35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ja w wieku 40 lat urodze mrozaki z wtedy kiedy mialam 36 to tak jakbym je urodzila 4 lata wczesniej, co nie?
W zasadzie to beda rowiesnicy twixowWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:51
efcia, Lucky, BISCA, Sabina, beates, Bozia3, moremi, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Wiellebna wrote:a czemu nie??
chociażby dlatego, że noszenie dwójki jest wyczerpujące, a weź okiełznaj jeszcze dwa małe nicponie, które za chwile będą rozbiegać się każde w inną stronę
Dżejms nie zawsze będzie pod rękąWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:52
Simba, BISCA, moremi, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:widziałyście?
jeśli po 3 miesiącach regularnego prowadzenia Kalendarza Cyklu w OvuFriend nie zajdziesz w ciążę, otrzymasz od nas możliwość odbycia bezpłatnej wizyty w jednej z najlepszych Klinik w Polsce, w klinikach INVICTA
idziemy?ja mam 40, ciekawe czy będzie jakaś większa zniżka
Reni, Simba, Lucky, ivf-ivf, Sabina, Bozia3, Mimbla, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak ja w wieku 40 lat urodze mrozaki z wtedy kiedy mialam 36 to tak jakbym je urodzila 4 lata wczesniej, co nie?
W zasadzie to beda rowiesnicy twixowReni, Simba, efcia, Lucky lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak ja w wieku 40 lat urodze mrozaki z wtedy kiedy mialam 36 to tak jakbym je urodzila 4 lata wczesniej, co nie?
W zasadzie to beda rowiesnicy twixow
pomyśl jak się będą kiedyś cieszyły, że mimo swojego wieku wyglądają 4 lata młodziej
ile na botoksie zaoszczędząSimba, efcia, Lucky, Bozia3, moremi, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Racja. Ale sprawdze dla pewnosci.
No i ja to bym i tak zrobie obstawila sie lekami po transferze. Nie wiem Gretka co Ty bralas po?
tarczyca okmoremi lubi tę wiadomość
gretka -
Simba wrote:Ja ostatnio doszlam do wniosku ze jestem chlopakowa matka. Takze moze byc jeszcze jakis Piotrus i Janek
No nieeee chyba chcialabym miec jeszcze jednego chlopaka i dziewczynkeTo by byla fajna banda
Z doswiadczenia mowie. Chowalam 4 chlopakow i jedna dziewczyne. Chlopaki latwiejsze w obsludze. ☺
Simba, BISCA, Sabina, Bozia3, moremi, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Reni wrote:chociażby dlatego, że noszenie dwójki jest wyczerpujące, a weź okiełznaj jeszcze dwa małe nicponie, które za chwile będą rozbiegać się każde w inną stronę
Dżejms nie zawsze będzie pod rękąReni, Bozia3, Mimbla, moremi, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no wlasnie u mnie zlozona sytuacja utrogestan 3X200mg fragmin 5000j potem ze wzgl na slabo przyrastajaca bete odstawic i czekac na @ a tu psikus beta w gore- ( 2 tyg bez lekow)po wizycie w klinice: nospa forte, utrogestan i acard
tarczyca ok
No teraz to sobie mozemy gdybac. Uj wie.
Zagniezdzilo sie na pewno. Nie wiadomo co sie stalo potem.
Moze warto popytac w klinice o dodanie acardu i nospy juz od dnia transferu?
I oni tez chyba powiedza co ew. jeszcze zbadac.moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Magdala wrote:No teraz to sobie mozemy gdybac. Uj wie.
Zagniezdzilo sie na pewno. Nie wiadomo co sie stalo potem.
Moze warto popytac w klinice o dodanie acardu i nospy juz od dnia transferu?
I oni tez chyba powiedza co ew. jeszcze zbadac.
fragmin to cos jak acard w kazdym razie ma spelniac taka funkcje
no nic poczekam na Mimble...
kariotypy i tak pewnie zrobie kolo Wielkanocy bo chlop do tego potrzebny
jeszcze sie zastanawiam nad mutacjami....ale moze Mimbla cos podpowie....Magdala, Mimbla, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:a poczemu?
Sabina, moremi, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Gretka tak mi przyszło do głowy, robiłaś te badanie NK?(nie mylić z Naszą Klasą
)
tzn- jak fachowo sie nazywa i pewnie nie w kazdym labie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 14:16
gretka