35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka_79 wrote:Hello!
Witam po dłuższej przerwie. Ospa u starszego opanowana, jeszcze drżę o młodszego- na razie zdrowy.
Padam ze zmęczenia. Próbowałam nadrobić ale zauważyłam tylko focha a wydawało sie ze fajna nowa sie trafiła
Satori- gratuluje!
Kciuki mam zaciśnięte, szczególnie ze zaraz będzie sie działo
Aa, okres mi sie trafił, po roku przerwy
To tyle, pora nakarmić młodego i trochę pospaćefcia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Trafiłam na całkiem interesujący fragment jednego z opowiadań T. Jansson i postanowiłam go wkleić dla Was jeszcze przed północą:
"Bardzo jest ważne, żeby rano nie zacząć sprzątać za wcześnie. Jeżeli wpuści się paskudne świeże powietrze, każdy może się przeziębić albo dostać depresji. Koniecznie trzeba wejść w nowy dzień bardzo pomału i łagodnie. W dziennym świetle rzeczy wyglądają inaczej i jeżeli różnica jest zbyt gwałtowna, wszystko może się popsuć. Trzeba przechadzać się w ciszy i spokoju i badać swoje samopoczucie, i zastanawiać się, za czym się właściwie tęskni. Następnego dnia zawsze się za czymś tęskni, nie bardzo wiedząc za czym. W końcu przychodzi na myśl, że może za śledziem"
T. Jansson "Córka rzeźbiarza"macduska, Berenika, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, satori, BISCA, anna maria, Dziobak, pierwiastka, efcia, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mimbla cytat zajebisty
Chyba go ukradnę i gdzieś zapiszę
BryWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 06:32
moremi, Sabina, macduska, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też nie śpię. Choć teoretycznie mogę
Mąż się zbiera, zawozi swojego ojca na zabieg do szpitala a potem jedziemy my. Bardzo Was proszę o dobre myśli skierowane do mojej córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 06:57
moremi, Mega, satori, macduska, ivf-ivf, kapturnica, Aasiula, BISCA, sandra80, Jastra, Dziobak, pierwiastka, efcia, beates, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin, Reni, caffe, Mimbla, Berenika, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mimbla cytat zajebisty
Chyba go ukradnę i gdzieś zapiszę
Bry
To idę spać.
Kto wstaje, temu dzień dobryMega, Sabina, satori, macduska, Aasiula, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Reni, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Ja też nie śpię. Choć teoretycznie mogę
Mąż się zbiera, zawozi swojego ojca na zabieg do szpitala a potem jedziemy my. Bardzo Was proszę o dobre myśli skierowane do mojej córeczki
Powiedz Milence, że w nagrodę dostanie książkę od ciotki
Czeka tylko na podpisSabina, Aasiula, satori, BISCA, efcia, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyDzień dobry bardzo.
To ja też Wam podrzucę lekturę.
Dzisiaj jest rocznica śmierći Mendelejewa. Warto przeczytać:
http://www.wiz.pl/8,1625.html#Sabina, Aasiula, satori, ivf-ivf, Dziobak, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Trzymajcie się.
Powiedz Milence, że w nagrodę dostanie książkę od ciotki
Czeka tylko na podpisucieszy się bo uwielbia otwierać pocztę
to jest radocha, a ile zstanawiana co tam może być?
BISCA, Aasiula, satori, ivf-ivf, efcia, ComeToMeBaby, moremi, Mimbla, Berenika lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my zaraz wyjeżdżamy do lekarza z Młodym.
Zwróćcie chociaż jedną ciepłą myśl w naszą stronę.sandra80, Sabina, Aasiula, satori, ivf-ivf, Jastra, Dziobak, pierwiastka, efcia, beates, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, paszczakin, kapturnica, SolarPolar, caffe, Mimbla, Berenika, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość