35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:dwoje rozbitków.... czasami takie historie się zdarzają....
jakby cuś z tego wyszlo to chyba bym padła
chociaż nie powiem zieć przystojny i "teściowa" fajna babkacaffe, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, satori, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Adas znowu uspil mi chlopa. Co wieczor jest tak. Ja potem przychodze do lozka i budze chlopa, a on nagle pelny zycia ( 23.30 np. ) i zbiega na dol, bo ma milion waznych spraw, ktorych nie zrobil.
Dobrze, ze mam Was, bo tak co wieczor samej siedziec?Bozia3, ivf-ivf, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, moremi, satori, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adas znowu uspil mi chlopa. Co wieczor jest tak. Ja potem przychodze do lozka i budze chlopa, a on nagle pelny zycia ( 23.30 np. ) i zbiega na dol, bo ma milion waznych spraw, ktorych nie zrobil.
Dobrze, ze mam Was, bo tak co wieczor samej siedziec?
Moi też śpią, a ja Bonda oglądamefcia, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Adas znowu uspil mi chlopa. Co wieczor jest tak. Ja potem przychodze do lozka i budze chlopa, a on nagle pelny zycia ( 23.30 np. ) i zbiega na dol, bo ma milion waznych spraw, ktorych nie zrobil.
Dobrze, ze mam Was, bo tak co wieczor samej siedziec??
efcia, Dziobak, caffe, pierwiastka, Magda*, Mega lubią tę wiadomość
-
Melduję, że Wojtek wreszcie osłuchowo czysty. Ufff... Jeszcze tylko ze 3 dni mamy go profilaktycznie inhalować i 1-2 podawać probiotyk. Napędził nam trochę strachu.
Witam Wszystkie, zwłaszcza nową koleżankę , gratuluję nowej ciąży i trzymam kciuki za potrzebujące.
Bozia3, Dziobak, efcia, caffe, Wielebnaxx, pierwiastka, ComeToMeBaby, moremi, satori, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:eeeejjj właśnie - a optymalni piją wódę?
pija raz na ruski rok
niestety moj mezu odkad uporal sie z choróbskiem przestal stosowac diete, mowi ze nie wie ile pozyje i nie chce se niczego odmawiac ( tzn je to co zrobie, ale niestety lubi raz na jakis czas nażrec sie cukera)Bozia3, caffe, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia zrobimy to obiecuje Ci ,a u mnie slowo drozsze pieniedzy (czy jak to tam szlo )Bozia3 wrote:no to anna maria....zdrowie...
ja CI ugotuję - co sobie zażyczysz....a Ty mnie poczęstujesz tym łososiem z desek...gra gitara?
Bozia3, caffe, BISCA lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:pija raz na ruski rok
niestety moj mezu odkad uporal sie z choróbskiem przestal stosowac diete, mowi ze nie wie ile pozyje i nie chce se niczego odmawiac ( tzn je to co zrobie, ale niestety lubi raz na jakis czas nażrec sie cukera)efcia, satori, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość