35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
na studiach mieszkałam z dziewczyną w mieszkaniu która prała włosy - no miała takie za tyłek to może dlatego
i nie lubiła żeby się z nią spółkować co znaczyło używać tych samych rzeczy co onaefcia, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Magdala, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Nudy na forum. Ide poczytam co tam Panie w potylicy. I gdzie mam ten wniosek na 500+ skladac. Jarka planuje wykonczyc finansowo HAHAHAHHAHAHAHAHA
Reni, efcia, Dziobak, ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, Sabina, satori, Berenika, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:A to podobno sie juz tez naprawilo i wolno. Jak moje "unikalne"..
świat stanął do góry nogamiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:03
moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja mam deżawi, że już o tym pisałyśmy
Hm w tym roku nie bylo jeszcze karmieniu cycemReni, Dziobak, kapturnica, macduska, moremi, BISCA, Sabina, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:O czym Ty do mnie rozmawiasz ???????
Ja cala moja rodzine terrorem nauczylam tej poprawnej wersji aTy mi tu takie cos ?
Nic nie slyszalam. Ma byc "jeste napisane "i koniec
lalalalalalalalalalalalamoremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Jakies 5 razy.
Ale pozbadli?
kurcze blaszuszka, to tylko świadczy o tym, że powinnam stąd zniknąć
może jak będę zniknięta, to pewne tematy mnie ominą i będą nowością
niedługo będą pokazywać mnie w muzeum jako stały wystrój "wnętrza" ovufriendowego kurwidołka, eksponat lekko (letko) zakurzony
p.s. temat gwar i dialektów uwielbiamWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:00
Dziobak, kapturnica, sandra80, macduska, moremi, BISCA, beates, Sabina, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:kurcze blaszuszka, to tylko świadczy o tym, że powinnam stąd zniknąć
może jak będę zniknięta, to pewne tematy mnie ominą i będą nowością
niedługo będą pokazywać mnie w muzeum jako stały wystrój "wnętrza" ovufriendowego kurwidołka, eksponat lekko (letko) zakurzony
p.s. temat gwar i dialektów uwielbiamReni, moremi, BISCA, Mimbla lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tia... tak to rzeczywiście mogą mówić tylko tam.
A co to znaczy??? Bo ja tak w sumie po sąsiedzku a nie wiem.
http://www.miejski.pl/slowo-Pozba%C5%9B%C4%87Dziobak, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jeszcze nie wiem. Ale sie dowiem
ej pytanie mam
czy jak teraz podchodzę drugi raz do IVF (mam to udokumentowane) to jak będzie z tego dziecko, to dostanę to 500+?
bo to na drugie, a to właśnie będzie 2, a może 2 i 3 od razukapturnica, sandra80, moremi, Simba, BISCA, efcia, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość