ma za znaczenie? Wg.mnie nie ma żadnego. Nie rozumiem zamieszania.
Rozumiem że zaczęło sie, jak.Bisca powiedziała dzień dobry i do widzenia. Ale.ona zawsze podkreślała swoje liberalne podejście do uchodźców. Nie raz o tym.pisała. Ma prawo się z nami nie zgadzać. Bo co by nie mówić, jesteśmy mało tolerancyjnemoremi, krycha.stara, BISCA, Berenika, Simba, satori, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pinda 6769 wrote:nie mam zadnego numeru z kodem, przyjeli raport, podpisałam sie i tyle
maja jeszcze przesłuchac ta dziewczyne co mi pomogla bo ona studiuje w tej samej szkole co sprzatam i do której mnie podrzuciła
W takiej sytuacji powinnaś poprosić policjanta, który Cię przesłuchał o potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia popełnienia wykroczenia czy przestępstwa. To jest podstawa.
A policjant nie przyjmuje zwykle raportu, tylko spisuje zeznania...albo sporządza notatkę.
Papiery podpisywałaś po niemiecku, czy był tłumacz przysięgły?
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czytam se ja biedna to nasze forum. Denerwować mi się nie wolno. I tak się zastanawiam. Co kogo obchodzi, z kim śpimy? Czy to Bicsi, mnie czy Ewki dotyczy. Co to.ma za znaczenie? Wg.mnie nie ma żadnego. Nie rozumiem zamieszania.
Rozumiem że zaczęło sie, jak.Bisca powiedziała dzień dobry i do widzenia. Ale.ona zawsze podkreślała swoje liberalne podejście do uchodźców. Nie raz o tym.pisała. Ma prawo się z nami nie zgadzać. Bo co by nie mówić, jesteśmy mało tolerancyjne
koniec i kropkakrycha.stara lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Czytam se ja biedna to nasze forum. Denerwować mi się nie wolno. I tak się zastanawiam. Co kogo obchodzi, z kim śpimy? Czy to Bicsi, mnie czy Ewki dotyczy. Co to.ma za znaczenie? Wg.mnie nie ma żadnego. Nie rozumiem zamieszania.
Rozumiem że zaczęło sie, jak.Bisca powiedziała dzień dobry i do widzenia. Ale.ona zawsze podkreślała swoje liberalne podejście do uchodźców. Nie raz o tym.pisała. Ma prawo się z nami nie zgadzać. Bo co by nie mówić, jesteśmy mało tolerancyjne
Ma liberalne i to nie jest zarzut, nie wiem kto i po co Bisce w tą dyskusje wyciągał.moremi, BISCA, kapturnica, Kisiel lubią tę wiadomość
-
Mimbla proszę: Regulamin ustala administrator forum ovu (który jednocześnie jest właścicielem, ale wszędzie nazywany jest administratorem) i podobnie wygląda polityka prywatności:
Właścicielem i operatorem Serwisów jest OvuFriend Sp. z o.o., ul. Złota 61, 00-819 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000428408, NIP: 527-268-08-62 (Administrator).caffe, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Ma liberalne i to nie jest zarzut, nie wiem kto i po co Bisce w tą dyskusje wyciągał.
dokładnie, nie wiem czy Bisca by sobie tego życzyła, żeby tak o niej dyskutowaćkrycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość