X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wątek badania to encyklopedia, a nie do pogaduch
    od tego mają starając się z pomocą

moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, Renisławo. Doczytałam, że termin się zbliża :-) bardzo dobrze, bardzo dobrze. Będę trzymać kciuki za małe szopiaki <3

Reni, BISCA, satori, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u Ciebie kiedy deszcz meteorytów?

ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 02:18

Sabina, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
    Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje, bardziej niż poprzednio.

Nie mogę się doczekać :-D

Jak ja Cie rozumiem. Po tylu porazkach powinnam z pewna rezerwa podchodzic do kolejnych transferow i powiem Ci, ze nie wiem skad czerpiemy ten optymizm, ale za kazdym razem nadzieja i emocje jak za pierwszym razem.
    W kazdym razie, czekam na Twoja ciaze, i wiem, ze bede bardzo wzruszona i szczesliwa w ding, w ktorym oswiadczysz, ze jestes w koncu w ciazy.

Reni, beates, Sabina, satori, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, malgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • ivf-ivf Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Niby tak,ale zauważ że większość osób,które do nas wpada,pierwsze o co pyta,to o badania jakie należy zrobić. Dużo osób ma problem z rozpoznaniem śluzu płodnego. Dlatego uważam że warto te wątki przeczytać i w razie problemów pytać.

Iwonko, ale po swojej historii, którą tu opisała, to ona nie jest początkująca...

Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć tym razem w kurniki ;)
    my dziś z maużem byliśmy w arboretum w miejscowości Kórnik :) i tam już wiosna na całego, pierwiosnki i przebiśniegi i oczary są w pełnym rozkwicie, słońce zachęca do spacerów a do tego ptaki się prześcigały w trelach, no relaks pierwsza klasa :)

Nowej nie komentuję bo już wszystko co chciałam powiedzieć zostało napisane ;)

iviefka chciała wiedzieć co na obiad to powiem: cycki kury faszerowane pieczarkami do tego warzywa chińskie z woka i na popitkę sok selerowo marchewkowy

aha, wczoraj teściowa nam dała kilka faworków a że poszły w mgnieniu oka to dziś robiłam pączki z serem te dla leniwych bo się je nakłada łyżką, znikają równie szybko co faworki ale zrobiłam więcej więc mogę poczęstować ;D która chce? :D

Reni, ivf-ivf, BISCA, Sabina, satori, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter ;)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone no w sumie tak

Można też założyć nowy
    "rozmowy tylko o staraniach - dla wszystkich, które nie potrzebują wsparcia i spoufalania się, dla tych które czują się jak piąte koło u wozu na innych wątkach"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:58

Sabina, satori, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, malgos741, Mega, kapturnica, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak poza tym to kciuki i kegle jak zwykle zaciśnięte zwłaszcza za te co do iviefów się szykują :)

BISCA, Sabina, ComeToMeBaby, efcia, malgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc80dfa233b0.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fe7ed391f5d.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1155e4d7c57e.jpg

ivf-ivf, satori, ComeToMeBaby, efcia, caffe, BISCA, Reni, Bozia3, Sabina, kapturnica, beates, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a u Ciebie kiedy deszcz meteorytów?
    Coraz bliżej ;-)
    Deszcz, heh... Jeden zaledwie, jeden. Drugiego zostawimy na później.

efcia, pierwiastka, Reni, satori, Sabina, malgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    cześć tym razem w kurniki ;)
    my dziś z maużem byliśmy w arboretum w miejscowości Kórnik :) i tam już wiosna na całego, pierwiosnki i przebiśniegi i oczary są w pełnym rozkwicie, słońce zachęca do spacerów a do tego ptaki się prześcigały w trelach, no relaks pierwsza klasa :)

byłam tam i ja, boszsz jak tam pieknie, ja byłam w maju, wtedy chyba najładniej

pierwiastka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwiastka, byłam kiedyś w tym Kórniku. Bardzo przyjemne miejsce. Zazdraszczam spaceru. I chętna na pączki. Jak dla leniwych to wybitnie dla mnie dzisiaj :-D

pierwiastka, efcia, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    byłam tam i ja, boszsz jak tam pieknie, ja byłam w maju, wtedy chyba najładniej
    bo wtedy azalie i różaneczniki :)
    a byłaś w obydwu częściach ogrodu? bo w maju można w weekendy zwiedzać i ten doświadczalny ze względu na różaneczniki właśnie

efcia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Pierwiastka, byłam kiedyś w tym Kórniku. Bardzo przyjemne miejsce. Zazdraszczam spaceru. I chętna na pączki. Jak dla leniwych to wybitnie dla mnie dzisiaj :-D
    oć, zrobie jaką dobrą kawę do kompletu :)

spacery uwielbiam bo ja ze wsi i las mam 'za płotem' to się przyzwyczaiłam a teraz ciągnie wilka do lasu :D

ComeToMeBaby, satori, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• sandra80 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    A ja moge? ;-)
    Jasne Magdala, wpadaj, rozdalam komu mogłam a jeszcze ich w pyte zostało. Zapraszam :-)

Sabina, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • efcia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    bo wtedy azalie i różaneczniki :)
    a byłaś w obydwu częściach ogrodu? bo w maju można w weekendy zwiedzać i ten doświadczalny ze względu na różaneczniki właśnie

nie wiem, ale długo spacerowaliśmy, w każdym razie napewno jeszcze odwiedze to miejsce :-)

pierwiastka, Sabina lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    oć, zrobie jaką dobrą kawę do kompletu :)

spacery uwielbiam bo ja ze wsi i las mam 'za płotem' to się przyzwyczaiłam a teraz ciągnie wilka do lasu :D
    A czy jest możliwość abyś ty z tym wszystkim przyszła do mnie? Bo wiesz, jak już się raz powiedziało, że leniwa to trza być konsekwentną :-P

pierwiastka, Sabina lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • pierwiastka Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A czy jest możliwość abyś ty z tym wszystkim przyszła do mnie? Bo wiesz, jak już się raz powiedziało, że leniwa to trza być konsekwentną :-P
    pączki się da ale kawa wystygnie a ja zimnej nie lubie ;) mogę co najwyżej kawiarkę zabrać ;P
    a w razie jak mi sie nie bedzie chciało wracac to kanapę masz wolną?

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pierwiastka wrote:
    pączki się da ale kawa wystygnie a ja zimnej nie lubie ;) mogę co najwyżej kawiarkę zabrać ;P
    a w razie jak mi sie nie bedzie chciało wracac to kanapę masz wolną?
    Mam dmuchany materac dla gości. Ale jak przyjedziesz z pączkami to odstąpię ci kanapę a spać pójdę na materac. I męża też zabiorę na materac, żeby nie było niedomówień. Hyhy

pierwiastka, satori, BISCA, Sabina, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
‹‹ 13261 13262 13263 13264 13265 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ