35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moremi mysle ,ze nie napisalam nic niestosownego jesli chodzi o Bisce.
A tak poza tym... Nie wiem ,jakis kurva obled sie wszedzie robi
Jakbym do Ani napisala z zapytaniem czy maz jest Niemcem a do Simbulca czy jej Rosjaninem to tez by to bylo drazeniem??Wtedy nikt by nie zwrocil na to uwagi.Ale jesli chodzi o drazliwy temat to zaraz jest szukanie podtekstow Ehh.
No kurde bez przesadBISCA lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Już przestancie o tym pisać bo nie chcę, zeby Bisca o tym potem czytała.
w czym problem? -
Bozia3 wrote:kapta nic sie nie przejmuj - bardzo delikatnie i taktownie wyjaśniłaś tę kwestię - i dzięki Ci za to - bo ja nie miałam pojęcia...
z drugiej strony nic w tym dziwnego ani szokującego nie ma....ani drążenia też nie widzę...po prostu teraz bardziej rozumiem stanowisko Bisci - i to wszystko..
Simba z przyboczną Reni też skaczą do gardła za wzgardliwe gadanie o Ruskach - jest to fajny żart i wszystkich bawii nikt z tego nie robi żadnego problemu....a o ruskich to dopiero mozna pisać..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:19
Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA tak odnosnie partnerow "ciapatych"
Tja,tez mi sie zdazylo,
Wiecie przyjechala z Polski,zielona taka,tolerancyjna,myslala 'nie mozna oceniac po narodowosci,religii,trzeba dac sznse kazdemu,nie
wrzucajmy do jednego wora' itp. no i pan jakze mily na poczatku pokazal ze jego moralnosc jest inna od mojej moralnosci,wychowanie odebrane od jego ojca jest innym niz w europejskim spoleczenstwie,i jego wartoscijakze inne sa od moich ,choc na pozor takie same.Pinda 6769, ivf-ivf, Bozia3, Sabina, krycha.stara, Berenika, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:ale nawet nie wiesz jakiej narodowości i wyznania jest mąż Biszkopta, więc te dywagacje są o kant dupy.
Co nie oznacza ,ze jak sie kogos zapyta o narodowosc to jest to juz kurwa przegiecie.
Za chwile zapytanie o imie bedzie wg niektorych nietaktem.Bo sie trafi ,ze ktos ma na imie Ali a nie Ola .
Jprdole powoli to sie robi smieszne.ivf-ivf, Bozia3, Magda*, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Co nie oznacza ,ze jak sie kogos zapyta o narodowosc to jest to juz kurwa przegiecie.
Za chwile zapytanie o imie bedzie wg niektorych nietaktem.Bo sie trafi ,ze ktos ma na imie Ali a nie Ola .
Jprdole powoli to sie robi smieszne.
za chwile bedzie przegięciem zapytac kogoś o płećMagda*, Sabina, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co nie oznacza ,ze jak sie kogos zapyta o narodowosc to jest to juz kurwa przegiecie.
Teraz nie wiadomo czy to Ola czy Olektrzeba ostroznym być
Magda*, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:ale to ty użyłas słowa podejrzeniach w tym momencie więc to ty w sumie drążysz..ja sie zapytałam CZY twój mąż nie jest biały? tak samo jak mogłam zapytac czy obchodzisz bozenarodzenie? gdzie w tym pytaniu jest dyskryminacja?
to nie ma żadnego znaczenia, czy mąż Biszki jest biały. To jest ich sprawa.moremi, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie, bo gołębie to ptaki
a gołąbki to nazwa własna potrawy
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:23 Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 28 stycznia 2016, 18:20
Pinda 6769, Mimbla, moremi, Mega, BISCA, Simba, Kisiel lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Co nie oznacza ,ze jak sie kogos zapyta o narodowosc to jest to juz kurwa przegiecie.
nie pytałaś o narodowość, tylko tłumaczyłaś sytuację Biszkopta co Bozia wzięła za pewnik.
ja tylko twierdzę, że każdy ma prawo do zachowania prywatności i nie musi odpowiadać na pytania dlaczego ma takie, a nie inne poglądy. Zwłaszcza gdy od razu padają pytania o rodzinę.
Biszkopt (i ja też, a także - jak kojarzę - Misiek) nie mamy tak radykalnych poglądów jak reszta tutaj.Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!