35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Wiem ze to nie ten watek ale ...
Jestem glodna. Postanowilam nie jesc weglowodanow zgodnie z sugestiami proponowanymi przez Bozie i zjedzenie 2 frankfuerterek na sniadanie (6.30) , 2 jajek na twardo na 2 sniadanie (10.00), 200
gram serka bialego z 2 pomidorami i banana nie pomoglo. Czuje glod cala soba! Ocencie czy to duzo ? Bo mi sie wydaje, ze to nie jest malo a glod straszny.
zrób cos na ciepło sobie.. -
SolarPolar wrote:Wiem ze to nie ten watek ale ...
Jestem glodna. Postanowilam nie jesc weglowodanow zgodnie z sugestiami proponowanymi przez Bozie i zjedzenie 2 frankfuerterek na sniadanie (6.30) , 2 jajek na twardo na 2 sniadanie (10.00), 200
gram serka bialego z 2 pomidorami i banana nie pomoglo. Czuje glod cala soba! Ocencie czy to duzo ? Bo mi sie wydaje, ze to nie jest malo a glod straszny.
Ja obstawiam jednak dietetyczke ktora odpowiednio dobierze diete
Meczysz sie , jest Ci zle a efekty jak piszesz marne
Takie jest moje zdanie
BISCA, SolarPolar, Mimbla, moremi, krycha.stara, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Polar ja mysle ze takimi "dietami " to tylko wiecej szkody sobie narobisz niz chudniecia
Takie jest moje zdanie
a dietetyczki sa be bo zakazujom reserwatrolukrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka1978 wrote:Wrociłam... trochę się zmartwiłam bo luteina do 16 tygodnia ale bedzie dobrze, musi być...
Do tego magnez i nospa... zero stresu, wysiłku itp
Nastepna wizyta za 2 tyg i potem nastepna znowu za 2 tygodnie
Tyle u mnie...
Spać...
Wszystko będzie dobrze -
SolarPolar wrote:Wiem ze to nie ten watek ale ...
gram serka bialego z 2 pomidorami i banana nie pomoglo. Czuje glod cala soba! Ocencie czy to duzo ? Bo mi sie wydaje, ze to nie jest malo a glod straszny.BISCA, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Polar ja mysle ze takimi "dietami " to tylko wiecej szkody sobie narobisz niz chudniecia
Takie jest moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 19:55
Aasiula lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ma byc bez wegli. Jak dotre do domu to zrobie grliowane cycki kurczaka ale chodzi mi ze nie wytrzymuje do powrotu do domu tzn wytrzymuje bo jakie wyjscie ale tak nie chce.
Wiellebna, BISCA, SolarPolar, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Chyba mało... W tej metodzie nie masz limitu jedzenia, tylko ograniczenie wegli. Może jakbyś dolozyla kawałek żółtego sera, czy jakiś stek na ciepło z surówką, to byłoby przyjemniej?
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiellebna wrote:to jest nic...i zgadzam sie z bozia, za mało tluszczy
a awokado nie łaska z tym jajkiem?musze poprobowac ilosciowo na czym bez glodu dam rade. Na pewno musze ok 15.30 wlaczyc jeszcze jeden posilek.
BISCA, krycha.stara, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ma byc bez wegli. Jak dotre do domu to zrobie grliowane cycki kurczaka ale chodzi mi ze nie wytrzymuje do powrotu do domu tzn wytrzymuje bo jakie wyjscie ale tak nie chce.
polar, jak ma byc bez wegli, to skad ten banan?
banan to wiecej wegli nie ziemniak
tu sobie obczaj owoce, jak na serio chcesz wegli unikac
http://www.fitwit.pl/ile-kalorii/18,0,owoce
BISCA, Mimbla, SolarPolar, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Misiek,glod to Twoj wrog.
Trzymam kciuki, zebys trafila na odpowiednia "diete" i schudla tyle ile sobie marzysz
Ja tez bym chetnie zrzucila z 5 kg ale nie daje rady. Od sierpnia do listopada choidzilam na intensywny sposrt 3-4 x w tygodniu. Bardzo uwazalam na to co jem. Makaron i ryz tylko pelnoziarnisty, 0 chleba, 0 slodyczy, 0 ziemniakow. I co ? schudlam 2 kg ?!?!?
Nie wiem na czym to polega. Wiem, ze nie mam na tyle silnej woli, zeby glodowac.
No i za bardzo kocham golabki i rosol
Aasiula, Sabina, krycha.stara, beates, Iwone, SolarPolar, Bozia3, malgos741, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aha, i jeszcze mi sie przypomnialao, ze soki owocowe tez nie sa wskazane jak sie cgce scgudnac.
Uwaza sie je za "zdrowe" i dietetyczne, ale jednak zawieraja sporo cukru. Wiec wiadomo, ze na diecie nie mozna sie "zapijac" sokami owowcowymi bo wtedy organizm z tego cukru bierze energie.
Cos w tym styluAasiula, krycha.stara, SolarPolar, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj kupiłam sobie sernik, upieczony na spodzie z herbatników i mąki owsianej (jeśli dobrze pamietam), polany białą czekoladą.
Jest bardzo smaczny, chociaż "kupny".
moremi, Magda*, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry ,biopsja jakoś poszła.Czekamy na wyniki ,doktor jak zobaczyła że córka po czerniaku to obiecała mi szybkie wyniki.Każdy nie znany mi numer w telefonie chyba mnie o zawał serca przyprawi .
Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, Mimbla, malgos741, Mega, efcia lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Dzień dobry ,biopsja jakoś poszła.Czekamy na wyniki ,doktor jak zobaczyła że córka po czerniaku to obiecała mi szybkie wyniki.Każdy nie znany mi numer w telefonie chyba mnie o zawał serca przyprawi .
Gosia, nawet nie chcę sobie wyobrażać co musisz przeżywać, trzymam kciuki.Sabina lubi tę wiadomość