35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kuku lampucery
Bozia - ja na poczatku pomyslalm, ze mr. bean zajal sie dietami...wow...pomylilo mi sie atkinson z atkinsem ....no tez fajnie
a moje dziecie tez zdolnejuz chodzi
- liczy sie ?
..oczywiscie przy rolexach wychodzi ze jest opoznione bo ani nie pisze ani nie czyta
kompa mam podlaczonego, wiec juz bedziecie czesciej musialy mnie znosic na ovu
Bozia3, ComeToMeBaby, macduska, Iwone, Reni, BISCA, efcia, Mimbla, Sabina, satori, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia wegle potrzebne tylko te zdrowe. Co np atkinsowi kasza gryczana zrobiła się pytam? Przez takie diety białkowe w przeszłości nabawilam się tylko kamieni nerkowych i efektu jojo. Trzeba wszystko jesc tylko zdrowe i z umiarem.
iwcia77, caffe, paszczakin, BISCA, satori, moremi lubią tę wiadomość
-
Wielebnaxx wrote:a czy pan Atkins pozwala winko?
Trochę węgli ma wino czerwone wytrawne - więc jego z umiarem. Reszta to już bomba cukrowa.Wielebnaxx, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
sandra80 wrote:Bozia wegle potrzebne tylko te zdrowe. Co np atkinsowi kasza gryczana zrobiła się pytam? Przez takie diety białkowe w przeszłości nabawilam się tylko kamieni nerkowych i efektu jojo. Trzeba wszystko jesc tylko zdrowe i z umiarem.
Kasza w połączeniu z normalnym jedzeniem przeszkadza w tym, że się zmieni w tłuszcz...Trzeba by jeść węglowodany bez połączenia z tłuszczem - mnie się nie chce tak bawić...wolę teraz zredukować, a potem pomału wprowadzić trochę - i niekoniecznie kasz.
Tutaj jem dużo surówek, warzyw, więc nie jest źleefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Przez pierwswze dwa tygodnie nie. Potem można alkohol - ale to jest tak....Alkohol bez węgli - to gin, rum, tequila, whisky, wódka i to można pic z colą zero, tonic zero, woda z cytryną lub solo itp... Takie picie nie powoduje tycia, natomiast alkohol jest trawiony jako pierwszy - stąd może proces odchudzania spowolnić.
Trochę węgli ma wino czerwone wytrawne - więc jego z umiarem. Reszta to już bomba cukrowa.Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wielebnaxx wrote:mam w łożku małża z usztywniona nogą, takiego bezbronnego, bardzo to na mnie działa...nic tylko usiąść na niego
daj mu pooddychać trochęBozia3, Wielebnaxx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja jestem smok
Smok nie cierpi: cierpliwości – nigdy w życiu nie uzna jej za cnotę. Prawdopodobnie umarłby, gdyby musiał na coś wytrwale czekać.
Kawra no! dawać mnie tu dzieciaka, bo umrę!ComeToMeBaby, Bozia3, macduska, iwcia77, sandra80, Wielebnaxx, paszczakin, caffe, BISCA, efcia, Mimbla, Sabina, satori, Mega lubią tę wiadomość