35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- używanie wulgaryzmów.Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 8 lutego 2016, 19:31
moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wielebnaxx wrote:mam w łożku małża z usztywniona nogą, takiego bezbronnego, bardzo to na mnie działa...nic tylko usiąść na niego
może masz w domu małża panopea abrupta
https://www.google.pl/search?q=panopea+abrupta&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&biw=1540&bih=812&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjym_7gmOjKAhXGPZoKHe76CQQQ_AUIBigB#imgdii=ECIvct_ZoehAYM%3A%3BECIvct_ZoehAYM%3A%3BHCyGk-PRwc65oM%3A&imgrc=ECIvct_ZoehAYM%3A[/ur]moremi, ComeToMeBaby, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:może masz w domu małża panopea abrupta
https://www.google.pl/search?q=panopea+abrupta&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&channel=nts&biw=1540&bih=812&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjym_7gmOjKAhXGPZoKHe76CQQQ_AUIBigB#imgdii=ECIvct_ZoehAYM%3A%3BECIvct_ZoehAYM%3A%3BHCyGk-PRwc65oM%3A&imgrc=ECIvct_ZoehAYM%3A[/ur]Bozia3, Reni, iwcia77, ComeToMeBaby, Mimbla, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
zaczęłam dziś dietę Atkinsa....dwa tygodnie będę żreć zieleninę, mięso, ryby, ser żółty, jajka i majonez (!). Bardzo mi się to podoba...ale jak na razie - gdzie zjadłam dziś jaja smażone na bekonie, kiełbasę na ciepło z majonezem, ser pleśniowy i jeszcze zjem karkówkę z surówką - to widzę - jak mi dupa rośnie, a nie maleje...
No nic..całe życie się człowiek uczy...Wielebnaxx, efcia, SolarPolar, Sabina, satori, Dziobak lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak czutam "małża", to mi się od razu ze skorupiakiem kojarzy
no mi się z tym małżem skojarzył hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2016, 14:04
moremi lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zaczęłam dziś dietę Atkinsa....dwa tygodnie będę żreć zieleninę, mięso, ryby, ser żółty, jajka i majonez (!). Bardzo mi się to podoba...ale jak na razie - gdzie zjadłam dziś jaja smażone na bekonie, kiełbasę na ciepło z majonezem, ser pleśniowy i jeszcze zjem karkówkę z surówką - to widzę - jak mi dupa rośnie, a nie maleje...
No nic..całe życie się człowiek uczy...
a czego nie będziesz? gdzie jest haczyk?moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny