35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:trzymie to dla beki nie?
jak "som" ciaze
i "bedo" robic..
powiedzcie prosze, ze to dla beki..sandra80, moremi, Simba, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A umnie zaraz zaraz....
Zaczęłam starania w sierpniu 2012 teraz mamy luty 2016 ile to będzie cykli?
Gdzieś około 40.
Z tym, że większość z tego to walka ze zrostami więc nie wiem, czy mozna je zaliczyć do cykli straniowych.
Wacia ja zaczęłam w październiku 2012r, wiec u ciebie bedzie z 50 któryśSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Wacia ja zaczęłam w październiku 2012r, wiec u ciebie bedzie z 50 któryś
efcia u mnie jest tak:
09.12 do 12.2012 - 4
01.2013 do 12.2013 - 12
01.2014 do 12.2014 - 12
01.2015 do 12.2015 - 12
01.2016 do 02.2016 - 2
Jak nic 42 cykle )efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Wacia ja zaczęłam w październiku 2012r, wiec u ciebie bedzie z 50 któryś
O kurcze? Tyle?
Czekaj.
Od sierpnia 2012 do sierpnia 2015 min3ły trzy lata to jest 36 miesięcy, mój cykl trwa około 28 dni to będzie tak ze 37 cykli, plus jeszcze ze sześć - siedem do lutego... No tak juz niedługo stuknie mi 50.
Z tym, że:
Do pierwszego hsg we wrześniu 2013, starania przy zrostach w macicy, bez sensu. Potem histeroskopia w grudniu 2013 i wznowienie starań od kwietnia 2014. W styczniu 2015 kolejne hsg i znowu przerwa na dwie laparohisteroskopie. Potem wkładka + tabsy.
I w zasadzie prawdziwe starania dopiero od lipca 2015. Do teraz to jest dopiero siódmy cykl.
Ha! To ja jestem młoda staraczka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:07
Sabina, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:We wtorek ide na USG. Musi byc dobrze, bo popelnie rekoczyn
będziesz uprawiać samogwałt?
jak chcesz dam Ci namiar na mojego starego "trzęsącasięręka" ginamoremi, Simba, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
dzień bry
chata wysprzątana
pościel się wietrzy na balkonie
mauż policzył że 26 kwiatków w chacie mamy to już powinnam sobie kolejnego storczyka z głowy wybić
no cóż, to choć kawę sobie zrobiłam drugą dziś, tych mi przynajmniej nie wyliczaanna maria, Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, beates, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyReni wrote:będziesz uprawiać samogwałt?
jak chcesz dam Ci namiar na mojego starego "trzęsącasięręka" gina
Reniek, o co kaman z tym ginem? Robił przy okazji palcówkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:09
Sabina, sandra80, Bozia3, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czytam że dziś dużo poczebujących, więc
dla Asiuli zdrowia
dla Mileny buziak za dobre wyniki
dla Biszkopta kciuki na nowy cykl
dla Gretki kciuki za spadek i crio w marcu
i dla Satori buziak za tłuste dwie krechy
a za reszte kciuki i kegle nieustająco &&&
Sabina, macduska, sandra80, Jastra, BISCA, moremi, efcia, megan8, beates, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
macduska wrote:Reniek, o co kaman z tym ginem? Robił przy okazji palcówkę?
nooo nie pamiętasz?
starszy pan chyba po udarze albo czymś podobnym i ręce mu się trzęsły
więc jak robił usg tv to było wesołomacduska, sandra80, anna maria, BISCA, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nooo nie pamiętasz?
starszy pan chyba po udarze albo czymś podobnym i ręce mu się trzęsły
więc jak robił usg tv to było wesoło
Domyślam się, że przeżycia niezapomniane.
Chyba mnie jeszcze tu nie było. Ja od sierpnia 2014 jestem na ovu.
Musiałam niestarannie nadrobić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:12
sandra80, anna maria, efcia lubią tę wiadomość