35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja powiem tak- cale nieswiadome zycie chcialam blizniaki. Potem patrzac na przbije Simby w ciazy i poczatki z dziecmi, ile to wymaga poswiecenia, to mi chcec posiadania blizniakow przeszla. Ale pozniej, jak chlopaki podrosly i zaczela sie interakcja to znowu zazdroszcze. Sa bardziej towarzyscy, juz sie soba zajmuja, bawia sie razem.. Cudowni sa..
Reni, ComeToMeBaby, efcia, paszczakin, BISCA, sandra80, moremi, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oj tam czepiacie
się
nieważne z kim, nieważne jak, ważne, że jest efekt
jak wyjdzie mulat to będziesz wciskała mężowi że ma zakurzoną dwururkę?efcia, karo36, kapturnica, paszczakin, sandra80, moremi, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Bry w piąteczek
u mnie 50 cykl starańw życiu nie sądziłam ze sie takiego numeru dorobie
a staram sie oczywiście z moim slubnym
dzisiaj mialam wybiegać wczorajsze pączki, ale tak mi sie wstawać nie chciało, za to byl spinning 15km, zawsze to coś
Miłego
no i kciuki za wszystkie potrzebująceczekam na same dobre wieści, Sabinka, Asiula
karo36, Sabina, *aga*, moremi, beates, satori lubią tę wiadomość
-
o, albo takie "trzymie"
Kto trzymie? On trzymie? Ona trzymie? Ono trzymie?
Poprawna forma to będzie on trzyma, ona trzyma, ono trzyma.
Ja trzymie? Ja trzymię może?
Poprawna forma: ja trzymam.
Czy to też jakaś gwara czy zwykły błąd językowy? W obliczu ciągłego trzymania za coś, za kogoś kciuków jest to słowo dość często się tu pojawiające.
-
ComeToMeBaby wrote:jak to nieważne z kim?
jak wyjdzie mulat to będziesz wciskała mężowi że ma zakurzoną dwururkę?
jak mulat, to dużo marchewek jadłaśComeToMeBaby, efcia, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry mam nadzieje.
A mnie jeszcze standart zamiast standard
I dziecinny zamiast dzieciecy.
No jaki kvrva dziecinny pokoj, jaki???
bynajmniej masz racje, generalnie tak mówio, tak?Simba, *aga*, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Sab łap kciuka
Po usg z pełnym i pustym.pecherzem- jest lepiej. Zalega mniej moczu niż rok temu. Wtedy było 34ml a teraz 19ml. Cieszymy sięComeToMeBaby, kapturnica, *aga*, efcia, macduska, Reni, Jastra, Simba, BISCA, pierwiastka, Berenika, sandra80, moremi, Magdala, beates, satori, Mega, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie, zaraz zaraz....
Zaczęłam starania w sierpniu 2012 teraz mamy luty 2016 ile to będzie cykli?
Gdzieś około 40.
Z tym, że większość z tego to walka ze zrostami więc nie wiem, czy mozna je zaliczyć do cykli straniowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:51
Sabina, efcia, BISCA, kapturnica, moremi, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:trzymie to dla beki nie?
jak "som" ciaze
i "bedo" robic..
powiedzcie prosze, ze to dla beki..
a kuwra nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 10:51
ComeToMeBaby, BISCA, Berenika, sandra80, moremi, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a kuwra nie
Dobra! Dobra!!!
To ja robie schizme z sekcji ortograficznej i bede "grupa bez beki". Wiem jak czerwony kolor na forum uzywac!
Sabina, kapturnica, sandra80, moremi, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:A umnie zaraz zaraz....
Zaczęłam starania w sierpniu 2012 teraz mamy luty 2016 ile to będzie cykli?
Gdzieś około 40.
Z tym, że większość z tego to walka ze zrostami więc nie wiem, czy mozna je zaliczyć do cykli straniowych.
No to możemy sobie rękę podać macduska. Walczę i nie walczę ( bo mi się ślubny zbuntował)od września 2012r.macduska lubi tę wiadomość