35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to super... pierwsze trzy miejsca nasze kliniki... muuuuusssiiii się udddddddaaaaaaaaaaaććććććććććć
ivf-ivf, caffe, anna maria, BISCA, pierwiastka, efcia, moremi, kapturnica, Mimbla, satori, beates lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ivf-ivf wrote:Miło, bo mogłabyś sie nie zgodzić
w końcu też jesteś zagraniczna
ale w sumie swoja.
malgos741, BISCA, efcia, moremi, kapturnica, Mimbla lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:No to super... pierwsze trzy miejsca nasze kliniki... muuuuusssiiii się udddddddaaaaaaaaaaaććććććććććć
tylko, że moja od końca
efcia, moremi, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja tez nie zamierzam brac, ale coraz smielej taka mysl przebiega mi przez glowe. Nie dlatego, ze potrzebuje tej kasy. Ale zasililabym konto mojej mamy, ktora po przepracowaniu 41 lat ma 1400 emerytury. A pisiory predzej zabiora, niz im doloza. Mama wszystko wyda i tak na zarcie, wiec kasa zostanie w kraju.
ivf-ivf lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia no zgadza się
a Dziobaka nie jest rodziną, bo ma dziecko z innego związku
tak że ten... nie poszło
chodzi mi o to, że ta kasa w przeznaczeniu nie ma zasilać emerytów, a rodziny z więcej niż jedno dziecko - takie było założenie programu.... a Dziobak to może mamie sama pomóc - taki nasz chyba obowiązek w sumie - nie? -
Dziobak wrote:Ja tez nie zamierzam brac, ale coraz smielej taka mysl przebiega mi przez glowe. Nie dlatego, ze potrzebuje tej kasy. Ale zasililabym konto mojej mamy, ktora po przepracowaniu 41 lat ma 1400 emerytury. A pisiory predzej zabiora, niz im doloza. Mama wszystko wyda i tak na zarcie, wiec kasa zostanie w kraju.
Komu znowu zabiorą?słyszałam, ze bylym esbekom emy utną, wdowa po Kiszczaku ma resortowe 6800...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reńka, a myślałaś o zmianie kliniki? Czy teraz to już za późno?
myślałam, ale na razie jest za późno
poza tym w obecnej sytuacji finansowej nie mam kasy na dodatkowe wydatki w klinikach, a z tego co widzę, to nieźle doją dziewczyny
w sumie zostały tylko 4 msce, więc już tu zostane
jak nie wyjdzie to zmieniam pracę i wtedy pójdę prywatnieBozia3, caffe, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, beates lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mam też z dwóch różnych kogutów - ale to nie będzie mieć znaczenia...jeśli dwójka dzieci jest przy matce - to dostanie tę kasę....
chodzi mi o to, że ta kasa w przeznaczeniu nie ma zasilać emerytów, a rodziny z więcej niż jedno dziecko - takie było założenie programu.... a Dziobak to może mamie sama pomóc - taki nasz chyba obowiązek w sumie - nie?moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ja mysle, ze to panstwo ma obowiazek utrzymac swoich obywateli, szczegolnie jak zasuwali dla dobra tego kraju naprawde kupe lat.
Dziobak, ivf-ivf, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
1400 to i tak ma duzo ,przykre to jest ze czlowiek tyle lat placi skladki a na koniec ma wielki pisior .
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 5 lutego 2016, 22:33
Dziobak, efcia, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Popieram !Dziobak lubi tę wiadomość