35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pinda 6769 wrote:ok, mniejsza z tym mężem.....Biszkopt czy nosisz chuste??
hyhy, doczytuje dopiero.
Morek dzieki, ze stajesz w mojej obronie, ale ja tego zle nie odebralam. Dziewczyny zastanawiaja sie z jakiego powodu tak bronie "obcokrajowcow" i logiczne wydalo im sie ,ze moge miec meza ... kolorowego.
No pudlo ! Jak wyzej, maz jest bialy, blondy i w blekitne oczy. I kocha Polske i Boze Narodzenie
Ide dalej nadrabiac
A milam pracowac, echkrycha.stara, Pinda 6769, Reni, Aasiula, Bozia3, moremi, Mimbla, Iwone, Berenika, caffe, Simba, kapturnica, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:hyhy, doczytuje dopiero.
Morek dzieki, ze stajesz w mojej obronie, ale ja tego zle nie odebralam. Dziewczyny zastanawiaja sie z jakiego powodu tak bronie "obcokrajowcow" i logiczne wydalo im sie ,ze moge miec meza ... kolorowego.
No pudlo ! Jak wyzej, maz jest bialy, blondy i w blekitne oczy. I kocha Polske i Boze Narodzenie
Ide dalej nadrabiac
A milam pracowac, ech
całe szczęscie -
Sorry, nie zmienię zdania, można im pomagać w obozach dla uchodźców, po opuszczeniu tych obozów to żadni uchodźcy, a emigranci ekonomiczni. Na szczęście Polska jest w ruinie więc do nas po dobrobyt nie przyjadą. A jak gdzieś są to niech się nie zachowują jak dzicz, może nikt nie będzie miał obiekcji i obaw. Bogate państwa jak Niemcy, Belgia, Szwecja, Dania nie radzą sobie z problemem mając wielokulturowye społeczeństwa. Moj brat mieszka w DE, są miejscowości gdzie jest 100 Niemców i 1000 tych bidulków uchodźców, ludzie sie boją z domu wychodzic i dzieci same puszczać. Zmasowany najazd i tyle, hybrydowy dżihad, a nie uchodźcy wojenni. Polska jedt od tego wolna i mam nadzieję, że zostanie
krycha.stara, Bozia3, Berenika, kapturnica, ComeToMeBaby, Niuta lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:kapta nic sie nie przejmuj - bardzo delikatnie i taktownie wyjaśniłaś tę kwestię - i dzięki Ci za to - bo ja nie miałam pojęcia...
z drugiej strony nic w tym dziwnego ani szokującego nie ma....ani drążenia też nie widzę...po prostu teraz bardziej rozumiem stanowisko Bisci - i to wszystko..
Simba z przyboczną Reni też skaczą do gardła za wzgardliwe gadanie o Ruskach - jest to fajny żart i wszystkich bawii nikt z tego nie robi żadnego problemu....a o ruskich to dopiero mozna pisać..
"teraz bardziej rozumiem stanowisko Bisci"
bouahahaha !!!!!moremi, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:hyhy, doczytuje dopiero.
Ide dalej nadrabiac
A milam pracowac, ech
BISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oglądałam oststnio dokument jak Dawid Wildstein zorganizował pomoc za 100 tys zl dla jednego obozu uchodźców w Kurdystanie, ta kwota zapewnia tym ludziom 3 miesiące życia, nikt nie chciał uciekać i wręcz pogardliwie wypowiadali sie o tym co uciekają do Europy.
Bozia3, Pinda 6769, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nic tam nie widać
wyobrazam sobie tylko co przezyła
nie wiem czy wiesz że oni równiez oprócz gwałtów tak po prostu rzucali petardami w tłum ludzi przed dworcem w Kolonii
nie bede ich nazywac bydlakami bo obraziłabym bydleta
dla mnie to smiecie ludzkie, absolutnie nie majace zamiaru pracowac w Europie, majace postawe roszczeniowa , pogardliwa dla białych , majaca w zamiarze zniszczyc cywilizacje europejska i chrześcijanska...mam tylko nadzieje że historia sie kołem zatoczy i znajdzie sie na nich KTOSBozia3, ivf-ivf, Magda*, efcia, Sabina, Berenika, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Najważniejsze, że mąż Biszki ma niebieskie oczy i blond włosy.
Bo gdyby było inaczej... to kto wie, jak dalej potoczyłaby się dyskusja?
http://smileys.sur-la-toile.com/repository/divers/zarbi-9782.gifReni, moremi, BISCA, sandra80, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość