35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:jutro ostatki...zapraszam brata z bratową i mamę....upieczemy chrust - (bo wczoraj po pączkach wymiękliśmy), do tego zrobię deskę serów, kabanosy, winogrona itp, sałatkę z wędzonego kurczaka z serem żółtym, kukurydzą, orzechami, koperkiem i majonezem, jeszcze jaja przepiórcze w sosie jogurtowo-majonezowym i zielonym groszkiem. Papryczki na ostro nadziewane fetą i może jakiś śledź - może być?
anna maria, ivf-ivf, efcia, Bozia3, pierwiastka, satori, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bo w plodne to ja sie ostatnio drapiezna zrobilam i sie na chlopa rzucam. To chyba natura mi mowi, ze trzeba, bo ostatnia szansa. Ale natura nie przewidziala, ze kaze chlopu ogumienie stosowac.
anna maria, ivf-ivf, Magda*, BISCA lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ty to mi trochę koleżanko wyglądasz na rozchwianą....albo co najmniej niezdecydowaną....czy czasami nie masz pomysłu zerwania tej gumy zębami i zmajstrowanie Helenki? He?
efcia lubi tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Nie nie. Dzieckom mowimy zdecydowane nie, seksowi w dni plodne tak. Sama nie wiem co mnie tak w te plodne ostatnio nosi. Ale reszta cyklu to totalna olewka - chlop mozr noe istniec.
Dziobak, efcia, anna maria, caffe, pierwiastka, satori, Sabina, Mega, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja tak mam od lat.....czy chcę dziecka czy nie - hormony mi walą w okolicach owulki - potem mogę se....że tak powiem paznokcie piłować.....
to cos jak u mnie, ale chęci mam zaraz po @ az do owulki, potem tez moge paznokcie pilowacBozia3, caffe, pierwiastka, satori lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia Bajkal widzialas ? bo mam zamiar marzenie spelnic i za 5 lat pojechac tam ,koleja
za jakieś dwa lata planujemy wyprawę w głąb Rosji - ośrodek położony w ich lasach, nad jeziorem itp.....pływająca knajpa, kilka rodzai saun - w tym jedna jakby kocioł nad ogniskiem - wchodzisz do gara na zupę, a pod Tobą ognisko..albo sauna Robinsonada - na odludziu ...jako atrakcje polowania, łowiectwo ryb itp...no i do Moskwy około 300 km, do Smoleńśka 200, do Petersburga około 500 - wszystko można zaliczyćefcia, Dziobak, ivf-ivf, anna maria, caffe, ComeToMeBaby, satori, Sabina, Magda*, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Wyglada super. Ale co zamiast ricoty mozna? Bo nie dostane u mnie na wsi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 23:16
Dziobak, caffe lubią tę wiadomość