35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krew oddana.
Pierwszy paw puszczony.
Wyniki po 17.
Tęsknię za śledziem
Kciuki zaciskam &&
Źle mi w pracy.
Jestem niekumata.
Chcę do domu.
Byle do środy.moremi, macduska, Reni, caffe, Mimbla, ania.g, Sabina, Jastra, Aasiula, kapturnica, efcia, paszczakin, Berenika, pierwiastka, anna maria, Bozia3, beates, BISCA, Iwone, ComeToMeBaby, Dziobak, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:żarty żartami, ale widzę na planie OF, że walczymy tylko o ocaleńców, a co z resztą bab?
Mimbla, Sabina, Jastra, Aasiula, kapturnica, efcia, pierwiastka, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, satori lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySatori no to.pięknie
My po badaniu. Dziecko dzielniejsze od matki, ona badanie zniosła super, a ja przeplakalam za drzwiami. Czekamy, aż dr nas zawola i powie co tam wyszło.paszczakin, Jastra, Reni, Mimbla, caffe, kapturnica, Aasiula, efcia, pierwiastka, Berenika, moremi, anna maria, Bozia3, ania.g, beates, Iwone, ComeToMeBaby, SolarPolar, satori, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja tez raczej bede walczyc o ocalenca znowu, do naturalnego zachodzenia trzeba seksy robic (i sluzy miec).. I moze jeszcze jakie obowiazki?
Eeee, to nieSabina, Reni, kapturnica, Aasiula, efcia, pierwiastka, moremi, BISCA, ComeToMeBaby, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
mam pytanie do matek rutynowych
jak Wam dziecko za dlugo spi (rano/w poludnie) i przesypia pore posilku to budzicie?
Ja budze tylko po poludniu, zeby spac na noc szlo o normalnej porze..
edit: gwoli wyjasnienia- normalnie je o 12-tej, a nadal tylko z boku na bok sie przewala i chrapie. Pogoda u nas mordorowa, sama mam ochote sie walnac spac, ale pracuje z domu, wiec nie mam segregatora, zeby go na kolanach polozyc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 12:52
kapturnica, efcia, moremi lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mam pytanie do matek rutynowych
jak Wam dziecko za dlugo spi (rano/w poludnie) i przesypia pore posilku to budzicie?
wszędzie w internetach jest napisane i w telewizorniach też gadają, żeby przed snem się nie obżerać, więc po co masz go najadać?efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wszędzie w internetach jest napisane i w telewizorniach też gadają, żeby przed snem się nie obżerać, więc po co masz go najadać?
ej, no to odwrotnie.. un najpierw spi, a potem je.. łobiad czeka i stygnie!Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:mam pytanie do matek rutynowych
edit: gwoli wyjasnienia- normalnie je o 12-tej, a nadal tylko z boku na bok sie przewala i chrapie. Pogoda u nas mordorowa, sama mam ochote sie walnac spac, ale pracuje z domu, wiec nie mam segregatora, zeby go na kolanach polozyc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 12:57
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ej, no to odwrotnie.. un najpierw spi, a potem je.. łobiad czeka i stygnie!
jakby się wyspał i dopiero wstał na szamę to ok
ale tu padło pytanie czy go budzić czyli wybudzisz go, spożyje i dalej pójdzie spać, więc wniosek jest jeden -
Reni wrote:jakby się wyspał i dopiero wstał na szamę to ok
ale tu padło pytanie czy go budzić czyli wybudzisz go, spożyje i dalej pójdzie spać, więc wniosek jest jeden
tak dobrze nie ma, jak wstanie i spozyje, to juz spac nie idzie przez kilka godzinnawet jesli obudze niedospanego, juz nie ten wiek..
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:byłyśmy tym razem miłe, kurza twarz!
teraz musimy przyjac nowa taktyke- musimy byc niemile dla siebie, zeby nie wygladalo na zasiedzialy prostytukowodolek..
ktora sie zglasza na ochotnika na plaskacza pokazowego, jak nastepna nowa przyjdzie?moremi, BISCA, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny