35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Skrajne przypadki cytujecie.
Mnie razi, jak ktos mowi, ze "w gazecie pisze" . Poprawna wersja : "jest napisane"
A to podobno sie juz tez naprawilo i wolno. Jak moje "unikalne"..
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:to i ja używam gdy sobie jaja robię, bo to z "chłopaki nie płaczą"
i jeszcze 'nie zaczynaj się WE mnie' zamiast 'nie zaczynaj ze mną'
'psocić się' zamiast 'psocić (komuś)'
i cała masa innych jakichs takich ozdobników językowych które mnie i drażnią i bawią w sumiemoremi lubi tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
karo36 wrote:Nie wspomnę o tym, że koleżanka z pracy (Ciechanów) siedząca naprzeciw mnie lubi kieczup a dzwoniąc chce rozmawiać z Panio Agnieszko a tak w ogóle cała reszta to ćwoki
lubie juz Twoja kolezanke..tez uwazam, ze reszta to cwoki!
moremi, sandra80, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Wwa tez się nie wstawia
ale moja koleżanka katuje mnie wezne, wchódź, włanczam, rozłanczam
Po prostu za rzadko się w sądach wstawiacieBISCA, Simba, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
paszczakin wrote:A to podobno sie juz tez naprawilo i wolno. Jak moje "unikalne"..
O czym Ty do mnie rozmawiasz ???????
Ja cala moja rodzine terrorem nauczylam tej poprawnej wersji aTy mi tu takie cos ?
Nic nie slyszalam. Ma byc "jeste napisane "i koniec
lalalalalalalalalalalalaReni, efcia, paszczakin, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Nie wspomnę o tym, że koleżanka z pracy (Ciechanów) siedząca naprzeciw mnie lubi kieczup a dzwoniąc chce rozmawiać z Panio Agnieszko a tak w ogóle cała reszta to ćwoki
Ciechanów to nie tak daleko ode mnie, u nas rzeczywiście problem z końcówkami -
moremi wrote:Zdziwiłabyś się. I nie mówię o słoikach, ale o rodowitych warszawiakach.
Po prostu za rzadko się w sądach wstawiacie
Morka a w Białym króluje jeszcze otako? albo weź dla mnie?
pamiętam jak kiedyś na polibudzie, dwóch chłopaków się kłóciło, i jeden do drugiego mówi:
weź się zamknij bo dla ciebie wpierdol spuszczę, padłam wtedyReni, karo36, pierwiastka, Simba, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Berenika lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Morka a w Białym króluje jeszcze otako? albo weź dla mnie?
pamiętam jak kiedyś na polibudzie, dwóch chłopaków się kłóciło, i jeden do drugiego mówi:
weź się zamknij bo dla ciebie wpierdol spuszczę, padłam wtedy
sandra80, Simba lubią tę wiadomość
-
A ja mialam kiedys miec faceta ale jak mi powiedzial ze tylko zrobi wokol siebie i przyjedzie to mu powiedzialam, zeby juz nie przyjezdzal. Wiecej.
Reni, sandra80, karo36, efcia, moremi, paszczakin, Dziobak, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, satori, Berenika, Mega, Mimbla, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mnie najbardziej na swiecie drażni "tanten" zamiast tamten.
Moja koleżanka z pracy tak mówi. Wzbudza to we mnie agresję a ja w sumie to spokojny człowiek jestem.kapturnica, Simba, karo36, efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, Bozia3, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:efcia u mnie jest tak:
09.12 do 12.2012 - 4
01.2013 do 12.2013 - 12
01.2014 do 12.2014 - 12
01.2015 do 12.2015 - 12
01.2016 do 02.2016 - 2
Jak nic 42 cykle )
upsżle wpisałam
ja sie staram od pażdziernika 2011 , a nie 2012karo36, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMałe sprostowanie bo wyrzuty sumienia mam. Mój wpis o moim ślubnym i teściowej nie oznaczają, że ich wyśmiewam. Oboje kocham bardzo i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć
Ale gwarę mają śmieszną
efcia, moremi, ComeToMeBaby, BISCA, Sabina, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Małe sprostowanie bo wyrzuty sumienia mam. Mój wpis o moim ślubnym i teściowej nie oznaczają, że ich wyśmiewam. Oboje kocham bardzo i złego słowa o nich nie mogę powiedzieć
Ale gwarę mają śmieszną
kapturnica, karo36, efcia, moremi, paszczakin, Reni, BISCA, Sabina, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W scyzorykowie nagminnie słyszę u swojej rodzinki słowo tędyk- pójdę tędyk, zrobię ci pytkę ( bez skojarzeń
)...na dolnym śląsku rozbrajają mnie idę z tatem
Ale fajnie tak wytężyć szare komórki doszukując się znaczenia.kapturnica, efcia, karo36, satori, Berenika, Magda* lubią tę wiadomość
Żyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór