35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Dzień dobry ,biopsja jakoś poszła.Czekamy na wyniki ,doktor jak zobaczyła że córka po czerniaku to obiecała mi szybkie wyniki.Każdy nie znany mi numer w telefonie chyba mnie o zawał serca przyprawi .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Znalazłam sposób na przełknięcie oleju lnianego. Piję 4 łyżki oleju z połową soku z pomarańcza, zagryzając winogronami
Wg diety dr Budwig.
A ja waze 72kg,to duzo jak dla mnie,przed ciaza wazylam 62-64
Chcialanym wrocic,ale nie dieta bardziej ruchem
Dobry wieczor dziewczyny:-)
Powiedzcie,cemu czasami tak ciezko gada mi sie z E ?:>
Kciuki za potrzebujace
Czesc Elf,mlody ci chudnie ?efcia lubi tę wiadomość
-
Polar, z tego co ja wiem, to gdy mało jesz, to dajesz sygnał organizmowi, ze musi magazynować wszystko co mu dostarczasz. Tym sposobem, zamiast spalać, to on energię magazynuje.
ja się nie znam na dietach, ale to wszystko ma sens.
Sprawdź też, czy organizm Ci nie magazynuje wody w nadmiarze. Ja chyba zaczynam miec ten problem.
Hormony też robią zła robotę.ComeToMeBaby, Aasiula, BISCA, kapturnica, SolarPolar, Bozia3, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
anulka1978 wrote:Dziewczyny orientujecie sie jak to jest z refundacją luteiny? dostałam 100mg tabletki dopochwowe, wyslalam męża do apteki a tam padło pytanie ze strony pani "bez refundacji?" i zgłupiałam... jest refundacja czy nie ma?
-
anulka1978 wrote:Dziewczyny orientujecie sie jak to jest z refundacją luteiny? dostałam 100mg tabletki dopochwowe, wyslalam męża do apteki a tam padło pytanie ze strony pani "bez refundacji?" i zgłupiałam... jest refundacja czy nie ma?
Jak jest wskazanie to wypisuje z refundacją - mi przy ivf wypisał z refundacją. -
ComeToMeBaby wrote:To lekarz wypisuje na recepcie.
Jak jest wskazanie to wypisuje z refundacją - mi przy ivf wypisał z refundacją.stwierdził niedomaganie jajnikó w kwestii progesteronu i dał luteine
nic nie kumam
-
anulka1978 wrote:prywatnie ale np. antybiotyk dostawałam refundowany od prywatnego pediatry wiec czemu luteiny od prywatnego gina nie? zastanawia mnie to
-
Magda* wrote:A probowalas z twarogiem? Slyszalam ze to dobre/zdrowe polaczenie,
Wg diety dr Budwig.
A ja waze 72kg,to duzo jak dla mnie,przed ciaza wazylam 62-64
Chcialanym wrocic,ale nie dieta bardziej ruchem
Dobry wieczor dziewczyny:-)
Powiedzcie,cemu czasami tak ciezko gada mi sie z E ?:>
Kciuki za potrzebujace
Czesc Elf,mlody ci chudnie ?BISCA, Magda* lubią tę wiadomość