35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wiesz. Tak sobie posiedzialam, pomyślałam. Lekarka dziś nawet mnie nie zapytała czy na coś choruje i czy biorę jakieś leki. A to moim zdaniem ma znaczenie
A tamta lekarka zrobiła szczegółowy wywiad
Dla.mnie to różnica
Zostanie jak jest i tyle.
I bardzo dobrze.Aasiula, efcia, Mimbla, Sabina, kapturnica, BISCA, sandra80, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie musisz się martwić, jest to możliwe.
Ty masz gen na gr. A i 0.
Mąż na B i 0.
Ujawniają się geny dominujace czyli A i B.
Córka odziedziczyła po Was geny recesywne czyli 0.
dzieki Waciu
ide poczytać o tym bo mnie zaciekawiłomacduska, Aasiula, sandra80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Jak coś byś chciała wiedzieć to pytaj. Chętnie wytłumaczę.
chyba juz wszystko wiem, konfliktu nie mamy wiec trza robic dziedzica
przypomnialo mi sie jak na lekcjach biologi tworzylismy rozne krzyzowki, lubilam to, ale juz nic kompletnie nie pamietam
moremi lubi tę wiadomość
-
Sabcia super wieści, jeśli czujesz się bezpiecznie chodź do dwóch, ja tak robiłam.
Efcia dlaczego Ty bys się miała tak tym listonoszem przejmować?efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, Bozia3, Sabina, SolarPolar, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Sabcia super wieści, jeśli czujesz się bezpiecznie chodź do dwóch, ja tak robiłam.
Efcia dlaczego Ty bys się miała tak tym listonoszem przejmować?
tosz to z przymruzeniem oka było
moja córa to cały mąż, wiec żaden listonosz nie wchodzi w gre, z reszta u nas listonoszki chodzamacduska, Bozia3, Sabina, moremi, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:tosz to z przymruzeniem oka było
moja córa to cały mąż, wiec żaden listonosz nie wchodzi w gre, z reszta u nas listonoszki chodzakapturnica, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już w domu. Popracowałam.
Co gotujecie?
Ja kisiel z mrożonych owoców.
Mój dzieć po Enkortonie ma ogromny apetyt a wielu rzeczy jeść nie może.
Teraz się muszę nagłowić żeby było urozmaicone, zdrowe i jednoczesnie lekkostrawne.Vielebna, Bozia3, Sabina, moremi, Aasiula, efcia, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zien dobry
liste wpadlam podpisac, zeby nie bylo..
Sabciu, ciesze sie, ze czlowiek rosnie pieknie, 2 cm, hoho
Ja dzis nic nie gotuje, bom niestety w fabryce. Strasznego mam niechcieja na prace, strasznego! Wczoraj natomiast mielismy fantastyczne nalesniki z soczewicy, w wersji, ktora tylko my chyba uznajemy za dietetyczna, bo zapiekane ze smietana, serem, szynka i pieczarkami.. pyszne!
dieta idzie dobrze mimo okazjonalnych dyspens, styczen zakonczony -3kg..
BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, megan8, Sabina, malgos741, efcia, beates, Mimbla, satori lubią tę wiadomość