35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
sandra80 wrote:Właśnie skończyłam robić pączki. 4 godziny się zeszło z nimi, ale wyszło ponad 100
chce która? Samo zdrowie mąka i cukier,a i ziemniaki. Zarabiste wyszły z tymi ziemniakami, bardzo chrupiące. To co pijemy? Pijemy! Ania za te 6 lat, Sabcia coby dalej super było i za resztę potrzebujących też. Otwieram różowe carlo rossi
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A w ogólnie to dzień dobry jako pierwsza i ostatnia ..skończyłam drugi etat
...i kładę się spać ale najpierw muszę coś wyprasować..
satori, Mega, ComeToMeBaby, Mimbla, efcia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
No to o której pierwsza wstanie?
satori, ComeToMeBaby, Mimbla, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Idąc w ślad za Waszą koleżanką opuszczam Wasze forum * i nie tylko Wasze
( konto chwilowo jeszcze zostaje).
Nie wiem dlaczego Wasza koleżanka usunęła konto ale wiem dlaczego ja nie będę się już tu udzielać.
I bynajmniej nie dlatego, że wczorajsze testowanie było pozytywne bo nie było.
Dlaczego zatem? Powód jest banalny: czuję się tu jak piąte koło u wozu.
Widzę w jakiej jesteście synergii ze sobą i nie mam odwagi się między Was pakować.
Niemniej jednak bardzo Wam dziękuję za miłe przyjęcie.
Powodzenia wszystkim.
Niech Wam się wiedzie w zdrowiu i pomyślności
Karo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 07:16
sandra80 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry niedzielnie
Karo mysle ze zbyt pochopnie dochodzisz do takich wnioskow.Kazda z nas sie klimatyzowala jedne ktorej inne dluzej .
Trzeba czasu , ale to Twoja decyzja .Powodzenia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 08:32
Sabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, malgos741, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobery.No i Karo sie nie utrzymala, a szkoda .Bo mogła przezyc z nami nie jedna burze i nie jeden piekny wschód słońca.To ,że jestesmy tu zżyte ze soba powinno raczej zachęcac do dołączenia do grupy.No ale tp takie tam moje rpzemyslenia.W każdym razie powodzenia Karo.
U nas halny od wczoraj szaleje,ze spac nie mogłam .MiłegoSabina, BISCA, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, malgos741, ania.g, efcia lubią tę wiadomość
-
Karo wydaję mi się, że zostalas tu bardzo życzliwe przyjeta. Kiedyś było trudniej, o wiele trudniej. Tak naprawdę dziewczyny są tu lata, ale jest tu też parę nowych dziewczyn i nikt Cię nie olewa na bank. Ale to Twoja decyzja, którą trzeba uszanować. Powodzenia Karo. Magda a Tobie co się stało? Miłej niedzieli.
Sabina, kapturnica, BISCA, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
karo36 wrote:Dlaczego zatem? Powód jest banalny: czuję się tu jak piąte koło u wozu.
Widzę w jakiej jesteście synergii ze sobą i nie mam odwagi się między Was pakować. Karo
A ja sie mocno zirytowalam po przeczytaniu Twojego postu. Pachnie mi to manipulacją. Ale że co? Że to nasza wina bo za duża synergia tu jest a Ty się boisz?
Nikt tu nie jest odpowiedzialny za Twoje uczucia. Tylko Ty.
A i piszesz przecież na jeszcze innym wątku. Tam też wpadlas rano i rozdarlas szaty? Czy tylko u nas?
A do Magdy się nie porównuj. Magda tu była bardzo długo i byla elementem tej synergii a nie malym kamyczkiem który wpadł do wody i oczekuje wielkiej faliSabina, Mega, ivf-ivf, kapturnica, BISCA, Aasiula, Dziobak, pierwiastka, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Magdala, anna maria, malgos741, caffe, efcia, Berenika lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dzień dobry
Mnie jak nigdy obudziły mdlosci . Dziwne.
Karo uważam tak jak i dziewczyny, ze posteupjesz pochopnie. Szkoda , ze od nas odchodzisz. PowodzeniaSabina, satori, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
satori wrote:A ja sie mocno zirytowalam po przeczytaniu Twojego postu. Pachnie mi to manipulacją. Ale że co? Że to nasza wina bo za duża synergia tu jest a Ty się boisz?
Nikt tu nie jest odpowiedzialny za Twoje uczucia. Tylko Ty.
A i piszesz przecież na jeszcze innym wątku. Tam też wpadlas rano i rozdarlas szaty? Czy tylko u nas?
A do Magdy się nie porównuj. Magda tu była bardzo długo i byla elementem tej synergii a nie malym kamyczkiem który wpadł do wody i oczekuje wielkiej falisatori, efcia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Karo, szkoda. Wydaje mi sie , ze bardzo tu pasowalas.
Magdala, nie wiem czy nas czytasz. Mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie OK
Czy Bozia niz miala testowac dzisiaj ?
BryBISCA, satori, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
!
U nas długi weekend. Karnawał trwa. Od piątku południowa Holandia bawi sie na całego. Miasta kolorowe, pełne przebierańców. Dziś mamy paradę w "naszej wiosce" a jutro główna w centrum miasta.
M. załozył wczoraj sutanne i poszedł na impreze. Teraz odsypia, przypuszczam ze będzie miał dziś cięzki dzieńwięc jako dobra zona gotuje gar rosołu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 09:53
Sabina, Aasiula, BISCA, satori, moremi, ComeToMeBaby, Mimbla, Mega, Magdala, efcia lubią tę wiadomość