35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda* wrote:Opowiadal mi jak w wojsku przygotowywali ich do walki z wojskami rosyjskimi/polskimi ,w razie napasci
Ale E wie ze ja sie mocno utozsamiam z moim krajem,mam wielki szacunek i sentyment moze nie do panswa jako takiego ale do kraju i naszej historii,i nie ma zgrzytow na tym punkcie
I jak mowilam ze chcialabym by nasz syn mial za drugie imie ,imie slowianskie to mnie poparl no i tak mamy Sebastiaana Milosza (z polskimi literami)
No to mnie uspokoilasbo ja to reaguje alergiczne jak ktoś się pogardliwie o moim kraju wypowiada
kapturnica, Magda*, caffe, Dziobak, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:No ja też nie lubię...
To niestety fałszywa, barbarzyńska nacja bez własnej państwowości....Są wyjątki, ale bardzo niewiele....może to jak z ciapatymi...
Ale ja mam znajoma ukrainke i darze ja sympatia.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ivf-ivf wrote:Pewnie nie uwierzycie, ale moje dzieci bez smoka od urodzenia, po prostu nie dałam
Za to z nocnika wstaje, nie chce golym tylkiem siedziec, bo zimne. W spodniach czasem posiedzi.ivf-ivf, Sabina, efcia, Iwone, moremi, BISCA, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Twój się fajnie rozwija z tego co czytam.
caffe, kapturnica, efcia, Iwone, moremi, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Oprocz mowy to faktycznie. Grafomotorycznie tez super, ponad wiek. Ale ja z nim siedze i robie rozne rzeczy, bo zdaje sobie sprawe, ze jak pojdzie do przedszkola, to bedzie 6 godzin w kaluzy lezal...
Ale on lubi kombinować, nie lubi prostych zabaw typu jeżdżenie samochodami.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWidać ze sobota, pustki na forum
My po obiadokolacji, babcia robi sałatkę, bo moje dziecko uwielbiaNawet piwko wypikam , bezalkoholowe oczywiście
mąż znalazł sklep, gdzie są piwa Bavaria
anna maria, Mega, kapturnica, efcia, moremi, BISCA, malgos741, satori lubią tę wiadomość
-
Moja Hela smoczka cycka ,ale to moj blad do 3 mies nie dawalm a potem raz zaplakal i mi sie wydawalo ze bedzie z tego Jakis teatr wiec jej dalam smoka
no i tak zostalo do dzis ,ze wszystkim innym jest super duzo mowi po polsku i niemiecku (nie uczylam automatycznie wchodzi ) ostanio mowi tata kocham
(tego nauczylam )
Sabina, Dziobak, efcia, Iwone, caffe, moremi, BISCA, satori, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
No to jestes uratowana co bedziesz w sobote o suchym pysku siedziec
bawaria dobra jest chyba Elf tez je pila
Sabina wrote:Widać ze sobota, pustki na forum
My po obiadokolacji, babcia robi sałatkę, bo moje dziecko uwielbiaNawet piwko wypikam , bezalkoholowe oczywiście
mąż znalazł sklep, gdzie są piwa Bavaria
Sabina lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:A tak sobie mysle ze Helka odnalazla by sie w Norweskim przedszkolu ,ona uwielbia bawic sie w kaluzach
Ale fajnie jak dzieciaki tez sie czegos ucza w przedszkolu, a nie tylko wode z wiaderka do wiaderka przelewaja.
anna maria, Iwone, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny