35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoremi wrote:pisanie o podejrzeniach odnośnie męża to grzeczne pytanie?
ja też nie wykazuję się tak radykalnymi poglądami jak wy, nie wieszałabym wszystkich obcokrajowców za jaja, a mój mąż jest polakiem wyznania katolickiego. I co? też będziecie drążyć? Dlaczego? Dlaczego? Bo tak i ch...!Bozia3, Berenika lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A mój glosował na PiS, chyba nie ma większej zbrodni
Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:Dzień dobry
Nie zaglądałam do Was nie mam jak ostatnio. Julia cały czas na mnie aż ręce odpadają. W akcie desperacji zamówiłam dziś chustę kółkową i dostawę kurierem...Marcelowi właśnie wyszły cztery zęby na raz. A 4.02 idę do gina na przegląd po cesarce. Od razu wezmę receptę na antyki
Pozdrawiam Wszystkie i życzę miłego dniaania.g, Iwone, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ania właśnie myślałam o Tobie wczoraj....że słabo się teraz udzielasz - ale to zupełnie zrozumiałe..ja pierdziu, ale musisz mieć zasuw niezły teraz......
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ania właśnie myślałam o Tobie wczoraj....że słabo się teraz udzielasz - ale to zupełnie zrozumiałe..ja pierdziu, ale musisz mieć zasuw niezły teraz......
kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, Sabina, BISCA, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moremi mysle ,ze nie napisalam nic niestosownego jesli chodzi o Bisce.
A tak poza tym... Nie wiem ,jakis kurva obled sie wszedzie robi
Jakbym do Ani napisala z zapytaniem czy maz jest Niemcem a do Simbulca czy jej Rosjaninem to tez by to bylo drazeniem??Wtedy nikt by nie zwrocil na to uwagi.Ale jesli chodzi o drazliwy temat to zaraz jest szukanie podtekstow Ehh.
No kurde bez przesad
z drugiej strony nic w tym dziwnego ani szokującego nie ma....ani drążenia też nie widzę...po prostu teraz bardziej rozumiem stanowisko Bisci - i to wszystko..
Simba z przyboczną Reni też skaczą do gardła za wzgardliwe gadanie o Ruskach - jest to fajny żart i wszystkich bawii nikt z tego nie robi żadnego problemu....a o ruskich to dopiero mozna pisać..
Pinda 6769, kapturnica, caffe, Magda*, krycha.stara, BISCA, Berenika lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:pisanie o podejrzeniach odnośnie męża to grzeczne pytanie?
ja też nie wykazuję się tak radykalnymi poglądami jak wy, nie wieszałabym wszystkich obcokrajowców za jaja, a mój mąż jest polakiem wyznania katolickiego. I co? też będziecie drążyć? Dlaczego? Dlaczego? Bo tak i ch...!i jeszcze o co chodzi? mamy drążyć, dlaczego masz za męża Polaka??
Pinda 6769, caffe, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:ale to ty użyłas słowa podejrzeniach w tym momencie więc to ty w sumie drążysz..ja sie zapytałam CZY twój mąż nie jest biały? tak samo jak mogłam zapytac czy obchodzisz bozenarodzenie? gdzie w tym pytaniu jest dyskryminacja?
Kapta, czy ja gdzieś sie wyraziłam, że napisałaś coś niestosownego? Mi chodziło o wypowiedź Pindy.
ale i tak uważam, że każdy ma prawo do swojego stanowiska i nie musi tłumaczyć skąd jest takie, a nie inne. Tak dużo piszecie o tym, by nie robić żadnych nacisków, a tutaj stawiacie Biszkopta pod ścianą i "tłumacz się". Brakuje mi w tym logiki.
Albo nie ma żadnych tematów tabu i jest wolna amerykanka jeżeli chodzi o wypowiedzi, albo nie wyrażamy zgody na niektóre zachowania.
W myśl promowanej ostatnio poprawności politycznej i zgodzie na pierdzioszkowanie, robienie błędów, nie zadawaniu pytań proponuję powrót do gołąbków.sandra80, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Nie wiem ,jakis kurva obled sie wszedzie robi
Jakbym do Ani napisala z zapytaniem czy maz jest Niemcem a do Simbulca czy jej Rosjaninem to tez by to bylo drazeniem??
do Simbulca czy jest Ruskiem!Bozia3, moremi, kapturnica, BISCA, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny