35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wielebna* wrote:a to było wyjatkowo chamskie
ciekawe co tobie w takim razie pomoże
przyjemnie prawda?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:07
ivf-ivf, kapturnica, paszczakin, Berenika, moremi, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzin dobry,
Wlasnie wracam od wczoraj do mojej wewnetrznej rownowagi i calkiem niezle mi to idzie .
Witam nowa,a paczka to bym zjadla,ale nie mam skad wziac,a na robienie zbyt leniwa jestem.Moze ciasto jakies??na ksylitolu oczywiscie(mam jeszcze zapasy).
No patrz paszcza ,ze mi no te 500zl na drugie nie przysluguje,no.krycha.stara, karo36, ivf-ivf, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Widze, ze paczki i schizofrenia rzadza dzisiaj
od jutra schizofrenia i gołąbkikrycha.stara, BISCA, sandra80, kapturnica, efcia, Simba, pierwiastka, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Dzin dobry,
Wlasnie wracam od wczoraj do mojej wewnetrznej rownowagi i calkiem niezle mi to idzie .
Witam nowa,a paczka to bym zjadla,ale nie mam skad wziac,a na robienie zbyt leniwa jestem.Moze ciasto jakies??na ksylitolu oczywiscie(mam jeszcze zapasy).
No patrz paszcza ,ze mi no te 500zl na drugie nie przysluguje,no.
CześćMagda* lubi tę wiadomość
-
Wielebna* wrote:po co ta złosliwość
napisałam ogólnie
ciekawe że złosliwości z waszej strony sa cacy
a z mojej sa beczekaj, czekaj... a czy to nie było jakoś tak, że najpierw to były twoje złośliwe złośliwości a potem one zmieniły się w chamskie złośliwości? takie mam podejrzenie.
ivf-ivf, Simba, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:To kobieta skorpion?
Taka cieta jestes?
Bosz,co te kobity takie agresywne sie zrobily ostatnimi czasy ?
Ano skorpion, co zrobić. Ale popatrz nawet mi to tematycznie pasuje do wątku starając się ... bo w końcu i taką pozycję zalecająMagda*, sandra80, BISCA, pierwiastka, moremi lubią tę wiadomość
-
Karo ja chodziłam na spinning (nie ma to nic a nic wspólnego z rybami), lubie to, muszę znowu zacząć, masę kalorii można spalić, ale trampoliny też super wyglądają, u nas chyba jeszcze nie ma tego
Bozia3, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Tak, a dlaczego pytasz? Niewyrazna sie robie? Mam juz sobie isc?
masz te same buty już drugi dzień
daj odpocząć nogomkrycha.stara, ivf-ivf, sandra80, BISCA, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Ano skorpion, co zrobić. Ale popatrz nawet mi to tematycznie pasuje do wątku starając się ... bo w końcu i taką pozycję zalecają
ja tam lubię skorpiony, a ta pozycja to zalecana przy tyłozgięciu tylko -
nick nieaktualny