35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a bo nie wiem sama co lepsze...może faktycznie czasami dobrze się tym cukerem zresetować....życie i tak jest kruche....
dlatego ja tez czasami, ale naprawde czasami robie takiego reseta np w świeta albo tlusty czwartekBozia3, moremi, BISCA, Magda* lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A co Ty tak w te płodne celujesz?
caffe, ivf-ivf, Dziobak, anna maria, pierwiastka, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Efcia Michalowi juz temat nadalam
szybka jestes
moja na imprezie ze znajomymi, wlasnie z nia pisalam wino odlozyli na inna okazje dzisiaj pija wóde , wiec lepiej niech dzisiaj nie zagaduje
a wogole to juz wrocil?
caffe, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
ivf-ivf wrote:A co Ty tak w te płodne celujesz?
caffe, efcia, anna maria, ivf-ivf, moremi, satori, Sabina, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak na powaznie to jestem szczesliwa ze juz 6 lat udalo nam sie z nowotworem wygrac
i wierze ze nie bedzie nawrotow ,no to lyka rumu za to iwy ze mna
efcia, caffe, Dziobak, Bozia3, ivf-ivf, Iwone, pierwiastka, macduska, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Mimbla, satori, beates, Sabina, Magda*, ania.g, BISCA, Mega, gosia7122, Berenika lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Bozia jak gotujesz tak jak opisujesz to zgadzam sie na wszystko
anna maria, efcia, Dziobak, ivf-ivf, Wielebnaxx, pierwiastka, macduska, satori, beates, Sabina, Magda*, ania.g, BISCA lubią tę wiadomość
-
nie ,on bedzie w PL caly lutyefcia wrote:szybka jestes
moja na imprezie ze znajomymi, wlasnie z nia pisalam wino odlozyli na inna okazje dzisiaj pija wóde , wiec lepiej niech dzisiaj nie zagaduje
a wogole to juz wrocil?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2016, 22:53
efcia lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dziewczyny tak na powaznie to jestem szczesliwa ze juz 6 lat udalo nam sie z nowotworem wygrac
i wierze ze nie bedzie nawrotow ,no to lyka rumu za to iwy ze mna
Aniu znam twoja radość bo dokladnie to samo przechodzilam, u nas mija wlistopadzie 7 latanna maria, Bozia3, ivf-ivf, ComeToMeBaby, moremi, satori, Sabina, BISCA, ania.g, gosia7122, Berenika lubią tę wiadomość
-
musialas ? ale mi sie chce jedzeniaBozia3 wrote:jutro ostatki...zapraszam brata z bratową i mamę....upieczemy chrust - (bo wczoraj po pączkach wymiękliśmy), do tego zrobię deskę serów, kabanosy, winogrona itp, sałatkę z wędzonego kurczaka z serem żółtym, kukurydzą, orzechami, koperkiem i majonezem, jeszcze jaja przepiórcze w sosie jogurtowo-majonezowym i zielonym groszkiem. Papryczki na ostro nadziewane fetą i może jakiś śledź - może być?
Bozia3, ivf-ivf lubią tę wiadomość