35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Bozia, to co masz wpisane w miejscu urodzenia? ZSRR? Moja mama tez urodzona we Lwowie, w starym zielonym dowodzie miala wpisane ZSRR, a w szkole mowili do niej Ukrainka.
Dziobak, Mega, Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
wrote:A w jakim jezyku tam rozmawialas?
Moj ojciec z kolei byl przesiedlencem i kiedys znalazlam korespondecje jego mamy ,byla w jezyku rosyjskim,tata tez mial w dowodzie ze urodzony na terenach ZSRR
Teraz już by tak łatwo nie było - znaczy bez problemu oglądam filmy, czytam albo przysłuchuję się rozmowie po rosyjsku czy po ukraińsku, ale zbudować wypowiedź jest mi już trudno...Magdala, Mega, Sabina, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki,
Chciałam się podzielić dobrą nowiną, mianowicie - wreszcie się wyspałam.
Samopoczucie zaraz dużo lepsze! No i jeszcze ta pogoda "na plusie".
Tak więc dziś od rana staram się dbać o kondycję: dużo ruszam się, sprzątam, wyrzuciłam stos niepotrzebnych rzeczy.
Muszę przyznać, Puregon w penie jak zawsze, przyjemnie się wbija. Nie mam porównania z Menopurem ale wiem że tamten się miesza. Puregon jest jak zabawka. Igiełka mikro. Żyć nie umierać..Nawet hiperki przestałam się już bać. Dziwne.
Zbieramy się na dłuższą wędrówkę z psiną do parku. W Katowicach piękne słońce. Trzeba rozruszać zesztywniały odwłok, po ostatnich wojażach.
Miłego dnia!
Magdala, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, anna maria, malgos741, macduska, caffe, Reni, ania.g, efcia, satori, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
Bo teraz to wszystkie takie wrazliwe jakies sie zrobily. Czasy tak zmieniaja czy co?
Wiadomo, ze jak sie przychodzi do grupy to na poczatku jest sie z boku.
Alle mozna poczytac troche wczesniejszych postow, poznac osoby piszace i powoli sie wkrecac.
Co najwazniejsze zadna nowa nie zostala nigdy tu olana. Jezeli cos sie dzieje to jest mnostwo osob do pomocy.
Trzeba zmierzyc sily na zamiary i tyle. Popisac trzy dni i stwierdzic, ze eee nie nie chce mi sie juz jest najlatwiej. To tez jest swojego rodzaju zobowiazanie pisanie tutaj.
A czasami jakie wyznania milosne leca..
kapturnica, ComeToMeBaby, efcia, satori, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bry.
Nadaję z łóżka.
I bynajmniej nie z powodu choroby
Trzeba się w końcu przestać obijać, tylko porządnie zabrać z majstrowanie dziecia.
Ileż można czekać na te dwie krechy ?Bozia3, macduska, Mega, malgos741, Sabina, Mimbla, Aasiula, BISCA, beates, efcia, ania.g, Iwone, ComeToMeBaby, satori, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Maredd witaj ponownie
przypomiam sobie Ciebie
wieki minęły
p.s. nadal jest tu ten troll z którym się kiedyś ściełaś, tylko, że teraz zmienia nicki
mam nadzieję, że tym razem olejesz, bo naprawdę nie warto!Mega, Sabina, Iwone, moremi, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWow, tyle jadu w jednym miejscu. A takie miłe byłyście pierwszego dnia.
Cóż pozory mylą.
A teraz po kolei:
Aasiula – pisze:
„Karo mysle ze zbyt pochopnie dochodzisz do takich wnioskow.Kazda z nas sie klimatyzowala jedne ktorej inne dluzej .Trzeba czasu , ale to Twoja decyzja .Powodzenia .”
Być może, ale podczas tych dwóch dni zauważyłam, że to forum to „ Wasze życie „ i uważam, że nie spełnia tego czego powinno? Czyżbyś była na nim tak długo, że tego nie zauważasz.
Kapturnica pisze:
„No i Karo sie nie utrzymala, a szkoda .Bo mogła przezyc z nami nie jedna burze i nie jeden piekny wschód słońca.To ,że jestesmy tu zżyte ze soba powinno raczej zachęcac do dołączenia do grupy.No ale tp takie tam moje rpzemyslenia.W każdym razie powodzenia Karo.”
Pisząc, że jesteście w synergii pisałam od serca . Czy ja napisałam, że mnie to zniechęca ?
Dołączyłam do Waszej grypy bo jestem w tym samym wieku i z podobnym problemem co każda z Was. To był główny powód. Nie wiem po co te przemyślenia. Nie pasuję do Was i to wszystko.
sandra80 pisze:
„Karo wydaję mi się, że zostalas tu bardzo życzliwe przyjeta. Kiedyś było trudniej, o wiele trudniej. Tak naprawdę dziewczyny są tu lata, ale jest tu też parę nowych dziewczyn i nikt Cię nie olewa na bank. Ale to Twoja decyzja, którą trzeba uszanować. Powodzenia Karo.”
Pokaż mi w którym miejscu napisałam, że tak nie było, że nie zostałam życzliwie przyjęta. Piszesz, że nikt tu nikogo nie olewa. Naprawdę? Wydawało mi się, że to forum jest po to by wspierać radą zarówno te „stare” jak i „nowe” osoby a tymczasem nie przypominam sobie abyś na moja prośbę o radę odpisała ! Jedyną osobą która poświęciła mojemu wpisowi chwilkę uwagi była moremi. Ale i ona potem pokazała co o mnie myśli klikając lubię wpis satori.
Satori pisze:
„A ja sie mocno zirytowalam po przeczytaniu Twojego postu. Pachnie mi to manipulacją. Ale że co? Że to nasza wina bo za duża synergia tu jest a Ty się boisz? Nikt tu nie jest odpowiedzialny za Twoje uczucia. Tylko Ty.A i piszesz przecież na jeszcze innym wątku. Tam też wpadlas rano i rozdarlas szaty? Czy tylko u nas?A do Magdy się nie porównuj. Magda tu była bardzo długo i byla elementem tej synergii a nie malym kamyczkiem który wpadł do wody i oczekuje wielkiej fali.”
Kobieto w Twoim wpisie jest tyle jadu ile we wszystkich kobrach jadowitych razem wziętych.Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie skomentuje tego... A wierz mi, że mam nieodparta ochotę odpisać Ci w równie chamskim stylu jakiego Ty używasz.
P.s. Musisz być tu autorytetem skoro aż 15 osób polubiło ten wpis. Gratuluję.
A teraz podsumowanie.
Kto Wam dał prawo mnie osądzać ? Dołączyłam do Was i na szczęście szybko zauważyłam, że to forum to istny kurnik i nic więcej. Rościcie sobie prawo do wszystkiego a tymczasem jesteście tylko częścią tego forum i macie takie same obowiązki jak każda inna forumowiczka czyli pomagać.
A Wy tymczasem oczekujecie, że każda nowa osoba się Wam podporządkuje i będzie tańczyła jak zagracie bo inaczej hejt za hejtem leci.
Darujcie sobie kolejne hejty.
I żeby było jasne. Nie jesteście Paniami tego portalu a tylko jego częścia. O czym najwidoczniej już zapomniałyście.
Zatem zamiast pisać o jedzeniu i piciu zajmijcie się istota tego forum albo najzwyczajniej w świecie się spotkajcie w swoim gronie live.
Czy klepanie w klawiaturę prze 3 lata nie wydaje się Wam nudne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 15:55
Wielebnaxx lubi tę wiadomość