35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:nie wiem, ale długo spacerowaliśmy, w każdym razie napewno jeszcze odwiedze to miejsce
ComeToMeBaby, efcia lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
ComeToMeBaby wrote:Mam dmuchany materac dla gości. Ale jak przyjedziesz z pączkami to odstąpię ci kanapę a spać pójdę na materac. I męża też zabiorę na materac, żeby nie było niedomówień. Hyhy
zadzieram kiece i leceComeToMeBaby lubi tę wiadomość
pierwiastka wrote:to polecam jeszcze Palmiarnię przy okazji odwiedzić bo z Kórnika to już żabi skok, teraz mają storczyki powystawiane, a jak już będziesz w Poznaniu to wiesz, kawa obowiązkowa
pierwiastka lubi tę wiadomość
-
satori wrote:Bry
Niedobrze mi
Jad wszystkich kobr swiata rozpuszcza mi klawiaturę ale resztką liter zdążyłam napisać jeszcze: Bisca, Kometka, Reni
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dcfb4f8c4759.jpg
satori, Sabina, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Wacia
A pij, na zdrowie!
A wczoraj piłam nalewkę z zurawiny i wino czerwone. Wszystko słodkie.
A hitem imprezy był seans starych polskich bajek.
Dwunasta w nocy a sześć dorosłych osób w napięciu gapi się w monitor i ogląda Żwirka i Muchomorka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 21:36
ComeToMeBaby, pierwiastka, Dziobak, efcia, malgos741, Iwone, Mega, Aasiula, moremi, Sabina, Mimbla, Berenika, satori, BISCA lubią tę wiadomość
-
a mój slubny chciałby kota! ostatnio "umierał" na nerki i ponoć kot na takie takie bóle lepszy od termofora bo temperaturę dłużej trzyma a okład dodatkowo mruczy
nawiasem mówiąc ma alergię na sierść ale to mu nie przeszkadza mi dziury w brzuchu wiercić o kota! faceciWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 22:02
malgos741, Mega, moremi, Sabina, efcia, Reni, Mimbla, satori, BISCA, paszczakin, caffe lubią tę wiadomość
Hello!
Witam po dłuższej przerwie. Ospa u starszego opanowana, jeszcze drżę o młodszego- na razie zdrowy.
Padam ze zmęczenia. Próbowałam nadrobić ale zauważyłam tylko focha a wydawało sie ze fajna nowa sie trafiła
Satori- gratuluje!
Kciuki mam zaciśnięte, szczególnie ze zaraz będzie sie działo
Aa, okres mi sie trafił, po roku przerwy
To tyle, pora nakarmić młodego i trochę pospaćmoremi, efcia, Reni, pierwiastka, macduska, Mimbla, Berenika, satori, BISCA, caffe lubią tę wiadomość
-
pierwiastka wrote:a mój slubny chciałby kota! ostatnio "umierał" na nerki i ponoć kot na takie takie bóle lepszy od termofora bo temperaturę dłużej trzyma a okład dodatkowo mruczy
nawiasem mówiąc ma alergię na sierść ale to mu nie przeszkadza mi dziury w brzuchu wiercić o kota! faceci
W domu tymczasowym, z którego pochodzą nasze koty chłopak ma alergię. Jego matka ma dwa koty, u nich są cztery i czasami tymczasy. Na swoje nie jest uczulony, ale gdy ma styczność z obcymi kotami, to od razu idą w ruch leki.
Mój boszszsze... Jaki hejt poszedł w naszym kierunku. A takie grzeczne się wydawało to dziewczę, takie sympatyczne...pierwiastka, efcia, Mimbla, Mega, satori, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!