35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mimbla wrote:Trafiłam na całkiem interesujący fragment jednego z opowiadań T. Jansson i postanowiłam go wkleić dla Was jeszcze przed północą:
"Bardzo jest ważne, żeby rano nie zacząć sprzątać za wcześnie. Jeżeli wpuści się paskudne świeże powietrze, każdy może się przeziębić albo dostać depresji. Koniecznie trzeba wejść w nowy dzień bardzo pomału i łagodnie. W dziennym świetle rzeczy wyglądają inaczej i jeżeli różnica jest zbyt gwałtowna, wszystko może się popsuć. Trzeba przechadzać się w ciszy i spokoju i badać swoje samopoczucie, i zastanawiać się, za czym się właściwie tęskni. Następnego dnia zawsze się za czymś tęskni, nie bardzo wiedząc za czym. W końcu przychodzi na myśl, że może za śledziem"
T. Jansson "Córka rzeźbiarza"anna maria, macduska, pierwiastka, Jastra, efcia, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, Reni, Simba, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Saba, Wacia, kciuki za dzieciury!
Reszcie panienek milego dnia!
Satori, pieknej bety, o ktorej wynik???
i dzień bry, ależ jestem niewyspana, ziewwwwwefcia, macduska, Sabina, ComeToMeBaby, BISCA, satori, Dziobak lubią tę wiadomość
jeżeli plan A nie wypali, alfabet ma jeszcze 25 liter -
nick nieaktualnyDzień dobry,
Sabinka, Wacia - kciuki za dzieci &&&&
Satori - za wysoką betę &&&&
A u mnie po zabawie najpierw plamienie - myslałam że może zbyt dzikie seksy coś uszkodziły, a u co? @!!! W 16 dc???? WTF???
Czy ktos cos z tego rozumie?
Kawy potrzebuje bo weekend intensywny był
macduska, Sabina, moremi, satori lubią tę wiadomość
-
Jastra wrote:Dzień dobry,
A u mnie po zabawie najpierw plamienie - myslałam że może zbyt dzikie seksy coś uszkodziły, a u co? @!!! W 16 dc???? WTF???
Kawy potrzebuje bo weekend intensywny był
Jastra nie wiem o co chodzi, ale raz tak mialam @ w 17dc, to byl cykl po 6cm torbieli
Sabina, Jastra, BISCA lubią tę wiadomość
-
Witam z kawą w ręku
u nas mokro i bez słoneczka.. szkoda bo ładnie wczoraj było...
Sabinka,Wacia kciuki za dzieci
Satori niech beta będzie wysoka ..macduska, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJastra wrote:Dzień dobry,
Kawy potrzebuje bo weekend intensywny byłefcia, Jastra, BISCA, macduska, Aasiula, satori, Berenika lubią tę wiadomość
-
Wacia, Sabcia - myślę. Że będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Satori - wysokiej bety.
No - to kawa i można zacząć kolejny tydzień. Za czym tęsknię za czym tęsknię... za wczorajszym lenistwemmacduska, Aasiula, Sabina, satori, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Wg mnie to normalne. Ja też.miałam bardzo.krótki cykl po poronieniu. Cykl był bezowulacyjny i dlatego krótki. Wszystko się normuje. Kolejny już pewnie będzie okefcia wrote:tak, to byl jednorazowy incydent
chyba jeszcze Malgos raz taki krotki miala
No to już spokojniejsza jestem, dzięki dziewczynymoremi, Sabina, efcia, satori lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja też nie śpię. Choć teoretycznie mogę
Mąż się zbiera, zawozi swojego ojca na zabieg do szpitala a potem jedziemy my. Bardzo Was proszę o dobre myśli skierowane do mojej córeczki
Sabinka, od nas tez macie moc!
Sabina, efcia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Też mam ochotę go ukraść. I chyba zaczne zbierać książki T. Jansson.
To idę spać.
Kto wstaje, temu dzień dobry
a ja chyba sięgnę po jej książkibo muminków nawet nie pamiętam
moremi, Sabina, Mimbla lubią tę wiadomość