35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:a nie znaju TY tego ćwiczenia: machniom w jedną stronę, potem w drugą, jak ktoś Ci coś słodkiego proponuje?
a nie doczytałam pączek, ok, to dobrze na linie działa, tylko trzeba na dwie nogi
A to proszę Cię bardzo. Na takie wariactwo obecnie uczęszczam
https://www.youtube.com/watch?v=KjR0D1n73jcComeToMeBaby, BISCA, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:A to proszę Cię bardzo. Na takie wariactwo obecnie uczęszczam
https://www.youtube.com/watch?v=KjR0D1n73jchyhyhy podoba mi się to.
ale trzeba uważać żeby sobie zębów nie wybić.
aaaa- i chciałam naskarżyć ze ta jedna za filarem schowana się opierniczała.karo36, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Bry
Dzisiaj pączków nie jem. Nie przepadam za nim, ale ten jeden dzień w roku kupuje pączki z jednej firmy i są mega. Ale niestety ciasto drożdzowe na mleku i dupa. Trudno, szczuplejsza będę.
Cześć Karo. Możesz zmienic awatar? Na cokolwiek, byle to nie byla dziunia, nóż w pochwie itp.
moremi ale co ja zrobię jak ja tak właśnie wyglądamAle skoro już Wam się znudziła to czegoś poszukam.
Reni, BISCA, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:szaleństwo
hyhyhy podoba mi się to.
ale trzeba uważać żeby sobie zębów nie wybić.
aaaa- i chciałam naskarżyć ze ta jedna za filarem schowana się opierniczała.
Fajne coLatam na te trampoliny 2 razy w tygodniu ( na więcej nie mam siły )bo a nóż widelec mnie się tam od tego skakania wszystko "odetka"
Reni, ComeToMeBaby, BISCA, Simba, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWielebna* wrote:tak naprawde to wyręczanie mięsni
nigdy nie słyszłam żeby od skakania na trampolinie można było sobie forme wyrobić
Wielebna wybacz ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Taką trampolinę nie jest łatwo ujarzmić. Wiem co mówię no i w życiu nie miałam lepszej formy. Nie są one dla każdego bo nie każdy daje radę ale ci którzy chodzą mają efekty gwarantowane
(bez odpowiedniego odżywiania i suplementacji oczywiście się nie obejdzie bo z pustego i Salomon nie naleje) ale formę jak najbardziej można wyrobić
krycha.stara, ivf-ivf, Reni, BISCA, Berenika, efcia, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karo36 wrote:Wielebna wybacz ale nie mogę się z Tobą zgodzić. Taką trampolinę nie jest łatwo ujarzmić. Wiem co mówię no i w życiu nie miałam lepszej formy. Nie są one dla każdego bo nie każdy daje radę ale ci którzy chodzą mają efekty gwarantowane
(bez odpowiedniego odżywiania i suplementacji oczywiście się nie obejdzie bo z pustego i Salomon nie naleje) ale formę jak najbardziej można wyrobić
Masz rację,podczas skakania uruchamiasz wiele partii mięśni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2016, 14:04
karo36, BISCA, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny