35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooooj Asiula bidulko
Dzień dobry Paniom
Bozia, normalnie nie doczekam się tej Twojej niedzieli testującej.
Swoją drogą jakie to urozmaicenie mamy na forumie. Ja mam emocje w pierwszej fazie cyklu pt. "kiedy będzie ovu", a później nudy. Ale mam Was i mogę się emocjonować również lutealną, choć nie swoją. Równowaga musi być
Udanego początku łikenduSabina, Bozia3, satori, efcia, moremi, Magdala, beates lubią tę wiadomość
-
Bry
piątek i jeszcze sobota.. ostatki..
Asiula współczuję. ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 07:55
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
;
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2017, 12:45
Sabina, BISCA, Jastra, malgos741, sandra80, Bozia3, *aga*, ivf-ivf, ComeToMeBaby, macduska, pierwiastka, caffe, efcia, Simba, Berenika, moremi, Magdala, beates, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry!
Witam z zimowego Sandomierzadojechaliśmy szczęśliwie
czekamy na pierwsza turę badań Mileny
BISCA, Jastra, satori, malgos741, sandra80, ivf-ivf, ComeToMeBaby, Reni, macduska, pierwiastka, kapturnica, efcia, Simba, Berenika, anna maria, moremi, Magdala, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry- bo mam dobry humor, bo spaliłam pączka leżąc, bo życie jest piękne
Za oknem białawo a w ogródku wyszły hiacynty ....chyba wiosna tuż tuż
Asiula może warto przebadać to twoje serducho co i jak tam się dzieje, sama miewam podobne problemy i nie można ich bagatelizować .
Miłego wszystkimSabina, Bozia3, macduska, karo36, caffe, efcia, Simba, BISCA, moremi, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
*aga* wrote:Dzień dobry- bo mam dobry humor, bo spaliłam pączka leżąc, bo życie jest piękne
Za oknem białawo a w ogródku wyszły hiacynty ....chyba wiosna tuż tuż
Asiula może warto przebadać to twoje serducho co i jak tam się dzieje, sama miewam podobne problemy i nie można ich bagatelizować .
Miłego wszystkim
Ale straszne uczucie to jest jak nie wiadomo co chce zrobic bic nie bic, takie szarpanie .
Arytmia od kregoslupa
Udalo mi sie jade do neurologa
ComeToMeBaby, satori, Sabina, macduska, malgos741, efcia, *aga*, Berenika, BISCA, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny