35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pieknie to opisalas az chce sie tam bycBozia3 wrote:zazdroszczę pomysłu - nie byłam tam, ale z chęcią bym się wybrała....
za jakieś dwa lata planujemy wyprawę w głąb Rosji - ośrodek położony w ich lasach, nad jeziorem itp.....pływająca knajpa, kilka rodzai saun - w tym jedna jakby kocioł nad ogniskiem - wchodzisz do gara na zupę, a pod Tobą ognisko..albo sauna Robinsonada - na odludziu ...jako atrakcje polowania, łowiectwo ryb itp...no i do Moskwy około 300 km, do Smoleńśka 200, do Petersburga około 500 - wszystko można zaliczyćcaffe, Bozia3, efcia lubią tę wiadomość
-
Szczesliwej podrozy.
My juz pozegnalismy ostatniego goscia . Uff.
Moja mama z zabiegu, ktory miala dzis, zadowolona (zastrzyk z osocza bogatoplytkowego). Tzn teraz ja boli bardziej, ale profesor i wszystkie pacjentki z sali (3) zapewnialy, ze w ciagu 3-4 tyg bol przejdzie. Bol barku.
Zaprzyjaznila sie z jedna pania z naszego miasta i juz sie umowily w tym samym dniu na kontrole, wiec razem sobie pojada i pani sie dolozy do paliwa.
Ciesze sie, bo bardzo jej ten bark dokuczal, szczegolnie przy obsludze mojej siostry.
Alleluja.
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 11:54
moremi, satori, macduska, ComeToMeBaby, anna maria, beates, Bozia3, pierwiastka, Aasiula, efcia, BISCA, ania.g, Dziobak, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Kontrola, kontrola, tralalala, Magdala, aaaaa
Dobrze, że mama zadowolona. Trzymam kciuki za pozytywne efekty zabiegu.Aasiula, efcia, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Mam pytanie na pierwsza wizyte w Artemidzie trzeba miec jakies badania?
I w jakim dniu cyklu najlepiej ?
Zastanawiam sie czy szybciej tam nie uderzycmalgos741, anna maria, beates, Sabina, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
spadam zaraz dom roboty... eh i do tego jeszcze nocna robota..
Ps. Asiula zabierz wszystkie badania...i jakie miałaś stymulacje... ja na pierwszą trafiłam na owulkę to choć wiedziałam że mam jajko ...no i do roboty... tak przy okazji...Sabina, Aasiula, efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bozia Bajkal widzialas ? bo mam zamiar marzenie spelnic i za 5 lat pojechac tam ,koleja
W ogole kreca mnie takie inne kierunki wakacji,nieco dzikie dla mnie i egzotyczne a nie stsndardowa ibiza czy kreta,niemowieze to zle,ale ja czasamimam ochote na cos dzikiego innego.
A jeszcze przed konfloktem na ukrainie marzyl mi sie krym
Dzien dobryDziobak, Magdala, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bry
wstalam rano, dziecka nie ma ale jest sms
" Mami spie dzisiaj u kolezanki, nie jestem pijana, bede jutro, Kocham Cie "
i drugi
" dzwonił do mnie tata w nocy, narąbany masakrycznie, kazal mi gadac z jakimś niemcem Manuelem, ale nic nie slyszalam taki byl hałas"
Boszsz a ja grzecznie poszlam spac, gupia ja moglam gdzies na imprezke sie wkrecic
mezu bardzo rzadko pije, wiec wyobrazam sobie jego kaca, oby do jutra wytrzezwial, bo musi przeciez jakos wrócić
ciekawe kiedy sie odezwie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 10:39
Sabina, pierwiastka, Dziobak, macduska, moremi, Aasiula, Mega, Magdala, ComeToMeBaby, anna maria, Bozia3, beates, caffe, Mimbla, Berenika, malgos741, satori lubią tę wiadomość