35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:Nieee, wiesz ja po prostu uważam, może błędnie,że nie każdemu pomoże i tyle. Takie zdrowo-rozsądkowe podejście. Kurczę,nie chce żeby to źle zabrzmiało.
nienie, ja nie mowie o twoim ostatnim poscie, tylko takie calosciowe wrazenie mialam.. moze wlasnie przez Twoj nick zwrocilam uwage, bo spodziewalam sie, ze bedzie to ktos juz "w"moremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nienie, ja nie mowie o twoim ostatnim poscie, tylko takie calosciowe wrazenie mialam.. moze wlasnie przez Twoj nick zwrocilam uwage, bo spodziewalam sie, ze bedzie to ktos juz "w"
a nie pamiętasz pierwszych postów iv
bez dzień dobry wpadła oburzona co się dzieje z programem ivf
-
Pinda 6769 wrote:przeczytalam o jakiejs arystokratce 51 lat w ciązy
Bry
Sabina, kapturnica, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Ja widzę,ze tu się oczekuje bezwarunkowej akceptacji tej metody, a ja mam swoje przemyślenia,na szczęście są tylko moje
nie tylko Twoje, Bozia też miała takie przemyślenia
dyskusja już była tu o tym, jakieś 2 tygodnie temu,
i było o pieniądzach wtedy. Że kliniki zdzierają kasę czy tak jakoś.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to na pewno o pieniądze....
moremi lubi tę wiadomość
-
Mimbla wrote:nie tylko Twoje, Bozia też miała takie przemyślenia
dyskusja już była tu o tym, jakieś 2 tygodnie temu,
i było o pieniądzach wtedy. Że kliniki zdzierają kasę czy tak jakoś.
Jak nie wiadomo o co chodzi, to na pewno o pieniądze....
U mnie nie chodzi o pieniądze, bardziej o kwestie światopoglądowe,ale tego nie będę nikomu narzucać i nie skomentuje niczyich decyzji. Dziś tylko odniosłam się do jakiejś granicy wieku :)Mimbla nie chcę nikogo urazić,a zwłaszcza Ciebie, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.
caffe, Mimbla, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:U mnie nie chodzi o pieniądze, bardziej o kwestie światopoglądowe,ale tego nie będę nikomu narzucać i nie skomentuje niczyich decyzji. Dziś tylko odniosłam się do jakiejś granicy wieku :)Mimbla nie chcę nikogo urazić,a zwłaszcza Ciebie, jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.
moremi, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
I chciałam jeszcze do jednego nawiązać. Nie podoba mi się włażenie w życie Biszkopta. Jeżeli będzie chciała napisać coś o sobie, swoim mężu, życiu, to napisze. Po ch... drążyć?
Reni, Mimbla, Aasiula, krycha.stara, BISCA, paszczakin, Simba, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ivf, nie uraziłaś mnie, ale z tego co ja wiem, na inv decydują się osoby które muszą - a nie dlatego że chcą.
Jak ktoś nie chce - to przecież nie musi z niej korzystać.
moremi, beates, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Pinda 6769 wrote:przeciez nikt nie drąży, tylko grzecznie zapytałyśmy
ja też nie wykazuję się tak radykalnymi poglądami jak wy, nie wieszałabym wszystkich obcokrajowców za jaja, a mój mąż jest Polakiem wyznania katolickiego. I co? też będziecie drążyć? Dlaczego? Dlaczego? Bo tak i ch...!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 13:17
Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Nie zaglądałam do Was nie mam jak ostatnio. Julia cały czas na mnie aż ręce odpadają. W akcie desperacji zamówiłam dziś chustę kółkową i dostawę kurierem...Marcelowi właśnie wyszły cztery zęby na raz. A 4.02 idę do gina na przegląd po cesarce. Od razu wezmę receptę na antyki
Pozdrawiam Wszystkie i życzę miłego dniaivf-ivf, moremi, kapturnica, Bozia3, Mega, Aasiula, Reni, Sabina, Iwone, BISCA, beates, Dziobak, Simba, Berenika, satori, Kisiel, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Moremi mysle ,ze nie napisalam nic niestosownego jesli chodzi o Bisce.
A tak poza tym... Nie wiem ,jakis kurva obled sie wszedzie robi
Jakbym do Ani napisala z zapytaniem czy maz jest Niemcem a do Simbulca czy jej Rosjaninem to tez by to bylo drazeniem??Wtedy nikt by nie zwrocil na to uwagi.Ale jesli chodzi o drazliwy temat to zaraz jest szukanie podtekstow Ehh.
No kurde bez przesadWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 12:58
ivf-ivf, Bozia3, Magda*, krycha.stara, Berenika lubią tę wiadomość