35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
karo36 wrote:Z ust mi to wyjęłaś
ledwo się poznały, a już sobie w ustach grzebią
koniec świata
krycha.stara, ivf-ivf, sandra80, karo36, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, pierwiastka, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Tak, a dlaczego pytasz? Niewyrazna sie robie? Mam juz sobie isc?
Ja mam 10 na przodzie,tyle potrzebuje zrzucic,ale mi nie tyle owage co o miesnie chodzi
Obecnie 72 kilo,172cmkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Karo ja chodziłam na spinning (nie ma to nic a nic wspólnego z rybami), lubie to, muszę znowu zacząć, masę kalorii można spalić, ale trampoliny też super wyglądają, u nas chyba jeszcze nie ma tego
Znam, chodziła, nawet taki zegarek specjalny i opaskę pod cycki sobie kupiłam bo trener chciał wiedzieć czy mu nie zejdę na zawał i mi tętno do 200 nie wyskoczysandra80, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
krycha.stara wrote:Brakuje jeszcze 2, to , co polecialo sie juz nie liczy, bo tego nie ma
Walcze dalej, 2 ostatnie sa najgorsze, nigdy nie moge sie przez nie przebic...
No to gratuluje i zycze wytrwalosci.
Na odwage zjedz paczkakrycha.stara, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karo36 wrote:Znam, chodziła, nawet taki zegarek specjalny i opaskę pod cycki sobie kupiłam bo trener chciał wiedzieć czy mu nie zejdę na zawał i mi tętno do 200 nie wyskoczy
ło rany
to u nas bez zabezpieczeń byłokaro36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Brakuje jeszcze 2, to , co polecialo sie juz nie liczy, bo tego nie ma
Walcze dalej, 2 ostatnie sa najgorsze, nigdy nie moge sie przez nie przebic...
założe sie ze ci zazdroszcząkrycha.stara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Karo, witaj.
Widze, ze jestes "po przejsciach". Wspolczuje.
Bardzo milo mi sie Ciebie czyta. Mam nadzieje, ze zoqtaniesz na dluzej.
Trampolina rewelacja !
Hej BISCAEhhh... bo widzisz biednemu to zawsze wiatr w oczy. Ale nie ma się co łamać. Kiedyś przestanie wiać
A póki co z Wami naładuję baterię przed kolejnym maratonem za tym naszym pierworodnymkrycha.stara, BISCA, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyivf-ivf wrote:Nie jestem, to tylko moje odczucia.
takiego konika kiedys miałam, teraz sie zestarzałam
po prostu jak widze czego to ludzie nie wymyślą żeby wyciagnac kase....i jeszcze to sportem nazywaja, jakies zumby srumby i inne bzdety dla panienek z dobrego domu
a przecież nic nie zastapi normalnego treningu opartego na cięzkiej nudnej pracy juz nie mówiąc o diecie
-
nick nieaktualnykrycha.stara wrote:Nie dla mnie, naprawde. Jak dam rade, to bede laska, teraz jestem tylko lachon
Skup sie naczym innym a same polecom
Znajdz se hobby,rower na ten przyklad i do pracy i z powrotem na rowerkukrycha.stara, ivf-ivf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielebna* wrote:wiesz co , tak sie zdarzyło w moim życiu ze wiele lat zapieprzałam na siłownie i troche wiem na temat ćwiczeń, diet i tym podobne
po prostu jak widze czego to ludzie nie wymyślą żeby wyciagnac kase....i jeszcze to sportem nazywaja, jakies zumby srumby i inne bzdety dla panienek z dobrego domu
a przecież nic nie zastapi normalnego treningu opartego na cięzkiej nudnej pracy juz nie mówiąc o dieciekrycha.stara, ivf-ivf, karo36, BISCA, efcia, pierwiastka, Sabina, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Hej BISCA
Ehhh... bo widzisz biednemu to zawsze wiatr w oczy. Ale nie ma się co łamać. Kiedyś przestanie wiać
A póki co z Wami naładuję baterię przed kolejnym maratonem za tym naszym pierworodnym
pierworodny stał się nieopłacalny, trzeba teraz od razu drugorodnego rodzićkrycha.stara, caffe, karo36, ComeToMeBaby, BISCA, efcia, pierwiastka, Sabina, satori, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wielebna* wrote:wiesz co , tak sie zdarzyło w moim życiu ze wiele lat zapieprzałam na siłownie i troche wiem na temat ćwiczeń, diet i tym podobne
a przecież nic nie zastapi normalnego treningu opartego na cięzkiej nudnej pracy juz nie mówiąc o diecie
Ok.BISCA lubi tę wiadomość