35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Masakry ciąg dalszy.
Wojtek na szczęście w oskrzelach i płucach czysto, ale marudny, nie chce spać w łóżeczku i stracił apetyt.
U mnie u onkologa w porządku, ale dzis byłam u internisty, bo kaszel mi trzewia chce wyrwać i dowiedziałam się, że to tylko dokuczliwy kaszel. Zapisała mi jakieś bzdety, które mogłam bez recepty kupić i tyle.
Cykl poszedł na zmarnowanie, a śluz taki, jakiego za najlepszych, młodzieńczych lat nie miałam.Sabina, Simba, Dziobak, moremi, paszczakin, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Masakry ciąg dalszy.
Wojtek na szczęście w oskrzelach i płucach czysto, ale marudny, nie chce spać w łóżeczku i stracił apetyt.
U mnie u onkologa w porządku, ale dzis byłam u internisty, bo kaszel mi trzewia chce wyrwać i dowiedziałam się, że to tylko dokuczliwy kaszel. Zapisała mi jakieś bzdety, które mogłam bez recepty kupić i tyle.
Cykl poszedł na zmarnowanie, a śluz taki, jakiego za najlepszych, młodzieńczych lat nie miałam.
Ja też mam taki kaszel. Flaki mi wyrywa -
Myszą dobrze że jest lepiej z Wojtkiem a i najważniejsze że u Ciebie ok...
ivf-ivf, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
SolarPolar wrote:Ja chce zjesc malunka kanapeczke i miec pol dnia z glowy:-)
Sabina, Mimbla, ComeToMeBaby, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Kurde, jak się wszystko dobrze potoczy to za chwilę pół wątku w ciąży będzie : Reni, Kometa, Mimbla, Małgosia... może ktoś jeszcze
Dziobak, Bozia, CaffeSabina, Mega, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Sabinka, a Ty jak sie czujesz w błogosławionym stanie?
Szkoda tylko, ze moje przeziębienie tak się do.mnie przywiazaloivf-ivf, malgos741, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziobak i Caffe chca byc zapylone ? trudno mi w to uwierzyc
mowa była kto jeszcze będie w ciąży hahahahSabina, ivf-ivf, caffe, anna maria, Mega, Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, satori lubią tę wiadomość