35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
komu rosół?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9203d93af19.jpgmoremi, malgos741, Aasiula, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, efcia, caffe, BISCA, *aga*, Mimbla, beates, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jestem już w pracy
az sobie capuccino kupiłam z tej okazji
Wszystko gra i buczy
dziecko rośnie, ma już 2 cm
Dzięki wizycie rano nie.miałam zaparcia
I dziecko i brak zaparciamalgos741, Sabina, macduska, efcia, BISCA, Mimbla, satori lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Sabina cudownie!!!!!
Az mi sie geba cieszySabina, efcia, Aasiula, *aga* lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:mnie też
Nie ma to jak dobrze zacząć dzieńdziec mi rośnie
uffff
I teraz muszę zdecydować czy ciągnąc wizyty i obu ginek. Sama nie wiem. Dziś byłam na NFZ i lekarka bardzo fajna, bardzomalgos741, efcia, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, BISCA, moremi, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mnie tez
uffff
I teraz muszę zdecydować czy ciągnąc wizyty i obu ginek. Sama nie wiem. Dziś byłam na NFZ i lekarka bardzo fajna, bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 09:23
ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
witam siem w 1 dc
oj dawno mnie tak brzuch i cycki przy @ nie dokuczały
jadę na proszkach ale przyniosłam kawę i pączki na osłodę
przepis na pączki eksperymentalny bo z ziemniakiem ale wyszły takie puszyste jak nawet matka nie robi i znikają szybciej niż się robią więc brać póki są
nie nadrabiam bo nie mam siły ale widzę że dużo poczebujących więc kciukam i keglam i buziaki od wawelskiego dokładamSabina, efcia, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Aasiula, Magdala, *aga*, moremi, Mimbla, beates, satori lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualny
-
jeśli nie chcesz kłamać, to po prostu nie zaczynaj tematu, że masz drugą
masz drugą na wszeli wypadek jakby coś się działo, bo na nfz nie ma jak od ręki się dostać czy zrobić usg
z resztą nie musisz się tłumaczyćSabina, macduska, ComeToMeBaby, ivf-ivf, malgos741, kapturnica, BISCA, *aga*, moremi, Mimbla, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jeśli nie chcesz kłamać, to po prostu nie zaczynaj tematu, że masz drugą
masz drugą na wszeli wypadek jakby coś się działo, bo na nfz nie ma jak od ręki się dostać czy zrobić usg
z resztą nie musisz się tłumaczyćmalgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dobry. Naprawde.
Sabka ♡
Jastra jak Twoja owu sie znalazla to moze i moja sie pojawi. Ile mam czekac? Najgorsze te seksy panie. A gosci mamy, sciany cienkie co oni sobie mysla? Ze nie mozemy sie powstrzymac i co noc od nowa..
Paczki na jutro zamowione. 6 z roza. ☺
Sabina masz jeszcze jedno ♡ bo sie ciesze.Sabina, malgos741, Aasiula, BISCA, Mimbla, beates, efcia, sandra80, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Dobry. Naprawde.
Sabka ♡
Jastra jak Twoja owu sie znalazla to moze i moja sie pojawi. Ile mam czekac? Najgorsze te seksy panie. A gosci mamy, sciany cienkie co oni sobie mysla? Ze nie mozemy sie powstrzymac i co noc od nowa..
na stojaka przy ścianie, żeby nie trzeszczało
skarpetka do przygryzienia, żeby cicho było
boooosz wszystko trzeba pokazać!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 10:02
ivf-ivf, BISCA, ComeToMeBaby, Sabina, Mimbla, moremi, Bozia3, efcia, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Mnie tez
uffff
I teraz muszę zdecydować czy ciągnąc wizyty i obu ginek. Sama nie wiem. Dziś byłam na NFZ i lekarka bardzo fajna, bardzo
Jesli finansowo i logistycznie to nie problem to kto Ci zsbroni chodzic do dwoch?
Ale uzaleznilabym tez swoj wybor od tego jak bardzo zagroxona jest moja ciaza.
Twoja nie jest chyba?moremi, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.