35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ivf-ivf wrote:To kiedy Ty zaczelas palić?
ivf-ivf, kapturnica, efcia, Mimbla, satori, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:W 15 r.ż. 1 lutego minęły 3 lata niepalenia. Dopiero po jakims czasie od rzucenia zauwazyłam, że mój organizm odzyskuje sprawność. A wcześniej wydawało się, że jest bardzo dobrze.
Naprawdę szmat czasu, tym bardziej fajnie, że udało Ci się rzucić.moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Fajnie, że chodziłaś na wszystkie lekcje biologii
Śmierć z odwodnienia badali w Oświęcimiu (badali też smierć z wychłodzenia, utonięcia i inne mechanizmy). Tak, finansowal to Bayer, ale faktem jest, ze bez wody człowiek umiera.
Do przeżycia wystarczy 0,5 litra i takie są racje na łodziach ratunkowych. Ale to co wystarcza do przeżycia nie jest racja optymalną i to trzeba rozróżnić.
Da się przeżyć pijąc dwie szklanki płynów dziennie, ale zdrowe to nie jest.efcia, BISCA, Mimbla, satori, Magda* lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Byłam w biologicznej, przeszłam kursy ratownictwa, a i medycynę sądową też zdałam.
Śmierć z odwodnienia badali w Oświęcimiu (badali też smierć z wychłodzenia, utonięcia i inne mechanizmy). Tak, finansowal to Bayer, ale faktem jest, ze bez wody człowiek umiera.
Do przeżycia wystarczy 0,5 litra i takie są racje na łodziach ratunkowych. Ale to co wystarcza do przeżycia nie jest racja optymalną i to trzeba rozróżnić.
Da się przeżyć pijąc dwie szklanki płynów dziennie, ale zdrowe to nie jest. -
Dziewczyny a stosowałyście kiedyś może proszek zasadowy? Nigdy nie miałam takiego preparatu a zaciekawiła mnie jego ulotka łącznie z tym że gdzieś wyczytałam że jest polecany na zgagę w ciąży i zastanawiam się nad jego cudowną mocąŻyj chwilą ! Chyba, że chwila jest nieprzyjemna, w takim przypadku zjedz ciasteczko. –Ciasteczkowy Potwór
-
*aga* wrote:Dziewczyny a stosowałyście kiedyś może proszek zasadowy? Nigdy nie miałam takiego preparatu a zaciekawiła mnie jego ulotka łącznie z tym że gdzieś wyczytałam że jest polecany na zgagę w ciąży i zastanawiam się nad jego cudowną mocą
*aga*, efcia, Reni, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:w większości niepokornym się jest gdy ktoś inny coś na siłe próbuje narzucić/wymusić-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Przesadzasz. Nic ci nie narzucam. Napisalam to co jest znane wszystkim, a to co ty z ta wiedzą robisz, to twoja sprawa. Pół litra płynów wystarczy do życia i to tez napisałam. Co jeszcze chcesz?
weź wyluzuj bo nie masz dystansu ani do życia, ani do siebie. -
caffe wrote:a gdzie ja napisałam, że TY mi coś narzucasz i gdzie ja napisała, ze ktoś mi coś narzuca?
weź wyluzuj bo nie masz dystansu ani do życia, ani do siebie.-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jeszcze weźcie i się pogryźcie
Sabina, ivf-ivf, BISCA, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ivf-ivf wrote:Nie należy się jesli w kraju w którym przebywa pobiera świadczenia , też uważam, że jak ktoś płaci podatki poza Polską nie powinien nic z budżetu dostawać. No bo dlaczego skoro nic do niego nie wkłada...
Zgadzam sie na 100 % !efcia, malgos741, caffe, ivf-ivf, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
karo36 wrote:Hej ania.g
Ty mnie chyba jeszcze nie lustrowałaś ale już Cie lubię. Co niektóre tutaj mnie o suchym pysku zostawiły. Każdy taki miły a jak przyjdzie co do czego to ja nie ma, ja też już nie mam. Dobrze że zapas w Biedrze zrobiłam
jest mogę z tobą co najwyżej polopiryne wypić.
Wczoraj z pracy wróciłam z gorączka i padłam, tak więc nadrabiam dopiero dzisiaj....nie wiem ile mi się uda (gorączka nadal trzyma)