35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:
Witam, ale stron natrzaskałyście
Bo my tu, bynajmniej nie na polu, rozmawiamy o tym, czy som cionze, czy azaliz spolegliwie nie pisze, ze wstawiajac sie z rana wlancza sie owu i z tego sa po fefdziesieciu cyklach unikalne galanty dzieci na pincet, nawet jak sie nie ma chlopa..
A reszta to cwoki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 13:42
kapturnica, Simba, BISCA, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, moremi, Sabina, satori, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Bo my tu, bynajmniej nie na polu, rozmawiamy o tym, czy som cionze, czy azaliz spolegliwie nie pisze, ze wstawiajac sie z rana wlancza sie owu i z tego sa po fefdziesieciu cyklach unikalne galanty dzieci na pincet, nawet jak sie nie ma chlopa..
A reszta to cwoki
No jestem ćwokiem, nie mam czasu pisać o dupie Maryni -
paszczakin wrote:Bo my tu, bynajmniej nie na polu, rozmawiamy o tym, czy som cionze, czy azaliz spolegliwie nie pisze, ze wstawiajac sie z rana wlancza sie owu i z tego sa po fefdziesieciu cyklach unikalne galanty dzieci na pincet, nawet jak sie nie ma chlopa..
A reszta to cwoki
AMENT !paszczakin, efcia, pierwiastka lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Nie da sie.
Od zawsze mowie ze francuski to ubogi jezyk przy polskim
No, ale w druga strone, tez czsami nie da rady. Np :
Un crocodile croise un chien.
Crocodile :
-" salut sac à puces !"
Chien :
- "salut sac à main !"
Tlumacz
Magdala lubi tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:Czytam te przepisy o 500+ i coraz bardziej się zniechęcam, to nie jest prawo dla normalnych ludzi, dużo tam różnych haków.... nie rozumiem wnikania w moje osobiste sprawy.
jak nie chcesz pytania o sprawy osobiste to nie pros o pincet..efcia, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No, ale w druga strone, tez czsami nie da rady. Np :
Un crocodile croise un chien.
Crocodile :
-" salut sac à puces !"
Chien :
- "salut sac à main !"
Tlumacz
da sie, nawet krocej
krokodyl spotyka psa:
krokodyl:
czesc torbo pchel
pies:
czesc torbo
Magdala, ComeToMeBaby, efcia, pierwiastka, moremi, macduska, Dziobak, Sabina, satori, Mimbla, Mega lubią tę wiadomość