35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zarezerwowalam hotel na Mistrzostwa z udzialem dziecka. Pare tysi poleci na jeden weekend. Ale co tam!
Marzec to w ogole slaby miesiac w No, bo oplaca sie samochody ( ja mam 2, o losie ), jest tez oplata gruntowa i oplaty za dom. A tu jeszcze swieta...
Jakby co, to wyslecie jakas paczkje z zarciem, nie?ivf-ivf, Mega, moremi, anna maria, Sabina, Mimbla, efcia, BISCA, macduska, satori lubią tę wiadomość
-
Cos tam Ci podesle ,kielbache jaka i czipsy
moze byc ?
Dziobak wrote:Zarezerwowalam hotel na Mistrzostwa z udzialem dziecka. Pare tysi poleci na jeden weekend. Ale co tam!
Marzec to w ogole slaby miesiac w No, bo oplaca sie samochody ( ja mam 2, o losie ), jest tez oplata gruntowa i oplaty za dom. A tu jeszcze swieta...
Jakby co, to wyslecie jakas paczkje z zarciem, nie?Dziobak, Sabina, Mimbla, efcia, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
Właśnie skończyłam robić pączki. 4 godziny się zeszło z nimi, ale wyszło ponad 100
chce która? Samo zdrowie mąka i cukier,a i ziemniaki. Zarabiste wyszły z tymi ziemniakami, bardzo chrupiące. To co pijemy? Pijemy! Ania za te 6 lat, Sabcia coby dalej super było i za resztę potrzebujących też. Otwieram różowe carlo rossi
Mimbla, kapturnica, Sabina, anna maria, efcia, BISCA, Berenika, Iwone, macduska, satori, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
O carlo rossi kobiety wino i spiew .przysiade sie chetniesandra80 wrote:Właśnie skończyłam robić pączki. 4 godziny się zeszło z nimi, ale wyszło ponad 100
chce która? Samo zdrowie mąka i cukier,a i ziemniaki. Zarabiste wyszły z tymi ziemniakami, bardzo chrupiące. To co pijemy? Pijemy! Ania za te 6 lat, Sabcia coby dalej super było i za resztę potrzebujących też. Otwieram różowe carlo rossi
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Chciałam sie ponownie przywitać, byłam tu już na forum jakiś czas temu.
Przypomnę że mam 40 lat i 6 miesięcy temu urodziłam córeczkę. Od tego cyklu staramy się o rodzeństwo dla niej, chociaż ma już jedną siostrę ale starszą o 19 lat.
Wczoraj była owulacja No i zobaczymy jaki będzie efekt. Za bardzo się nie nastawiam bo to dopiero początkiIwone, Sabina, Mega, BISCA, Bozia3, Wielebnaxx, ComeToMeBaby, ania.g, megan8 lubią tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg