X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • efcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    nie ,on bedzie w PL caly luty

a nie bedzie wracal przez Guben albo Frankfurt, bo to juz rzut beretem od nas ;-)

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jutro ostatki...zapraszam brata z bratową i mamę....upieczemy chrust - (bo wczoraj po pączkach wymiękliśmy), do tego zrobię deskę serów, kabanosy, winogrona itp, sałatkę z wędzonego kurczaka z serem żółtym, kukurydzą, orzechami, koperkiem i majonezem, jeszcze jaja przepiórcze w sosie jogurtowo-majonezowym i zielonym groszkiem. Papryczki na ostro nadziewane fetą i może jakiś śledź - może być?
    to na którą się trzeba jutro do Ciebie wbić?

anna maria, ivf-ivf, efcia, Bozia3, pierwiastka, satori, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bo w plodne to ja sie ostatnio drapiezna zrobilam i sie na chlopa rzucam. To chyba natura mi mowi, ze trzeba, bo ostatnia szansa. Ale natura nie przewidziala, ze kaze chlopu ogumienie stosowac. ;-)
    Ty to mi trochę koleżanko wyglądasz na rozchwianą....albo co najmniej niezdecydowaną....czy czasami nie masz pomysłu zerwania tej gumy zębami i zmajstrowanie Helenki? He?

anna maria, ivf-ivf, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, juz sie pakuje! Moge przywiezc 1,5 kg plat wedzonego lososia na wkupne. ;-)

efcia, Bozia3, anna maria, ivf-ivf, Sabina, BISCA, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    na 18.00 czym chata bogata...:)

efcia, anna maria, Dziobak, ivf-ivf, caffe, satori, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

o to to
    jak juz mowilam mam wolny wekend, wiec dawaj adresa

Bozia3, anna maria, caffe, pierwiastka lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    On przekracza granice w Swiecku ,no ale Poznan -Gubin tez pociagi kursuja ;-)
    efcia wrote:
    a nie bedzie wracal przez Guben albo Frankfurt, bo to juz rzut beretem od nas ;-)

efcia lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty to mi trochę koleżanko wyglądasz na rozchwianą....albo co najmniej niezdecydowaną....czy czasami nie masz pomysłu zerwania tej gumy zębami i zmajstrowanie Helenki? He?
    Nie nie. Dzieckom mowimy zdecydowane nie, seksowi w dni plodne tak. Sama nie wiem co mnie tak w te plodne ostatnio nosi. Ale reszta cyklu to totalna olewka - chlop mozr noe istniec. ;-)

efcia lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, juz sie pakuje! Moge przywiezc 1,5 kg plat wedzonego lososia na wkupne. ;-)
    ooo dawaj...:) zrobimy roladę z łososia wędzonego - z serkiem mascarpone i koperkiem..:)

anna maria, efcia, pierwiastka, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• efcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    On przekracza granice w Swiecku ,no ale Poznan -Gubin tez pociagi kursuja ;-)

a myslałam ze autem, to mógłby lekko odbic i byłby u nas ;-)

anna maria lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Nie nie. Dzieckom mowimy zdecydowane nie, seksowi w dni plodne tak. Sama nie wiem co mnie tak w te plodne ostatnio nosi. Ale reszta cyklu to totalna olewka - chlop mozr noe istniec. ;-)
    ja tak mam od lat.....czy chcę dziecka czy nie - hormony mi walą w okolicach owulki - potem mogę se....że tak powiem paznokcie piłować.....:)

Dziobak, efcia, anna maria, caffe, pierwiastka, satori, Sabina, Mega, Berenika lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ooo dawaj...:) zrobimy roladę z łososia wędzonego - z serkiem mascarpone i koperkiem..:)
    Znaczy jak? Opowiadaj!

anna maria lubi tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia Bajkal widzialas ? bo mam zamiar marzenie spelnic i za 5 lat pojechac tam ,koleja :-)

efcia, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja tak mam od lat.....czy chcę dziecka czy nie - hormony mi walą w okolicach owulki - potem mogę se....że tak powiem paznokcie piłować.....:)

to cos jak u mnie, ale chęci mam zaraz po @ az do owulki, potem tez moge paznokcie pilowac ;D

Bozia3, caffe, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bozia Bajkal widzialas ? bo mam zamiar marzenie spelnic i za 5 lat pojechac tam ,koleja :-)
    zazdroszczę pomysłu - nie byłam tam, ale z chęcią bym się wybrała....
    za jakieś dwa lata planujemy wyprawę w głąb Rosji - ośrodek położony w ich lasach, nad jeziorem itp.....pływająca knajpa, kilka rodzai saun - w tym jedna jakby kocioł nad ogniskiem - wchodzisz do gara na zupę, a pod Tobą ognisko..albo sauna Robinsonada - na odludziu ...jako atrakcje polowania, łowiectwo ryb itp...no i do Moskwy około 300 km, do Smoleńśka 200, do Petersburga około 500 - wszystko można zaliczyć :)

efcia, Dziobak, ivf-ivf, anna maria, caffe, ComeToMeBaby, satori, Sabina, Magda*, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Znaczy jak? Opowiadaj!
    może być takie coś - jadłam - bardzo dobre - szpinak albo koperek...
    http://www.wszelkieprzepisy.pl/rolada-szpinakowa/rolada-szpinakowa-z-lososiem

Dziobak, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez Rosja strasznie po glowie chodzi. A po "Gogolu w czasach Googla" Radziwinowicza jeszcze bardziej.

Bozia3, anna maria, caffe, Magda* lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może być takie coś - jadłam - bardzo dobre - szpinak albo koperek...
    http://www.wszelkieprzepisy.pl/rolada-szpinakowa/rolada-szpinakowa-z-lososiem
    Wyglada super. Ale co zamiast ricoty mozna? Bo nie dostane u mnie na wsi.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Wyglada super. Ale co zamiast ricoty mozna? Bo nie dostane u mnie na wsi.
    można każdy inny, najlepiej mascarpone, albo.....każdy ser tłusty i gładki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:16

Dziobak, caffe lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mykam Dziopki..:) śpijcie dobrze :)

anna maria, pierwiastka, efcia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 13251 13252 13253 13254 13255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ