35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobry zimno i pada ,ale to niewazne .Dzis mija 6 lat jak usuneli nowotwor mojemu synowi (pozdrawiam Bydgoszcz ) ,mam co swietowac .Milego dnia
macduska, pierwiastka, Jastra, Reni, BISCA, moremi, sandra80, Sabina, *aga*, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Iwone, Magdala, beates, Bozia3, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Ania M. jak wrócę do domu, to wypiję za Was zdrowie i za Milenę i Sabcie
anna maria, BISCA, sandra80, Sabina, macduska, Simba, ComeToMeBaby, *aga*, efcia, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:będziesz uprawiać samogwałt?
jak chcesz dam Ci namiar na mojego starego "trzęsącasięręka" gina
Hyhy, nie wiem co zrobie.
Pogryze ginke moze z tych nerwow !
Ma byc dobrze i tyle, bo za siebie nie odpowiadam. Moge okazac sie bardzo wyrywna, i nie bedzie kulturalnie i delikatnieReni, ComeToMeBaby, efcia, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ło matuchno, wyliczanie dziś, no to niechaj policzę:
w lutym 2013 poronienie, 7 m-cy przerwy, wznowienie październik 2013, czyli od wtedy liczyć, w tym pół roku przerwy na leczenie kamieni w nerkach, czyli tak naprawdę ponad 2 lata już będzie, cholernie bardzo żałuję przerw -
Reni wrote:Ania M. jak wrócę do domu, to wypiję za Was zdrowie i za Milenę i Sabcie
i ja, ja mogę się dziś nakrochmalić nawet, a co, jak są powody to możnaanna maria, Sabina, *aga*, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Dzien dobry mam nadzieje.
A mnie jeszcze standart zamiast standard
I dziecinny zamiast dzieciecy.
No jaki kvrva dziecinny pokoj, jaki???
I Paszcza - jakie som ciąże? jakie som ciąże? powinno być - som cionże?
A z tym "wstawić się" to niestety jest na porządku dziennym. Niewielka część społeczeństwa używa tego wyrażenia poprawnie, natomiast zdecydowana większość używa go zamiennie do "stawić się". Sądowe oświadczenia "wstawię się w sądzie" nabierają mocy, gdy są wypowiadane przez jakiegoś menelaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 11:30
paszczakin, Simba, ComeToMeBaby, efcia, Magdala, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
To ja to dopiero świeżynka ...3 cykle z których w jednym mi nawiał z domu za wcześnie
Patrząc na możliwości to ja tu parę lat posiedzę...pogrzeję miejsce w ławkach dla potomnych
Ja mam czas...młoda jestem to zdążęSabina, pierwiastka, karo36, sandra80, Jastra, anna maria, BISCA, efcia, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny
bardzo rzadko sie juz tutaj pojawiam,ale wciaz pamietam ze przez kilka lat to forum bylo dla mnie ogromnym wsparciem.
dokladnie rok temu,rano o 10tej cali w strachu nerwach i nadziei jechalismy do szpitala, wlasnie 5 lutego poczał sie nasz maly cudowny skarbek,nie w sypialni jak to zazwyczaj bywa ale w klinice,dziekuje za ten dzie codziennie i ta rocznica bedzie chyba wazniejsza nisz dzien jej narodzin,bo po dlugim oczekiwaniu wszystko zaczelo sie tego dnia...
Nasza Olivka rosnie jak na drozdzach,ma juz 15 tyg mierzy 68cm i ma 7300,jest cudowna ,w tym tygodniu zasmiala sie na glos pierwszy raz,i to w jak najbardziej odpowiednim momencie - przy czytaniu Trabalskiego,to bylo takie slodkie
Pozdrawiam goraco i zycze powodzenia wszystkim staraczkom))
*aga*, Simba, anna maria, ComeToMeBaby, BISCA, Reni, Jastra, paszczakin, efcia, Iwone, Magdala, SolarPolar, beates, Bozia3, satori, Berenika, Mega, Mimbla, Magda* lubią tę wiadomość
-
*aga* wrote:To ja to dopiero świeżynka ...3 cykle z których w jednym mi nawiał z domu za wcześnie
Patrząc na możliwości to ja tu parę lat posiedzę...pogrzeję miejsce w ławkach dla potomnych
Ja mam czas...młoda jestem to zdążę
i to się nazywa dobre podejście
brawo dla tej Pani*aga*, anna maria lubią tę wiadomość
-
A ja mam pierwszy cykl po porodzie, antyków na pół roku, zakaz do listopada... wcześniej nawet nie liczyłam cykli, ale pomyślmy...
Antyki odstawione we wrześniu-grudniu 2012 roku (nawet dokładnie nie pamiętam), ale mąż (wtedy jeszcze nie mąż) akurat znalazł pracę kilkaset kilometrów dalej, więc starania były bardzo utrudnione. Pierwsza ciąża w listopadzie 2013, druga styczeń 2014, trzecia październik 2014 i czwarta "udana" w lutym 2015. Trochę zeszło.efcia, Magdala, Sabina, beates, satori, Berenika, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Tego "wstawie sie" w innym kontekscie niz alkoholowym (no i wspierajacym tez) nigdy nie slyszalam.
Widocznie w pomorskim sie nie wstawia w sądzie..-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!