35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
widziałyście?
jeśli po 3 miesiącach regularnego prowadzenia Kalendarza Cyklu w OvuFriend nie zajdziesz w ciążę, otrzymasz od nas możliwość odbycia bezpłatnej wizyty w jednej z najlepszych Klinik w Polsce, w klinikach INVICTA
idziemy?ja mam 40, ciekawe czy będzie jakaś większa zniżka
Sabina, efcia, ComeToMeBaby, macduska, beates, moremi, Lucky, krycha.stara, Berenika, Luna76 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:widziałyście?
jeśli po 3 miesiącach regularnego prowadzenia Kalendarza Cyklu w OvuFriend nie zajdziesz w ciążę, otrzymasz od nas możliwość odbycia bezpłatnej wizyty w jednej z najlepszych Klinik w Polsce, w klinikach INVICTA
idziemy?ja mam 40, ciekawe czy będzie jakaś większa zniżka
wychodzi mi, że masz 13,33333 wizyt za darmoSimba, Reni, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, macduska, BISCA, Bozia3, Mimbla, moremi, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:wychodzi mi, że masz 13,33333 wizyt za darmo
ciekawe czy dzieci rozdają w reklamówkachSimba, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, sandra80, BISCA, Mimbla, moremi, krycha.stara, Mega lubią tę wiadomość
-
Wacinka ja tez nie ostro ale jednak wiesz dzien w dzien swoje robi.
Trzymam kciuki i za Twoje jaja.
No misie poukladalam. Uff.
Ten moj prawie trzynastolatek spi z niezla bateria niedzwiedzi. Przewodzi bandzie najukochanszy Pooh. Pokazalabym wam. Obraz nedzy i rozpaczy.macduska, Mimbla, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
a nie musisz
Zocha pewnie skopiowała z wątku Badania
tam zebrałyśmy wszystko do kupy, a często o nim zapominamy
Gretka zajrzyj tam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691,1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 13:36
ComeToMeBaby, macduska, Magdala, BISCA, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a nie musisz
Zocha pewnie skopiowała z wątku Badania
tam zebrałyśmy wszystko do kupy, a często o nim zapominamy
Gretka zajrzyj tam
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-po-35-roku-zycia/badania,691,1.html
Racja. Ale sprawdze dla pewnosci.
No i ja to bym i tak zrobie obstawila sie lekami po transferze. Nie wiem Gretka co Ty bralas po?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:U was to jeszcze będą Melania i Isaura c'nie?
Ale Na Leona Konstantego to sie moge przymierzyc. ☺
No nieeee chyba chcialabym miec jeszcze jednego chlopaka i dziewczynkeTo by byla fajna banda
Wiellebna, Reni, macduska, efcia, Lucky, ivf-ivf, BISCA, Sabina, beates, Bozia3, Mimbla, moremi, krycha.stara, kapturnica, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, juz taka gupia nie jestem zeby miec tylko jeden urlop macierzynski.
Do mojej 40-tki musimy sie ogarnac finansowo, twixy do przedszkola poslac i wtedy kolejna tura w dwoch rzutachWiellebna, Reni, efcia, Magdala, Lucky, BISCA, Sabina, beates, Mimbla, moremi, krycha.stara, kapturnica lubią tę wiadomość