35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
krycha.stara wrote:Sie niektore zdziwiom, ale nie
Biegam sobie na ten przyklad
no słyszałam, że w Dojczach tylko bieganie zostanie, bo islamy atakują
kapturnica, moremi, Mimbla, krycha.stara lubią tę wiadomość
-
Witam znad talerza z faworkami. Chlop obiadu nie zrobil ( nie wiem czy nie umarl na ten katar, bo cos cicho w domu, a do sypialni jeszcze nie doszlam), wiec wzielam pierwsze co mi wpadlo w reke.
Nowa zapisujemy do klasowego kolka gimnastycznego i od higienistki ma dodatkowa witamine ce za zaangazowanie.
Wracam do faworkow.Reni, Magda*, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, macduska, Simba, pierwiastka, satori, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielebna* wrote:wiesz co , tak sie zdarzyło w moim życiu ze wiele lat zapieprzałam na siłownie i troche wiem na temat ćwiczeń, diet i tym podobne
takiego konika kiedys miałam, teraz sie zestarzałam
po prostu jak widze czego to ludzie nie wymyślą żeby wyciagnac kase....i jeszcze to sportem nazywaja, jakies zumby srumby i inne bzdety dla panienek z dobrego domu
a przecież nic nie zastapi normalnego treningu opartego na cięzkiej nudnej pracy juz nie mówiąc o diecie
Wielebna. Zapewne sama po sobie wiesz, że nie każdy i nie w każdym treningu się dobrze czuje. Jedni lubią "stal" a inni popląsać przy zumbie etc. Nie istotne jest czy kluby wyciągają kasę bo coś nowego wrzucą ( ważne jest , że takie zajęcia motywują ludzi do wyjścia z domu). Gdyby mieli przysłowiowego węża w kieszeni to by nie chodzili, nikt ich przecież nie zmusza. Niech każdy robi to co lubiBISCA, efcia, Sabina, SolarPolar, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:pierworodny stał się nieopłacalny, trzeba teraz od razu drugorodnego rodzić
Co prawda to prawda. Tylko jak ja ten pomysł mojemu mendżowi przeforsuję. Na hasło bliźniaki moje walizki same się pakują a drzwi otworem stojąBISCA, efcia, Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Witam znad talerza z faworkami. Chlop obiadu nie zrobil ( nie wiem czy nie umarl na ten katar, bo cos cicho w domu, a do sypialni jeszcze nie doszlam), wiec wzielam pierwsze co mi wpadlo w reke.
Nowa zapisujemy do klasowego kolka gimnastycznego i od higienistki ma dodatkowa witamine ce za zaangazowanie.
Wracam do faworkow.
PodziękowaćDziobak lubi tę wiadomość
-
mnie dziś pogięło już na maksa....uparłam się, że kupię sobie i swoim pracownikom w pracy najlepsze pączki w Krakowie...pojechałam grzecznie po ósmej, żeby jakoś za późno do pracy nie dojechać...i jak stanęłam w kolejce - to już się nie wycofałam...zaczęłam jako 215 osoba w kolejce - pączki smażone na bieżąco, ciepłe pakowane.....stałam 4 godziny
Zjadłam z tych nerwów już 3. W domu pieczemy dziś faworki...jestem przemarznięta, ale dawno mi tak nie smakowała kawa z pączkiem...Reni, Magda*, BISCA, beates, kapturnica, Magdala, efcia, caffe, macduska, Simba, Berenika, pierwiastka, Sabina, SolarPolar, satori, moremi, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:A powiedzcie mi jeszcze
Czy tylko moj facet bywa czasem doopkiem?
Tylko mi sie taki egzemplarz trafil?
I przedewszystkim czemu zawsze na takie egzemplarze trafiam?
Ps.nie nic sie nie stalo,tak tylko ostatni czas dal mi do myslenia.ivf-ivf, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karo36 wrote:Witaj Bozia3. Może jakieś wskazówki dla początkującej
?
ivf-ivf, Magda*, BISCA, karo36, efcia, macduska, pierwiastka, Sabina, satori lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Co prawda to prawda. Tylko jak ja ten pomysł mojemu mendżowi przeforsuję. Na hasło bliźniaki moje walizki same się pakują a drzwi otworem stoją
co?
bliźniaki fajne somMagda*, karo36, efcia, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:A powiedzcie mi jeszcze
Czy tylko moj facet bywa czasem doopkiem?
Tylko mi sie taki egzemplarz trafil?
I przedewszystkim czemu zawsze na takie egzemplarze trafiam?
Ps.nie nic sie nie stalo,tak tylko ostatni czas dal mi do myslenia.
Magda a z sexami wszystko w porządku, że tak dyskretnie zapytam?
Faceci są prości w obsłudze, chodzi im zazwyczaj o toBISCA, Magda*, efcia, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a na czym ta jego dupkowatość polega?
W kazdym razie nadwrazliwosc i tworzenie wlasnych wersji rzeczywistosci.
Fanatyczne wrecz podazanie za swym umyslem.to cojemu umysl podpowie jest prawda absolutnaivf-ivf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Wybacz ale nie mam nerwow by do tego wracac,
W kazdym razie nadwrazliwosc i tworzenie wlasnych wersji rzeczywistosci.
Fanatyczne wrecz podazanie za swym umyslem.to cojemu umysl podpowie jest prawda absolutna
o Bosz, znam taką jednostkę, powiem jedno, współczuwamBozia3, Magda*, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Witaj Bozia3. Może jakieś wskazówki dla początkującej
?
Czesc karo. Jaka ty poczatkujaca?
Masz dodwiadczenia tyle na plecach.
Tutaj i tak najwiecej o zarciu leci.
Tu mowila Magdala nie Bozia.
Bozia, 4 godz stalas? Szacun.Magda*, Bozia3, karo36, malgos741, efcia, macduska, pierwiastka, Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.