35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mój Pierworodny omal nie udusił się sznurkiem od kaptura. Miał może dwa miesiące. Potem juz obcinałam wszystkie jak leci.
Kapturnica Twojemu mlodemu sznurek dala? Musze uwazac, zeby jej adresu swojego nie dawac..Reni, ComeToMeBaby, moremi, efcia, kapturnica, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Faaaaawoooorki
no własnie kiedyś smażyło się na smalcu
a teraz każdy przepis na oleju
a ja nigdy faworkow nie lubilam.. takie patyki bez sensu, jakby kore z drzewa obzerac.. O, dziobakowemu Adasiowi pewnie by smakowaly..
Natomiast najlepsze paczki sa z serka waniliowego.. uwielbiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 16:08
ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczulku, bo Tobie w dupie się poprzewracało od tych wymyślnych przepisów
faworków nie lubić pffffmoremi, malgos741, Sabina, efcia, kapturnica, BISCA, Magda*, Mimbla, *aga*, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:paszczulku, bo Tobie w dupie się poprzewracało od tych wymyślnych przepisów
faworków nie lubić pffff
no widzisz Reniulku, no nie lubie..Reni, Sabina, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Fawoooorki ja uwielbiammmmmm mniam jutro będą mamusine.. ps. Ale mi dobrze...
Sabina, Bozia3, efcia, kapturnica, Aasiula, BISCA, Mimbla, *aga*, Berenika lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:paszczulku, bo Tobie w dupie się poprzewracało od tych wymyślnych przepisów
faworków nie lubić pfffffaworki, zwłaszcza mojej mamy - boskie!
malgos741, Bozia3, efcia, kapturnica, Aasiula, BISCA, macduska, Mimbla, *aga*, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
u mnie pączki tradycyjne , ale robić bede jutro, bo jakbym dzisiaj robiła to by czwartku nie doczekały
jakby ktoś szukal przepisu na pączki to mozna zrobić z przepisu na jagodzianki, tylko zamiast piec smażyć na smalcuBISCA, *aga* lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:a ja nigdy faworkow nie lubilam.. takie patyki bez sensu, jakby kore z drzewa obzerac.. O, dziobakowemu Adasiowi pewnie by smakowaly..
Natomiast najlepsze paczki sa z serka waniliowego.. uwielbiam!Aasiula, moremi, Magda*, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Potwierdzam , faworki sa niedobre. A jutro w pracy paczki od Bliklego i co ja mam zrobic, jak sie oprzec tej pokusie?
zjedz za nasze zdrowie
kapturnica, Aasiula, efcia, macduska, moremi, malgos741, Magda*, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Sabcia ciesze sie ze Marianna rosnie jak na drozdzach!
Nawet moja mam się wzruszyła jak jej pokazywalam malutkie.nóżki i rączkina razie wygladja jak kulki,ale półtora tyogodnia temu tam jeszcze nic nie było widać
SolarPolar, kapturnica, Aasiula, BISCA, macduska, efcia, caffe, moremi, Vielebna, malgos741, Jastra, Mimbla, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Prawda? Mój mały cud
Nawet moja mam się wzruszyła jak jej pokazywalam malutkie.nóżki i rączkina razie wygladja jak kulki,ale półtora tyogodnia temu tam jeszcze nic nie było widać
SolarPolar, Aasiula, Sabina, efcia, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ey halo halo a czemu my nic nie widzimy?Dawaj zdjecie mariana!
Oczywiście wg. Usg dziecko ma wielkość na 9 tygodnidziś kończę 8, wg lekarki 7. Jakoś inaczej to liczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 17:11
moremi, malgos741 lubią tę wiadomość