X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    Opowiadal mi jak w wojsku przygotowywali ich do walki z wojskami rosyjskimi/polskimi ,w razie napasci ;)

Ale E wie ze ja sie mocno utozsamiam z moim krajem,mam wielki szacunek i sentyment moze nie do panswa jako takiego ale do kraju i naszej historii,i nie ma zgrzytow na tym punkcie :-)
    I jak mowilam ze chcialabym by nasz syn mial za drugie imie ,imie slowianskie to mnie poparl no i tak mamy Sebastiaana Milosza (z polskimi literami):-)

No to mnie uspokoilas :-P bo ja to reaguje alergiczne jak ktoś się pogardliwie o moim kraju wypowiada :-)

kapturnica, Magda*, caffe, Dziobak, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ja też nie lubię...:) To niestety fałszywa, barbarzyńska nacja bez własnej państwowości....Są wyjątki, ale bardzo niewiele....może to jak z ciapatymi...:)
    Tja,historia pokazala swoje,
    Ale ja mam znajoma ukrainke i darze ja sympatia.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    No to mnie uspokoilas :-P bo ja to reaguje alergiczne jak ktoś się pogardliwie o moim kraju wypowiada :-)
    Mam to samo,ale wiesz ,ludzie czesto jada na sterotypach

ivf-ivf, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ivf-ivf wrote:
    Pewnie nie uwierzycie, ale moje dzieci bez smoka od urodzenia, po prostu nie dałam :-)
    U mnie corka nie chciala nigdy, a Adas oddal sam jak mial 7 miechow.
    Za to z nocnika wstaje, nie chce golym tylkiem siedziec, bo zimne. W spodniach czasem posiedzi. ;-)

ivf-ivf, Sabina, efcia, Iwone, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co dobrego z ciasta filo,dziewczyny?

• ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Za to z nocnika wstaje, nie chce golym tylkiem siedziec, bo zimne. W spodniach czasem posiedzi. ;-)

Termoforem ogrzewaj ;-)

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Twój się fajnie rozwija z tego co czytam.

Dziobak lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Twój się fajnie rozwija z tego co czytam.
    Oprocz mowy to faktycznie. Grafomotorycznie tez super, ponad wiek. Ale ja z nim siedze i robie rozne rzeczy, bo zdaje sobie sprawe, ze jak pojdzie do przedszkola, to bedzie 6 godzin w kaluzy lezal...

caffe, kapturnica, efcia, Iwone, moremi, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Oprocz mowy to faktycznie. Grafomotorycznie tez super, ponad wiek. Ale ja z nim siedze i robie rozne rzeczy, bo zdaje sobie sprawe, ze jak pojdzie do przedszkola, to bedzie 6 godzin w kaluzy lezal...
    Mój jak czegoś nie robi dobrze, to tego nie robi... Jak już wie, ze umie, to robi...

Ale on lubi kombinować, nie lubi prostych zabaw typu jeżdżenie samochodami.

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mój jak czegoś nie robi dobrze, to tego nie robi... Jak już wie, ze umie, to robi...

Ale on lubi kombinować, nie lubi prostych zabaw typu jeżdżenie samochodami.
    To co lubi? Moj lubi jezdzic samochodem. :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widać ze sobota, pustki na forum ;)
    My po obiadokolacji, babcia robi sałatkę, bo moje dziecko uwielbia :) Nawet piwko wypikam , bezalkoholowe oczywiście :) mąż znalazł sklep, gdzie są piwa Bavaria :)

anna maria, Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja Hela smoczka cycka ,ale to moj blad do 3 mies nie dawalm a potem raz zaplakal i mi sie wydawalo ze bedzie z tego Jakis teatr wiec jej dalam smoka :-) no i tak zostalo do dzis ,ze wszystkim innym jest super duzo mowi po polsku i niemiecku (nie uczylam automatycznie wchodzi ) ostanio mowi tata kocham :-)(tego nauczylam ) :-)

Sabina, Dziobak, efcia, Iwone, caffe, moremi, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jestes uratowana co bedziesz w sobote o suchym pysku siedziec ;-) bawaria dobra jest chyba Elf tez je pila
    Sabina wrote:
    Widać ze sobota, pustki na forum ;)
    My po obiadokolacji, babcia robi sałatkę, bo moje dziecko uwielbia :) Nawet piwko wypikam , bezalkoholowe oczywiście :) mąż znalazł sklep, gdzie są piwa Bavaria :)

Sabina lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak sobie mysle ze Helka odnalazla by sie w Norweskim przedszkolu ,ona uwielbia bawic sie w kaluzach :-)

Dziobak, Sabina, kapturnica, efcia, Iwone, caffe, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    A tak sobie mysle ze Helka odnalazla by sie w Norweskim przedszkolu ,ona uwielbia bawic sie w kaluzach :-)
    Chyba kazde dziecko to uwielbia, jak juzbpozna co to. ;-) Ale fajnie jak dzieciaki tez sie czegos ucza w przedszkolu, a nie tylko wode z wiaderka do wiaderka przelewaja. ;-)

anna maria, Iwone, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EEE Dziobak nie narzekaj .Wiesz jak Ci dzieki temu na starosc bedzie polewał jak Parkinsona juz bedziesz miala ;)

Sabina, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    EEE Dziobak nie narzekaj .Wiesz jak Ci dzieki temu na starosc bedzie polewał jak Parkinsona juz bedziesz miala ;)
    Jak sam reumatyzmu nie bedzie mial. ;-)

kapturnica, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry! Magda konto usunęła?

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Bry! Magda konto usunęła?
    Ano jak widac usunela.

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wygląda na to, że tak. Szkoda bo bardzo ją lubiłam.

Ale czemu?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 20:26

‹‹ 13255 13256 13257 13258 13259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ