35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:na stojaka przy ścianie, żeby nie trzeszczało
skarpetka do przygryzienia, żeby cicho było
boooosz wszystko trzeba pokazać!
Skarpetka owszem ale czy przy scianie to ja aby zajde?
kapturnica, Aasiula, malgos741, Jastra, Sabina, moremi, Bozia3, efcia, sandra80, satori lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Dobry. Naprawde.
Jastra jak Twoja owu sie znalazla to moze i moja sie pojawi. Ile mam czekac? Najgorsze te seksy panie. A gosci mamy, sciany cienkie co oni sobie mysla? Ze nie mozemy sie powstrzymac i co noc od nowa..
A ile już czekasz? -
Magdala wrote:Skarpetka owszem ale czy przy scianie to ja aby zajde?
a gdzie chcesz zajść?
stój spokojnie!BISCA, kapturnica, ivf-ivf, moremi, *aga*, Mimbla, efcia, Magdala, sandra80, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala zrób świece, oszukaj chłopaków pomyślą że znowu uciekają
Dzień dobrymoremi, Aasiula, BISCA, Sabina, efcia, Magdala, sandra80, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
Sabciu gratulacje
, bardzo się cieszę.
Byłam rano upuścić krew do badań przed 3. in-v (część robię na NFZ). Okazało się, że w poradni trwa promocja, badanie AMH do końca lutego jest za 50 złotych. No więc z radością skorzystałam. To mniej niż połowa ceny, którą płaciłam rok temu!
Wtedy wynik miałam powyżej 8. Ciekawe, jak spadło po dwóch stymulkach które były w międzyczasie:/.
O 13:00 jadę do gina: podpisujemy umowę i dostanę rozpiskę stymulacji Puregonem.
To skreślając, idę do łazienki sprawdzić podwozie, czy nie przyszła @... (powinna przyjść dzisiaj).
Miłego dnia!Sabina, macduska, Reni, Vielebna, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, efcia, Magdala, malgos741, gretka, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Tylko ze ja prostolinijna kobieta jestem, nie umiem kłamać, motam się jak krowa w zielsku
ech życie
Co Ci da ta druga prywatna ginka, czego nie da państwowa???ivf-ivf, Iwone, Magda* lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mimbla - gdzie jest takie tanie amh? w sieciówce jakiejś? Bo może bym sobie pyknęła z ciekawości.....
ŚLA, katowicki lab przy klinice GynCentrum - wykonuje poprzez sieć poradni NFZ w Katowicach w cenie 50 złotych.
Jak chcesz namiar na moją poradnię to z dziką rozkoszą prześlę Ci na priv. Każdy może skorzystać, nieważne że nie jesteś z tej poradni. Centrum Katowic dokładnie.BISCA, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mimbla wrote:ŚLA, katowicki lab przy klinice GynCentrum - wykonuje poprzez sieć poradni NFZ w Katowicach w cenie 50 złotych.
Jak chcesz namiar na moją poradnię to z dziką rozkoszą prześlę Ci na priv. Każdy może skorzystać, nieważne że nie jesteś z tej poradni. Centrum Katowic dokładnie. -
uwaga kłania sie lekcja biologi, dział genetyka
kto pamieta krzyżówki?
moja córa była dzisiaj oddać krew, zbadali jej grupe krwi i ma 0 Rh-
ja mam A1 Rh -
a mężu B Rh -
czy mam sie martwić ze ona jest listonoszaMimbla, *aga*, Bozia3, pierwiastka, Aasiula, sandra80, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, gretka, satori lubią tę wiadomość
-
Efcia nie wiem jaką miał listonosz ale ....
Grupa krwi ojca i matki możliwa grupa krwi dziecka
A x A A lub 0
B x B B lub 0
A x 0 A lub 0
B x 0 B lub 0
A x B A, AB, B lub 0
A x AB A, B, lub AB
B x AB A, B, lub AB
AB x AB A, B lub AB
AB x 0 A lub B
0 x 0 0Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:51
efcia, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, Mimbla, satori, krycha.stara lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja szczerze mówiąc kompletnie nie pojmuję po co dwóch lekarzy?? Skoro jesteś naprawdę zadowolona z tej na NFZ - to ja bym się jej trzymała...Prywatne wizyty kosztują - nie lepiej tę kasę odłożyć na szczepienia, albo ewentualnie na opłacenie sobie komfortowego porodu i opieki???
Co Ci da ta druga prywatna ginka, czego nie da państwowa???
A tamta lekarka zrobiła szczegółowy wywiad
Dla.mnie to różnica
Zostanie jak jest i tyle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 11:58
Bozia3, kapturnica, Aasiula, efcia, Mimbla, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:uwaga kłania sie lekcja biologi, dział genetyka
kto pamieta krzyżówki?
moja córa była dzisiaj oddać krew, zbadali jej grupe krwi i ma 0 Rh-
ja mam A1 Rh -
a mężu B Rh -
czy mam sie martwić ze ona jest listonosza
Nie musisz się martwić, jest to możliwe.
Ty masz gen na gr. A i 0.
Mąż na B i 0.
Ujawniają się geny dominujace czyli A i B.
Córka odziedziczyła po Was geny recesywne czyli 0.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2016, 12:09
efcia, Aasiula, Mimbla, sandra80, Dziobak, ComeToMeBaby, moremi, malgos741, satori lubią tę wiadomość