35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
,
Nadgonilam!
Do mnie z rana przyszla @.A wiec od jutra wbijam dodatkowo Puregon.
Uff.
Reni, Sabina, efcia, moremi, Dziobak, Magdala, gretka, Aasiula, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, beates, paszczakin, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Heja babeczki. Ja po tych suplach wszystkich co je łykam powinnam jak na skrzydłach latać a tymczasem idę spać razem z pierwszą kura. Dziś będzie fajny dzień lecę zaraz na ćwiczenia is z młodym a po obiedzie do kina na niedźwiedzia w nowym jorku. Milej soboty.
Magda*, efcia, moremi, Aasiula, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny*aga* wrote:Dziewczyny a stosowałyście kiedyś może proszek zasadowy? Nigdy nie miałam takiego preparatu a zaciekawiła mnie jego ulotka łącznie z tym że gdzieś wyczytałam że jest polecany na zgagę w ciąży i zastanawiam się nad jego cudowną mocą
Tylko ze 2 razy zazylam,ohyda,smakuje czysta chemia,nie bylam w stanie uzyc wiecej
Na odkwaszenie organizmu woda z cytyna dobraefcia, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Rany jaka u nas wichura. Drzewa sie ponoc wywalaja.
Mam zakaz wychodzenia z domu. I kombinuje co na obiad zrobic z tego co zostalo w lodowce z zeszlego tygodnia.
Asiula, tak jak Malgos mowi, wez swoje aktualne badania hormonow itp, jezeli masz to diagnostyke oraz opis kilku ostatnich stymulacji (co bralas, dawka i w ktory dniu cyklu, efekt czyli jaki przyrost jajek i endometrium).
Dobryefcia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ello. Ja dzis sama z Adasiem, corka na zawodach, chlop w pracy.
Wlasnie obralam dziecku mandarynke, mial zjesc. Przychodze za chwile, patrze, a mandarynke je Swinka Peppa! Cale ryło ma umazane sokiem, mandarynka rozdziabana po sofie... No co za swinia sie nam trafila?? Adas zadowolony, on lubi kiedy jego pluszaki jedza...Wielebnaxx, efcia, Mega, Sabina, macduska, Bozia3, Magdala, moremi, caffe, Mimbla, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
no w koncu, mezu sie odezwał, tak jak myslalam nie pamieta telefonu do córy
kaca giganta ma, powiedzial ze conajmniej przez rok nie pije, czyli tradycyjnie, reset raz na rokMega, Sabina, Bozia3, Magdala, moremi, beates, caffe, Mimbla, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
Witam, nadaje z łóżka, mąż sprząta
aż dziwne że ma siłę, bo wczoraj też poimprezowal z kolegami, ale oznacza nie ma wyjścia jak ja chora, to on musi
No i po pijaku zgubił dowód osobisty. Na szczęście w knajpie, zadzwonił, jest, można odebraćefcia, Sabina, macduska, Magdala, moremi, caffe, Mimbla, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:A ja to marzylam sobie o syberii latem,serio
W ogole kreca mnie takie inne kierunki wakacji,nieco dzikie dla mnie i egzotyczne a nie stsndardowa ibiza czy kreta,niemowieze to zle,ale ja czasamimam ochote na cos dzikiego innego.
A jeszcze przed konfloktem na ukrainie marzyl mi sie krym
Dzien dobryDziobak, anna maria, Magdala, moremi, Magda*, efcia, Mega, Reni, Berenika, satori lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Za male czyli ile?
To dopiero 10dc.
Zwiększył mi dawkę estrofemu. Anatolka z wątku IVF podpowiada, że powinno być w okolicach 10mm i wtedy włączy dalsze leki. Myślę, że do środy podgoni.
Ja jestem na cyklu stymulowanym estrofemem. Nie na naturalnym.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 15:27
Magdala, Mimbla, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:Super Bozia
ja bym chciala kiedys namowic E na wakacje w tamte rejony
Problem wtym ze daleko i E jest rusofobem,ah zreszta E podobnie mysli o Polsce ;P
To sie nazywa niekonsekwencja w pogladach hłe hłe hłe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 15:38
ivf-ivf, Bozia3, efcia, Magda*, anna maria lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Super Bozia
ja bym chciala kiedys namowic E na wakacje w tamte rejony
Problem wtym ze daleko i E jest rusofobem,ah zreszta E podobnie mysli o Polsce ;P
Bozia a ty etnicznie jestes ukrainka,rosjanka ?
Mieszkałam tam do 10 roku życia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 15:42
ivf-ivf, efcia, Dziobak, Magda*, ComeToMeBaby, Magdala, Sabina, BISCA, Berenika, satori lubią tę wiadomość