35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:a u mnie niedługo @ i w końcu zacznę
Powiem Wam, że tym razem jestem bardziej nabuzowana i targają mną różne emocje, bardziej niż poprzednio.
Nie mogę się doczekać
Jak ja Cie rozumiem. Po tylu porazkach powinnam z pewna rezerwa podchodzic do kolejnych transferow i powiem Ci, ze nie wiem skad czerpiemy ten optymizm, ale za kazdym razem nadzieja i emocje jak za pierwszym razem.
W kazdym razie, czekam na Twoja ciaze, i wiem, ze bede bardzo wzruszona i szczesliwa w ding, w ktorym oswiadczysz, ze jestes w koncu w ciazy.Reni, beates, Sabina, satori, efcia, ComeToMeBaby, paszczakin, malgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Niby tak,ale zauważ że większość osób,które do nas wpada,pierwsze o co pyta,to o badania jakie należy zrobić. Dużo osób ma problem z rozpoznaniem śluzu płodnego. Dlatego uważam że warto te wątki przeczytać i w razie problemów pytać.
Iwonko, ale po swojej historii, którą tu opisała, to ona nie jest początkująca...Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
cześć tym razem w kurniki
my dziś z maużem byliśmy w arboretum w miejscowości Kórniki tam już wiosna na całego, pierwiosnki i przebiśniegi i oczary są w pełnym rozkwicie, słońce zachęca do spacerów a do tego ptaki się prześcigały w trelach, no relaks pierwsza klasa
Nowej nie komentuję bo już wszystko co chciałam powiedzieć zostało napisane
iviefka chciała wiedzieć co na obiad to powiem: cycki kury faszerowane pieczarkami do tego warzywa chińskie z woka i na popitkę sok selerowo marchewkowy
aha, wczoraj teściowa nam dała kilka faworków a że poszły w mgnieniu oka to dziś robiłam pączki z serem te dla leniwych bo się je nakłada łyżką, znikają równie szybko co faworki ale zrobiłam więcej więc mogę poczęstowaćktóra chce?
Reni, ivf-ivf, BISCA, Sabina, satori, efcia, ComeToMeBaby, Mega, kapturnica, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
Iwone no w sumie tak
Można też założyć nowy
"rozmowy tylko o staraniach - dla wszystkich, które nie potrzebują wsparcia i spoufalania się, dla tych które czują się jak piąte koło u wozu na innych wątkach"Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:58
Sabina, satori, ComeToMeBaby, efcia, ania.g, malgos741, Mega, kapturnica, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cc80dfa233b0.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fe7ed391f5d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1155e4d7c57e.jpgivf-ivf, satori, ComeToMeBaby, efcia, caffe, BISCA, Reni, Bozia3, Sabina, kapturnica, beates, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
Reni wrote:a u Ciebie kiedy deszcz meteorytów?
Deszcz, heh... Jeden zaledwie, jeden. Drugiego zostawimy na później.efcia, pierwiastka, Reni, satori, Sabina, malgos741, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:cześć tym razem w kurniki
my dziś z maużem byliśmy w arboretum w miejscowości Kórniki tam już wiosna na całego, pierwiosnki i przebiśniegi i oczary są w pełnym rozkwicie, słońce zachęca do spacerów a do tego ptaki się prześcigały w trelach, no relaks pierwsza klasa
byłam tam i ja, boszsz jak tam pieknie, ja byłam w maju, wtedy chyba najładniejpierwiastka, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:byłam tam i ja, boszsz jak tam pieknie, ja byłam w maju, wtedy chyba najładniej
a byłaś w obydwu częściach ogrodu? bo w maju można w weekendy zwiedzać i ten doświadczalny ze względu na różaneczniki właśnieefcia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
ComeToMeBaby wrote:Pierwiastka, byłam kiedyś w tym Kórniku. Bardzo przyjemne miejsce. Zazdraszczam spaceru. I chętna na pączki. Jak dla leniwych to wybitnie dla mnie dzisiaj
spacery uwielbiam bo ja ze wsi i las mam 'za płotem' to się przyzwyczaiłam a teraz ciągnie wilka do lasu
ComeToMeBaby, satori, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
pierwiastka wrote:bo wtedy azalie i różaneczniki
a byłaś w obydwu częściach ogrodu? bo w maju można w weekendy zwiedzać i ten doświadczalny ze względu na różaneczniki właśnie
nie wiem, ale długo spacerowaliśmy, w każdym razie napewno jeszcze odwiedze to miejscepierwiastka, Sabina lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:oć, zrobie jaką dobrą kawę do kompletu
spacery uwielbiam bo ja ze wsi i las mam 'za płotem' to się przyzwyczaiłam a teraz ciągnie wilka do lasupierwiastka, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A czy jest możliwość abyś ty z tym wszystkim przyszła do mnie? Bo wiesz, jak już się raz powiedziało, że leniwa to trza być konsekwentną
mogę co najwyżej kawiarkę zabrać ;P
a w razie jak mi sie nie bedzie chciało wracac to kanapę masz wolną?ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:pączki się da ale kawa wystygnie a ja zimnej nie lubie
mogę co najwyżej kawiarkę zabrać ;P
a w razie jak mi sie nie bedzie chciało wracac to kanapę masz wolną?pierwiastka, satori, BISCA, Sabina, efcia, malgos741, Mimbla lubią tę wiadomość