35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Jestem kosmicznie i bez przerwy glodna, tak nie da sie zyc! Moze zaserwowac sobie balonik? Miala ktora doswiadczenie?
Misiek wspolczuje. Nie mam doswiadczenia z balonikiem ale niestety nie znam ani jednej osoby, ktorej udalo sie definitywniue schudnac na "glodowej" diecie. Tak nie powinno byc.
Poczytaj o metodzie Motignac. Co prawda chyba bardziej skuteczna dla mezczyzn ale moze warto sprobowac. Moj maz zrzucil rok temu 13 kg dzieki tej matodzie i NIGDY nie byl glodny.
paszczakin, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jestem kosmicznie i bez przerwy glodna, tak nie da sie zyc! Moze zaserwowac sobie balonik? Miala ktora doswiadczenie?
SolarPolar lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jak tylko glodna, a bardzo Ci zalezy na schudnieciu to zaciskaj zeby i trzymaj diete. Org musi sie przyzwyczaic i tyle.
Jezeli jest Ci slabo to zjedz troche miodu lub rodzynek.
A to dobra dieta? Nie pamietam na jakiej jestes. Warzywa musisz jesc.
Bo glodowki to na krotka mete.BISCA lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Solar, a Ty na serio jesteś taka gruba i masz tak rozciagniety żołądek, że rozwazasz balonik? Czy trochę przesadzasz?
Ja bym umarła z głodu jedząc to, co kiedyś opisywałas. Ale każdy ma swoje sposoby i swoje diety.
Np to, co radzi Magdala, wg mnie, jest najgorsza rzeczą, którą na diecie można zrobić, walnie ci gwałtownie cukier, chwilę będzie lepiej, a potem wilczy głód jak spadnie. Klasyczne błędne koło..
Żeby schudnąć nie można dopuszczać do takich ataków głodu, Twój metabolizm musi być przerażonySolarPolar, BISCA, Dziobak, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Moja rada byla tylko i wylacznie w kontekscie diety-glodowki. Takie tez istnieja. Na krotka mete dzialaja jako detoks. Potem wprowadza sie dlugofalowy program naprawczo-odchudzajacy.
Trudno sie dogadac na odleglosc. ☺SolarPolar lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Moja rada byla tylko i wylacznie w kontekscie diety-glodowki. Takie tez istnieja. Na krotka mete dzialaja jako detoks. Potem wprowadza sie dlugofalowy program naprawczo-odchudzajacy.
Trudno sie dogadac na odleglosc. ☺
Cza ten zlot zorganizowac !Iwone, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Balonik to nie jest operacja - za pomoca takiej jakby rurki wkada sie pusty balonik i potem napelnia plynem by wypalnil 1/3 zoladka. Z balonikiem chodzi sie 6 miesiecy - pomaga ponoc w nawykach zywieniowych . Po 6 miesiacach wyciagaja. Zabieg podobny do gastroskopii, trwa 15 min. W znieczuleniu - tzw gluoi Jasiu.
Ja chce zjesc maly jagurcik i cieszyc sie paroma godzinam nasycenia. Albo mandarynke i pyk brzuch pelny:/) -
nick nieaktualnyPolar ja jestem przerażona jak Cię czytam. Tyle czasu jesteś na diecie, tóż to oszalec można.
Ja bym na jednej małej kanapce całego dnia w fabryce nie pociągnęła. Nie ma szans. Ale na studiach miałam koleżankę, która strasznie mało jadla. Np na obiad łyżkę syropu na poprawę laknieniabyła drobniutka, szczuplutka
i nie była chora. Jej babcia też taka była
kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Balonik? Ja znam te co na urodziny, wesela itp...
Sabina, moremi, Mimbla, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017