35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Anna jeszcze obecna?
moja cora wyzdrowiala ( ze zlamanego serca po tym ostatnim fagasie) bo pytała o ciebie czytaj twojego synacaffe, Bozia3, Dziobak, Magdala, anna maria, BISCA, pierwiastka, Berenika, ComeToMeBaby, Mimbla, satori, Sabina, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ale! Posluchajta Bary Łajta!
Adas powiedzial dzis swoje pierwsze zdanie! A bylo to tak:
Budujemy tor dla pociągu, wagoniki sa, lokomotywy niet. Lezy u gory w łazience. Pytam dziecko: Kto przyniesie lokomotywe z gory? Mama?
A on mi na to: taaa, mama!
Geniusz normalnie!ivf-ivf, Bozia3, Wielebnaxx, caffe, moremi, Magdala, efcia, anna maria, BISCA, kapturnica, pierwiastka, Berenika, macduska, satori, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ciesz się z tego....mniej CIę będzie Adaś kosztować...ja to w sumie nie wiem, jak to jest z dziewczynką - ale z chłopakami nie jest źle....dwie pary spodni, kilka podkoszulków i gra gitara...
P.S. No chyba, że policzymy wszystkie konsole, gry, pistolet ASG, buty do tego, kulki, hulajnoga wyczynowa, najlepszy rower w okolicy itp...moremi, efcia, Bozia3, satori lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ale ale! Posluchajta Bary Łajta!
Adas powiedzial dzis swoje pierwsze zdanie! A bylo to tak:
A on mi na to: taaa, mama!
Geniusz normalnie!
pfff tak bez orzeczenia
rozumiem jakby walnął Daj, ać ja pobruszę, a ty poczywaj.BISCA, Dziobak, kapturnica, anna maria, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:jestem
powiem Michalowi
coś wspominała ze szkoda ze nie moze na zywo z nim pogadac przy jakim piwku, bo takie pisanie to ciezko jej idzie , nie wie o czym moze gadac a o czym nie, chyba ja rozumiem, ona jest bardzo towarzyskaanna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:coś wspominała ze szkoda ze nie moze na zywo z nim pogadac przy jakim piwku, bo takie pisanie to ciezko jej idzie , nie wie o czym moze gadac a o czym nie, chyba ja rozumiem, ona jest bardzo towarzyska
efcia, pierwiastka, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:oj para to za duzo powiedziane
pisali jakis czas ze soba i sie urwalo
my im pomożemy znaleźć wspólny temat i wyluzować trochęBozia3, ivf-ivf, Dziobak, efcia, Iwone, kapturnica, pierwiastka, ComeToMeBaby, satori, Sabina, beates, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:mogą pisać tu na forum, nie ma problemu
my im pomożemy znaleźć wspólny temat i wyluzować trochęna pewno znajdą wiele kompetentnych porad co do przyszłego życia...
efcia, caffe, ComeToMeBaby, satori, Sabina, Mega lubią tę wiadomość