X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    podaj mi choć mój jeden cytat - w którym piszę o grupie trzymającej władzę - bardzo Cię proszę....bo mam chyba jakąś amnezję...

Pisałam o tym, że admini ustalają regulamin forum i to wszystko .....

Nie admini ustalają regulamin, tylko właściciele forum.
    Wszystkich nas też obowiązuje przestrzeganie polskiego prawa.

Powinnaś o tym wiedzieć, jako moderator :).

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda 6769 wrote:
    idiotka do kwadratu

też tak myślę, że nią jesteś
    bo takie rzeczy zgłasza się od razu, na gorąco
    no nic, nie ma co się martwić!
    następnym razem o tym pamiętaj

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Moremi, ja nic takiego nie twierdzę. I kto to jest ta grupa? bo ja tu nic nie trzymam, a już władzę to na bank nie :-P
    uderz w stół....

ivf-ivf, krycha.stara lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ja będę mieć ruskie tfu... rosyjskie :-) ale z knajpy mąż przywiezie :-) jestem głodna, a jak jestem głodna to jestem zła :-P
    O to to. Biere ;) baaardzo lubię :)

ivf-ivf, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Renia, daj spokój. Lepiej podrążmy, czy jest rysopis sprawcy i potwierdzenie zgłoszenia.

Bo jak nie ma - no to ewidentnie historia jest nadmuchana...

moremi lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Nie admini ustalają regulamin, tylko właściciele forum.
    Wszystkich nas też obowiązuje przestrzeganie polskiego prawa.

Powinnaś o tym wiedzieć, jako moderator :).
    dobrze, że jesteś....taka idealna - to ja się od Ciebie nauczę....moderowania :)

ivf-ivf, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Rozumiem że podałaś rysopis i posiadasz potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Nadano mu jakiś numer, z kodem?
    nie mam zadnego numeru z kodem, przyjeli raport, podpisałam sie i tyle
    maja jeszcze przesłuchac ta dziewczyne co mi pomogla bo ona studiuje w tej samej szkole co sprzatam i do której mnie podrzuciła

• ivf-ivf Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Rozumiem że podałaś rysopis i posiadasz potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia? Nadano mu jakiś numer, z kodem?

A co chcesz to weryfikować czy prawdę pisze... :-P

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni rozwaliłaś system :D

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Renia, daj spokój. Lepiej podrążmy, czy jest rysopis sprawcy i potwierdzenie zgłoszenia.

Bo jak nie ma - no to ewidentnie historia jest nadmuchana...
    drązyc to mozesz tego kto ci na to pozwoli

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toż nie gwałcą tam podobno takich bab w naszym wieku, tak pisałaś pinda, kazałaś nawet co niektórym w lustro spojrzeć, także ten, może o drogę chciał zapytać?

ivf-ivf, moremi, Mega, BISCA, paszczakin, kapturnica, gretka, Kisiel lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    na martwienie sie juz za pozno, spotkał mnie duzy stres i tyle
    poczekam sobie na twoje pierwsze lepsze niepowodzenie i wtedy razem sie posmiejemy koleżanko

Reni lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    toż nie gwałcą tam podobno takich bab w naszym wieku, tak pisałaś pinda, kazałaś nawet co niektórym w lustro spojrzeć, także ten, może o drogę chciał zapytać?

No i takich pasztetow jak ja tez nie :-P

moremi, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam se ja biedna to nasze forum. Denerwować mi się nie wolno. I tak się zastanawiam. Co kogo obchodzi, z kim śpimy? Czy to Bicsi, mnie czy Ewki dotyczy. Co to.ma za znaczenie? Wg.mnie nie ma żadnego. Nie rozumiem zamieszania.
    Rozumiem że zaczęło sie, jak.Bisca powiedziała dzień dobry i do widzenia. Ale.ona zawsze podkreślała swoje liberalne podejście do uchodźców. Nie raz o tym.pisała. Ma prawo się z nami nie zgadzać. Bo co by nie mówić, jesteśmy mało tolerancyjne

moremi, krycha.stara, BISCA, Berenika, Simba, satori, Kisiel lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandra80 wrote:
    napewno
    i przy okazji do torebki zajrzeć

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pinda 6769 wrote:
    nie mam zadnego numeru z kodem, przyjeli raport, podpisałam sie i tyle
    maja jeszcze przesłuchac ta dziewczyne co mi pomogla bo ona studiuje w tej samej szkole co sprzatam i do której mnie podrzuciła

W takiej sytuacji powinnaś poprosić policjanta, który Cię przesłuchał o potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia popełnienia wykroczenia czy przestępstwa. To jest podstawa.

A policjant nie przyjmuje zwykle raportu, tylko spisuje zeznania...albo sporządza notatkę.

Papiery podpisywałaś po niemiecku, czy był tłumacz przysięgły?

d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Czytam se ja biedna to nasze forum. Denerwować mi się nie wolno. I tak się zastanawiam. Co kogo obchodzi, z kim śpimy? Czy to Bicsi, mnie czy Ewki dotyczy. Co to.ma za znaczenie? Wg.mnie nie ma żadnego. Nie rozumiem zamieszania.
    Rozumiem że zaczęło sie, jak.Bisca powiedziała dzień dobry i do widzenia. Ale.ona zawsze podkreślała swoje liberalne podejście do uchodźców. Nie raz o tym.pisała. Ma prawo się z nami nie zgadzać. Bo co by nie mówić, jesteśmy mało tolerancyjne
    żadnej tolerancji dla muzulskich najezdzców
    koniec i kropka

krycha.stara lubi tę wiadomość

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Ma liberalne i to nie jest zarzut, nie wiem kto i po co Bisce w tą dyskusje wyciągał.

moremi, BISCA, kapturnica, Kisiel lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla proszę: Regulamin ustala administrator forum ovu (który jednocześnie jest właścicielem, ale wszędzie nazywany jest administratorem) i podobnie wygląda polityka prywatności:

Właścicielem i operatorem Serwisów jest OvuFriend Sp. z o.o., ul. Złota 61, 00-819 Warszawa, wpisana do rejestru przedsiębiorców Krajowego Rejestru Sądowego pod numerem: 0000428408, NIP: 527-268-08-62 (Administrator).

caffe, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Ma liberalne i to nie jest zarzut, nie wiem kto i po co Bisce w tą dyskusje wyciągał.

dokładnie, nie wiem czy Bisca by sobie tego życzyła, żeby tak o niej dyskutować

krycha.stara, BISCA lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
‹‹ 13138 13139 13140 13141 13142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ