35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak zazdroszcze tego okresu. U mnie resztki połoguNatka_79 wrote:Hello!
Witam po dłuższej przerwie. Ospa u starszego opanowana, jeszcze drżę o młodszego- na razie zdrowy.
Padam ze zmęczenia. Próbowałam nadrobić ale zauważyłam tylko focha a wydawało sie ze fajna nowa sie trafiła
Satori- gratuluje!
Kciuki mam zaciśnięte, szczególnie ze zaraz będzie sie działo
Aa, okres mi sie trafił, po roku przerwy
To tyle, pora nakarmić młodego i trochę pospać
efcia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Trafiłam na całkiem interesujący fragment jednego z opowiadań T. Jansson i postanowiłam go wkleić dla Was jeszcze przed północą:
"Bardzo jest ważne, żeby rano nie zacząć sprzątać za wcześnie. Jeżeli wpuści się paskudne świeże powietrze, każdy może się przeziębić albo dostać depresji. Koniecznie trzeba wejść w nowy dzień bardzo pomału i łagodnie. W dziennym świetle rzeczy wyglądają inaczej i jeżeli różnica jest zbyt gwałtowna, wszystko może się popsuć. Trzeba przechadzać się w ciszy i spokoju i badać swoje samopoczucie, i zastanawiać się, za czym się właściwie tęskni. Następnego dnia zawsze się za czymś tęskni, nie bardzo wiedząc za czym. W końcu przychodzi na myśl, że może za śledziem"
T. Jansson "Córka rzeźbiarza"
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, satori, BISCA, anna maria, Dziobak, pierwiastka, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mimbla cytat zajebisty
Chyba go ukradnę i gdzieś zapiszę
BryWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 06:32
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie śpię. Choć teoretycznie mogę

Mąż się zbiera, zawozi swojego ojca na zabieg do szpitala a potem jedziemy my. Bardzo Was proszę o dobre myśli skierowane do mojej córeczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 06:57
moremi, Mega, satori, nick nieaktualny, ivf-ivf, kapturnica, Aasiula, BISCA, sandra80, nick nieaktualny, Dziobak, pierwiastka, efcia, beates, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin, Reni, caffe, Mimbla, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Też mam ochotę go ukraść. I chyba zaczne zbierać książki T. Jansson.Reni wrote:Mimbla cytat zajebisty
Chyba go ukradnę i gdzieś zapiszę
Bry
To idę spać.
Kto wstaje, temu dzień dobry
Mega, nick nieaktualny, satori, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Trzymajcie się.Sabina wrote:Ja też nie śpię. Choć teoretycznie mogę

Mąż się zbiera, zawozi swojego ojca na zabieg do szpitala a potem jedziemy my. Bardzo Was proszę o dobre myśli skierowane do mojej córeczki
Powiedz Milence, że w nagrodę dostanie książkę od ciotki
Czeka tylko na podpis
nick nieaktualny, Aasiula, satori, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
To ja też Wam podrzucę lekturę.
Dzisiaj jest rocznica śmierći Mendelejewa. Warto przeczytać:
http://www.wiz.pl/8,1625.html#
nick nieaktualny, Aasiula, satori, ivf-ivf, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję. Powiemmoremi wrote:Trzymajcie się.
Powiedz Milence, że w nagrodę dostanie książkę od ciotki
Czeka tylko na podpis
ucieszy się bo uwielbia otwierać pocztę
to jest radocha, a ile zstanawiana co tam może być?
BISCA, Aasiula, satori, ivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my zaraz wyjeżdżamy do lekarza z Młodym.
Zwróćcie chociaż jedną ciepłą myśl w naszą stronę.
sandra80, nick nieaktualny, Aasiula, satori, ivf-ivf, nick nieaktualny, Dziobak, pierwiastka, efcia, beates, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, kapturnica, SolarPolar, caffe, Mimbla, nick nieaktualny, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

)