35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:My mamy konflikt. Ja mam ujemna grupe a F dodatnia.
À le to chyba nie ma znaczenia przy pierwszej ciazy, nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:09
efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Biszkopt, ale tonie będzie Twoja pierwsza ciąża. Po pierwszym poronieniu powinnas przyjąć przeciwciała.
Hm, pamietam, ze mnie "kluli" czyms w zwiazku z tym konfliktem po obu CP , ale nie po poronieniu.
I jak to sprawdzic teraz ?efcia, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:My mamy konflikt. Ja mam ujemna grupe a F dodatnia.
À le to chyba nie ma znaczenia przy pierwszej ciazy, nie ?
yyy, nie? ja myslalam, ze tak..
dzis sobie uswiadomilam, ze nie wiem jaka grupe krwi ma moje dziecko.
co wiecej- nie wiem jaka grupe krwi ma moj maz
moremi, BISCA, Vielebna, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Hm, pamietam, ze mnie "kluli" czyms w zwiazku z tym konfliktem po obu CP , ale nie po poronieniu.
I jak to sprawdzic teraz ?-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:yyy, nie? ja myslalam, ze tak..
dzis sobie uswiadomilam, ze nie wiem jaka grupe krwi ma moje dziecko.
co wiecej- nie wiem jaka grupe krwi ma moj maz
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Poczekaj. Napisalam poronienie, a u Ciebie najpierw byly CP. A masz kartę informacyjną ze szpitala?
nie, mam tylko listy, ktore potwierdzaja cp i zapalenie jajowodu...
Pamietam, ze dostalam zasrzyk, ze wzgledu na ten nasz konflikt ale nie dostalam go po poronieniu.
Zadzwonie do kliniki, zapytam sie co o tym sadza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:19
efcia lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:nie, mam tylko listy, ktore potwierdzaja cp i zapalenie jajowodu...
Pamietam, ze dostalam zasrzyk, ze wzgledu na ten nasz konflikt ale nie dostalam go po poronieniu.
Zadzwonie do kliniki, zapytam sie co o tym sadza.efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ff1352676dc.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a7da1f3bc285.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7265e64891fb.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc3787bf7264.jpg Maks polubil gryzolka Jeszcze ma male problemy z trzymaniem zabawek ale idzie mu coraz lepiej
ivf-ivf, Aasiula, moremi, megan8, Bozia3, Sabina, malgos741, efcia, SolarPolar, gosia7122, beates, Mimbla, Magda*, Iwone, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nasze dziecko może mieć jak u Efci - każdą, ale tylko z rh+. Przy obu minusach może być natomiast +.
Odwrotnie.
Przy obydwu + może być - lub +.
Przy dwóch minusach tylko -.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:49
moremi, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Caffe myslr ze malo prawdopodobne ale i tak nie zostaje nigdy sam ,zawsze ma go ktos na oku
kapturnica, Aasiula, Bozia3, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja przewrażliwiona jestem trochę na punkcie rzeczy, które dziecko może sobie okręcić wokół szyi, bo mój mały tak sobie raz okręcił firankę typu "makarony" i zaczął się dusić. Także ja staram się dość mocno uważać.
bez przesady przecież Maks nie ma takiej długiej szyimoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja przewrażliwiona jestem trochę na punkcie rzeczy, które dziecko może sobie okręcić wokół szyi, bo mój mały tak sobie raz okręcił firankę typu "makarony" i zaczął się dusić. Także ja staram się dość mocno uważać.
No i to jest z zapinka wiec trzyma sie gaciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 14:56
Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Odwrotnie.
Przy obydwu + może być - lub +.
Przy dwóch minusach tylko -.
wiem, że gdzie sprężynka to minus, gdzie płaskie to plusmoremi, BISCA, macduska, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość