X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do widzenia Karo

Mimbla, BISCA, Aasiula, ivf-ivf, ComeToMeBaby, satori, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie da się tylko pisać o staraniach i sluzach

no nie da
    na jaki wątek byś nie weszła wcześniej czy później i tak pisanie schodzi na boczne tory nie związane z prokreacją

Magdala, Mimbla, Aasiula, ivf-ivf, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo36 wrote:
    I żeby było jasne. Nie jesteście Paniami tego portalu a tylko jego częścia. O czym najwidoczniej już zapomniałyście.
    Zatem zamiast pisać o jedzeniu i piciu zajmijcie się istota tego forum albo najzwyczajniej w świecie się spotkajcie w swoim gronie live.
    Czy klepanie w klawiaturę prze 3 lata nie wydaje się Wam nudne?

1. załóż sobie swój własny wątek, będziesz tam mogła pisać tylko o staraniach
    2. nie będziesz nam mówić o czym mamy pisać, rozkazywać możesz na swoim podwórku
    3. spotkania live są, były i będą
    4. nie, nie wydaje się nudne

Aasiula, ivf-ivf, kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smiem zauwazyc, ze ktos puscil baka.

Reni, Mega, BISCA, Aasiula, ivf-ivf, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, moremi lubią tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To test byl, hehe.

Mimbla, Aasiula, Sabina, satori lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam Aasiula?

Aasiula lubi tę wiadomość

35+, czynnik męski uwarunkowany genetycznie. 3 x IVF (12.2014, 04.2015, 02.2016)
    d51054bc0b.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcialam odpowiedziec Karo, ale mi sie odechcialo. Nasze posty przepelnione jadem... Chyba malo dziewcze jeszcze widzialo i slyszalo na tym swiecie. Wracaj do kolka oazowego, wrazliwa istoto.
    A w ogole to gdzie Hera? Az sie prosi dzisiaj pare ripost rzucic...

Bye Karo, nie wracaj tu juz nigdy. Nawet nie wiesz jakie mialas szczescie, ze bylas milo przyjeta.

Mega, Aasiula, ivf-ivf, ania.g, kapturnica, efcia, Sabina, satori, Niuta, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, dobre. No cóż Karo jak ci się nasz kurnik nie podoba to droga wolna. Nikt cię tu na siłę nie trzyma a i błagać żebyś została też nikt nie będzie. A tematów do rozmowy też nam narzucać nie będziesz.
    O ooo i się dowiedziałam, że mamy jakieś obowiązki na forum. Są gdzieś spisane, bo chętnie się z nimi zapoznam po 2 latach ;)

Dziobak, Aasiula, ivf-ivf, megan8, kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, Niuta, moremi, Berenika lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kawa mi stygnie.

Dziobaku, nie unos sie. :-)
    Chce niech pisze, nie chce niech nie pisze. Przeciez to nic nie zmieni.

Peace&love.

Dziobak, Mimbla, BISCA, Mega, Aasiula, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, moremi lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Chcialam odpowiedziec Karo, ale mi sie odechcialo. Nasze posty przepelnione jadem... Chyba malo dziewcze jeszcze widzialo i slyszalo na tym swiecie. Wracaj do kolka oazowego, wrazliwa istoto.

Bye Karo, nie wracaj tu juz nigdy. Nawet nie wiesz jakie mialas szczescie, ze bylas milo przyjeta.

Otoz to.
    Nie bylo np mowy o glutach wiszacych u nosa. A przeciez jeszcze jesienia, ten temat powracal jak bumerang...

Dziobak, Mega, Aasiula, Reni, kapturnica, efcia, Sabina, ComeToMeBaby, satori, moremi, Wielebnaxx lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo36 wrote:
    Wow, tyle jadu w jednym miejscu. A takie miłe byłyście pierwszego dnia.
    Cóż pozory mylą.

A teraz po kolei:

Aasiula – pisze:
    „Karo mysle ze zbyt pochopnie dochodzisz do takich wnioskow.Kazda z nas sie klimatyzowala jedne ktorej inne dluzej .Trzeba czasu , ale to Twoja decyzja .Powodzenia .”

Być może, ale podczas tych dwóch dni zauważyłam, że to forum to „ Wasze życie „ i uważam, że nie spełnia tego czego powinno? Czyżbyś była na nim tak długo, że tego nie zauważasz.

Kapturnica pisze:
    „No i Karo sie nie utrzymala, a szkoda .Bo mogła przezyc z nami nie jedna burze i nie jeden piekny wschód słońca.To ,że jestesmy tu zżyte ze soba powinno raczej zachęcac do dołączenia do grupy.No ale tp takie tam moje rpzemyslenia.W każdym razie powodzenia Karo.”

Pisząc, że jesteście w synergii pisałam od serca . Czy ja napisałam, że mnie to zniechęca ?
    Dołączyłam do Waszej grypy bo jestem w tym samym wieku i z podobnym problemem co każda z Was. To był główny powód. Nie wiem po co te przemyślenia. Nie pasuję do Was i to wszystko.

sandra80 pisze:
    „Karo wydaję mi się, że zostalas tu bardzo życzliwe przyjeta. Kiedyś było trudniej, o wiele trudniej. Tak naprawdę dziewczyny są tu lata, ale jest tu też parę nowych dziewczyn i nikt Cię nie olewa na bank. Ale to Twoja decyzja, którą trzeba uszanować. Powodzenia Karo.”

Pokaż mi w którym miejscu napisałam, że tak nie było, że nie zostałam życzliwie przyjęta. Piszesz, że nikt tu nikogo nie olewa. Naprawdę? Wydawało mi się, że to forum jest po to by wspierać radą zarówno te „stare” jak i „nowe” osoby a tymczasem nie przypominam sobie abyś na moja prośbę o radę odpisała ! Jedyną osobą która poświęciła mojemu wpisowi chwilkę uwagi była moremi. Ale i ona potem pokazała co o mnie myśli klikając lubię wpis satori.

Satori pisze:
    „A ja sie mocno zirytowalam po przeczytaniu Twojego postu. Pachnie mi to manipulacją. Ale że co? Że to nasza wina bo za duża synergia tu jest a Ty się boisz? Nikt tu nie jest odpowiedzialny za Twoje uczucia. Tylko Ty.A i piszesz przecież na jeszcze innym wątku. Tam też wpadlas rano i rozdarlas szaty? Czy tylko u nas?A do Magdy się nie porównuj. Magda tu była bardzo długo i byla elementem tej synergii a nie malym kamyczkiem który wpadł do wody i oczekuje wielkiej fali.”

Kobieto w Twoim wpisie jest tyle jadu ile we wszystkich kobrach jadowitych razem wziętych.Nie zniżę się do Twojego poziomu i nie skomentuje tego... A wierz mi, że mam nieodparta ochotę odpisać Ci w równie chamskim stylu jakiego Ty używasz.
    P.s. Musisz być tu autorytetem skoro aż 15 osób polubiło ten wpis. Gratuluję.

A teraz podsumowanie.
    Kto Wam dał prawo mnie osądzać ? Dołączyłam do Was i na szczęście szybko zauważyłam, że to forum to istny kurnik i nic więcej. Rościcie sobie prawo do wszystkiego a tymczasem jesteście tylko częścią tego forum i macie takie same obowiązki jak każda inna forumowiczka czyli pomagać.
    A Wy tymczasem oczekujecie, że każda nowa osoba się Wam podporządkuje i będzie tańczyła jak zagracie bo inaczej hejt za hejtem leci.
    Darujcie sobie kolejne hejty.
    I żeby było jasne. Nie jesteście Paniami tego portalu a tylko jego częścia. O czym najwidoczniej już zapomniałyście.
    Zatem zamiast pisać o jedzeniu i piciu zajmijcie się istota tego forum albo najzwyczajniej w świecie się spotkajcie w swoim gronie live.
    Czy klepanie w klawiaturę prze 3 lata nie wydaje się Wam nudne?
    OBOWIAZKI !????! Hle hle
    Nie bedziesz nam mowila o czym mamy pisac
    Po chvj wracasz jak to napisalas do tego kurnika !
    Ps teraz masz JAD .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 16:31

BISCA, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, satori lubią tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, dobrze Cie widziec :)

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    Asiula, dobrze Cie widziec :)
    A co , a co ? :)

Mimbla lubi tę wiadomość

• Mimbla Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przeca slyszalam ze mialas problemy ze zdrowiem. Przejsciowe na szczescie.

Aasiula, Sabina, BISCA, satori lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimbla wrote:
    No przeca slyszalam ze mialas problemy ze zdrowiem. Przejsciowe na szczescie.
    No mialam fakt ale na szczescie opakowane i na to konto ide sie napic wody :)

Mimbla, Sabina, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Raz by się faktycznie przydała to jej nie ma. :-)

Dziobak, Mega, ivf-ivf, kapturnica, efcia, BISCA, satori, Niuta, moremi, Wielebnaxx lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W związku z zaistniałą sytuacją ciśnie mi się na usta tylko ten znany suchar. Dzieci powiedzcie zdanie ze słowem ananas. Na co Jasiu,: babcia puściła bąka a na nas leci smród. No to tyle w temacie.

Mega, ivf-ivf, kapturnica, Sabina, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • Mimbla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    No mialam fakt ale na szczescie opakowane i na to konto ide sie napic wody :)

To ja tez ide;).
    Woda w koncu na pewno ma duze znaczenie dla jajek..Woda to zycie!;)

Paa.Wroce wieczorem z jakims cytatem muminkowym, jak tu wywietrzeje.

Aasiula, Mega, Sabina, BISCA, moremi lubią tę wiadomość

d51054bc0b.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym to gadanie o czymś innym na wątku staraniowym to dla mnie jest element wsparcia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 17:05

Aasiula, Dziobak, Mega, kapturnica, efcia, Sabina, satori, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aj tam, panna dymu szukala i tyle. Szkoda baterii w komorce ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 16:47

Aasiula, Mega, ivf-ivf, kapturnica, efcia, Sabina, satori, Mimbla lubią tę wiadomość

‹‹ 13259 13260 13261 13262 13263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ